Reklama

Reklama

Kráska v růžovém

  • Česko Růžová jí sluší (více)
Trailer

Obsahy(1)

Andie Walshová je osmnáctiletá studentka, která se musí postarat nejen o sebe, ale i o svého povalečského otce, který je nešťastný z útěku své manželky a neustále slibuje, že si najde práci. Andie je díky tomu jiná než její spolužáci. Sama si vlastnoručně tvoří všemožné růžové kreace a tím je stále všem na očích. Má svůj vlastní vkus a sebevědomí. Přesto ale zatím v životě nepoznala moc lásky. Jednoho dne se ale život Andy naprosto změní... (Lencha)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Ty jo... Osmdesátý léta byli drsný... Hudba, oblečení, účesy... Námět dobrej... Kdyby se toho ujal někdo dneska, dokážu si představit, že je to hit... Ale i na tehdejší dobu si mslím, že to muselo být úspěšný... Každopádně přátelství, škola, trable a první lásky s trochou sociálního dramatu... Rozhodně nelituju té hodinky a půl... ()

Brooks 

všechny recenze uživatele

Tuctová hughesovka, bez nejakej výraznejšej zápletkovej inovácie, čiže bez šance vyrovnať sa jeho klasikám. Posledná veľká úloha pre Molly Ringwald, teen idol 80-tych rokov, ktorá sa časom úplne vytratila. A prvá pre začínajúce, budúce filmové/seriálové stálice Jamesa Spadera, Jona Cryera a Ginu Gershon. ()

Reklama

Argondia 

všechny recenze uživatele

Mám ráda ten roztomile trapný disko styl osmdesátých let ať už jde o účesy, módu, nebo některou hudbu. Hlavní hrdinka se obléká jako pošahaná úča ve středních letech a taky mi přijde, že má hrozně podobné rty a úsměv jako Neve Campbell. Jon Cryer se opět vyžívá v roli nechtěného vyvrhela, jak ho znám ze seriálu "Dva a půl chlapa", kde se v jedné epizodě setkal s Harrym Deanem Stantonem, zde otcem Andie. V seriálu by si přál, aby byl jeho kamarád, tady zase tchán, ale ani jedno se mu nesplní. Jamesa Spadera jsem snad v žádném filmu neviděla jinak než jako nesympatického slizouna. Hlavní příběh je podobný jako "Řekni cokoliv..." s Johnem Cusackem, jen naopak. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie ze studentského prostředí. Atmosféra osmdesátých let s tehdejší hudbou, extravagantními účesy, parukami a příčesky, výraznými barevnými módními kreacemi a samozřejmě i se školním kamarádstvím, rivalitou, prvními láskami i prvním zklamáním. Vše, co mají mladí diváci rádi, tam bylo. Sociální rozdíly mezi bohatou a chudou částí mladé populace tuto romanci přechylovaly chvílemi k dramatu. I když je to jen oddechovka, ocenila bych skvělý výběr herců v čele s fešákem McCarthym, a na americké poměry netypický konec. I po letech se na to pěkně kouká. ()

Sagisia 

všechny recenze uživatele

Rok 1986 je moje srdcovka. Je to nejen rok mýho narození, ale koukám že i rok parádního vkusu :)) To, co Andie udělala s těma krásnýma růžovýma šatičkama, by mělo být trestný. Film jsem si ale zamilovala, ty osmdesátky jsou prostě návykový. Včetně hudby - soundtrackový Wouldn´t it be good od Danny Hutton Hitters je fakt pecka. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (18)

  • Jerry Levine byl zvažován pro roli Blana, kterou nakonec hrál Andrew McCarthy. (Pumiiix)
  • Howard Deutch v tomto filmu debutoval na místě režiséra. (Pumiiix)

Reklama

Reklama