Reklama

Reklama

One Piece

(seriál)
  • Japonsko ワンピース (více)
TV spot
Japonsko, (1999–2024), 460 h 25 min (Minutáž: 25 min)

Předloha:

Eiičiró Oda (komiks)

Hrají:

Majumi Tanaka, Ikue Ótani, Kazuja Nakai, Akio Ócuka, Bin Šimada, Daisuke Namikawa, Fumiko Orikasa, Hidejuki Tanaka, Hóko Kuwašima, Hiroši Kamija (více)
(další profese)

Epizody(1105)

Moře, bílý písek, koráby, ale hlavně piráti. Mladý Luffy se vydává na moře, aby si splnil velký sen, stát se králem všech pirátů. Na své cestě musí překonat nejen řadu překážek, ale hlavně sehnat vhodnou posádku. Má však na své straně velkou výhodu, snědením Ďábelského ovoce získal zvláštní schopnost. Jeho tělo je z gumy, se všemi výhodami a nevýhodami, které to přináší. (Sidmar)

(více)

Videa (30)

TV spot

Recenze (60)

Raijin 

všechny recenze uživatele

Prebojujte sa cez starsiu animaciu a pomalsi rozjazd. Caka vas tam jeden z najprepletenejsich a najkomplexnejsich pribehov vobec. Ktory sa dostatocne doplna vtipom a i smutnymi pribehmi. Riesia sa spolocenske otazky ako otroctvo, homosexualita, manipulacia vladou, zatajovanie jedovatych latok v spotrebnom tovare a ovela viac. Nesetri sa s nicim. Bomba. ()

Janko666 

všechny recenze uživatele

I když je pár věcí, které mě kurewsko otravují, (hlavně fakt, že hrozně málo postav umíra, a to ikdyž je přejede vlak, dostanou párkrát bleskem, atd., většinou zemře jenom někdo z minulosti hlavních postav, ale to se má prý brzy změnit) jedná se o nejlepší anime a vůbec seriál co jsem kdy viděl. Postavy, hudba, dialogy ale hlavně ten příběh je více než geniální. A manga je taky parádní. Oda is GOD! Kaizoku-Ó ni ore wa naru!!! ()

Reklama

Angelos 

všechny recenze uživatele

One piece je gigantická sága, do které se mi moc nechtělo, ale když vás přestane bavit neustále hledat další a další kvalitní anime, je to docela dobrej nápad, jak mít na dlouho vystaráno. A chybu rozhodně neuděláte! Ačkoliv se musím přiznat, zpočátku mě tohle veledílo úplně nebralo, měl jsem pocit, že tvůrce do toho zkrátka nedává všechno. V porovnání, například s Narutem a Bleachem mi přišlo, že tomu zkrátka něco chybí, ovšem čím déle jsem koukal, tím víc jsem to začal hltat. Kolem dílu 200 už to pro mě byla jízda až do konce. V tuhle chvíli mám zkouknutých 909 dílů a můžu s klidem prohlásit, že se jedná o nejlepší shounen co jsem kdy viděl. Představivost tvůrce je absolutně mimo chápání , neustále musíte zírat s otevřenou pusou co dalšího ještě přijde, tohle je opravdu ultimátní dobrodružství.. Vybroušený diamant. Pokud váháte, zdali začít sledovat, tak neváhejte, nebudete litovat! ()

Shrekito 

všechny recenze uživatele

Romance Dawn Arc: 2/5 Orange Town Arc: 2/5 Syrup Village Arc: 3/5 Baratie Arc: 4/5 Arlong Park Arc: 5/5 Loguetown Arc: 4/5 Reverse Mountain Arc: 3/5 Whiskey Peak Arc: 4/5 Little Garden Arc: 4/5 Drum Island Arc: 5/5 Alabasta Arc: 5/5 Jaya arc: 4/5 Skypiea arc: 3/5 Long Ring Long Land arc: 3/5 Nejoblíbenější postavy: Zoro, Smoker OST: 4/5 Nejlepší OST track: Overtaken, Uunan and the Stone Storage room ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Postavy: Naprosto originální, úžasné a bezchybné. Bezedná fantazie. 100% Příběh: Trochu natahovaný, avšak má v sobě neuvěřitelný potenciál. 95% Akce: Na začátku slabší, pak super, poté trochu natahovaná (V manze je to o dost rapidnější a rychlejší. Anime to natahuje.), ale jsou tam úžasné nápady a Devil's Fruit skýtá ohromná překvapení a tvary doposud neviděné :-) 95% Hudba: Na začátku mě z ní mrazilo potěšením, když projížděli Red Line, nebo bojovali v Alabastě, vznášeli se v Nebeském Ostrově, úchvatná. Soundtrack taky není k zahození. Jen teď ke konci je slabší (484. díl) 90% Styl Animace: Ne každému se musí líbit. Mně se třeba ze začátku příčil a proto jsem OP odložil a dal jsem mu znovu příležitost až o 2 roky později. Animace byla ze začátku děcká. 60% Pak naprosto dokonalá 95%, ale teď, kolem toho 480 dílu, mi přijde už moc "hladká" a jednoduchá - degradovaná. 70%. Takže celkově: 80%. Verdikt OP prozatím hodnotím jako jedno z nejlepších anime, co jsem kdy měl tu čest shlédnout, pro jeho schopnost si ukořistit srdce nejednoho člověka (byly tam chvíle, kdy jsem se skoro rozbrečel :-) Nestydím se to přiznat.) a hlavně ta schopnost vymyslet věci, které se tam objevují.... DOKONALOST. :-) Celkově: 95% Hodnocení po 10 letech: Anime dohnalo mangu. A protože (už) nechtějí vymýšlet fillery, tak se to změnilo z akční rychlé podívané na neskutečně natahovanou nudnou ospalost. Z 23 minutové episody je 5 minut opening, 3 minuty "co se stalo v minulé episodě" a 2 minuty "co se stane v další episodě". A 13 minut je pak zanimovaný jeden (někdy ani to ne) chapter mangy, který máte přečtený za 5 minut. Celé to pak vypadá, že se tam nic nehejbe, všichni na sebe jen koukají a občas se někdo pohne spíše náhodou, než cíleně. TOTO VIDEO to naprosto dokonale popisuje. Za mě zklamání. Měli to vždy třeba na rok-dva nechat být, a pak nám představit napěchovanou sérii. Protože OP manga dál trvá a je super. Stále si stojím za tím, že Začátek je super a doporučuji každému. 28.06.2020: nuda-nuda-no-chjo 30 % ()

Galerie (126)

Zajímavosti (54)

  • Když Nami ve své knihovně projíždí různé tituly, jsou mezi nimi vidět i knížky „One Piece“ a „Eiichiro Oda“. (spacemaster)
  • Vlajková loď Pirátů Big Mom se jmenuje „Popěv královny mámy“ a svou velikostí jde po Thriller Barku o druhou největší známou loď ve světě One Piece, přičemž svou výškou může dosahovat půl až jednoho kilometru a hravě tak převýšit Marineford. (spacemaster)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno