Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chada vychoval Frank, bývalý osobní strážce jeho rodičů, kteří byli před dvaceti lety zabiti. Tenkrát se zachránilo i jeho dvojče Alex, ale nikdo neví, kde žije a Frank, dnes majitel fitnes centra, po něm nechává pátrat. Nyní mu najatý detektiv přináší zprávu o místě Alexova pobytu, a tak s Chadem letí do Hongkongu – o důvodu letu mu ovšem zatím nic neřekne. Až na místě setkání oběma sdělí, že jsou bratři a vysvětlí jim, kdo zabil jejich rodiče, a tím si přivlastnil i jejich majetek. Chad chce okamžitě pomstu, ale Alex je opatrnější. Po nevydařeném obchodu s kradenými auty si to ale rozmyslí a rozhodne se jít do boje s Chadem a Frankem. Svou akci začínají u Raymonda Zhanga, který byl kdysi společníkem jejich otce a patřil mezi vrahy při jejich zabití. A žije tu i druhý tehdejší společník, Griffith. Oběma se daří velmi dobře a jsou napojeni na místní podsvětí. Zatím netuší, že hodina pomsty za dávný zločin se blíží… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (345)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Twin brothers torn apart by violence. On a mission of revenge. One packs a punch. One packs a piece. Together they deliver… Plakát na Double Impact s tímto textem mi donedávna visel nad postelí, ale to jen proto, že šel špatně strhnout. Opravdu! Pružný Belgičan, nezbytná roznožka, pevné hýžďové půlky - to všechno násobeno dvěma! Škoda jen, že Bolo Yeung je na ně sám.. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Připomenutí tohodle fláku sem si plánoval už dlouho. Těsně po vzniku jsem měl doma kopii na vhs. Pak jsem ale dělal čistku, a tohle a spousty tehdejších filmečků z hong-kongu zmizelo na smetišti. A co těch filmů tehdejší doby bylo. Je pravda, že tohle patří k tomu lepšímu. U mě ovšem pouze tři hvězdice. Na víc to nevytáhnu. 50%. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jeden z naprosto nejlepších snímku tohoto nabušeného Belgičana, který byl v devadesátých letech ve vrcholné formě a v tomto filmu to ukázal nejlépe. Obě dvojčata jsou v jeho podání typickými jeho hrdiny - buď nebezpečný drsňák nebo pohodový šoumen, oba ale umí výtečně rotačky, kopy a boj zblízka. V tomto příběhu si navíc dobře zastřílel a zřejmě zázračně osvícený béčkař Sheldon Lettich dostal z Van Damma neuvěřitelnou akční průtrž. Jedno z nejlepších akčních béček, jaké kdy vzniklo, jeden z Van Dammových a Lettichových klenotů. Hudba: Arthur Kempel ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Hongkong a Američania, to by aj k sebe čiastočne mohlo pasovať, dokonca aj s Van Dammom, ale tento príbeh bol až veľmi šialený na to, aby to dopadlo dobre. Komentár od Faidri to vystihol jednoducho a jasne. Van Damme sa mi aj po tomto filme spojil s nohou vo vzduchu. Už sa mi spája s postavičkou z Pokémona, Hitmonleeom. Pre mňa nesledovateľný film, nezábavný, nudný a herecky slabý. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Další příklad toho lepšího z filmografie JCVD. V tomto případě bych řekl dost zajímavý kousek protože si zahrál dvojroli. A když říkám "zahrál" tak to neberu tak úplně jako sarkasmus. Opravdu se chová Chad i Alex jinak a pro Jean-Clauda to musel být výkon jako blázen. Vážne už jen kvůli tomu to stojí za podívání. Samozřejmě je třeba si uvědomit že když už tam hraje on (a ještě 2x) tak nepůjde o charakterní roli a mele se to tam při každé příležitosti. Prostě starý dobrý Hong Kong a nadstandardní podívaná. ()

Galerie (144)

Zajímavosti (19)

  • Ve filmu si zahrála svou první zápornou roli šestinásobná Ms. Olympia v kulturistice Cory Everson. (JARDAHONDA)
  • Opuštěný objekt, ve kterém se Chad, Alex (oba Jean-Claude Van Damme) a Frank (Geoffrey Lewis) ubytují, je již dlouho uzavřený Jockey Club Mong Tung Wan Hostel ležící na pobřeží Mong Tung Wan na hongkongském ostrově Lantau. (ajaxx)
  • Ve jedné ze scéně, Alex (Jean-Claude Van Damme) popadne dvě láhve od alkoholu a praští s nimi protivníka do obličeje. O chvíli později ho však praští ještě třetí flaškou. (Chris Masters)

Reklama

Reklama