Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

Ruut 

všechny recenze uživatele

Tohle by mohlo být hezké a důstojné rozloučení s karierou. No snad se Jackie v dalších letech neztrapní když už teda je i nadále aktivní. Výborný herecký výkon, solidní akce, a takové ty asijské taškařice ve stylu 80tých let ruku v ruce s moderní zápletkou ohledně počítačové videohry ladí. Jen moc nedoporučuji zkouknout na jeden zátah staré Police Story 1 až 3 a s nimi tohleto. Přeci jen Jackie už není nejmladší. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Překvapivé pokračování, od filmu s Chanem z roku 2004 o kterým jsem nic moc nevěděl jsem byl mile překvapen. Je takové krásné jak je Chan ze začátku bezmocnej a postupem času dostanou enemáči na prdel. Navíc mi tu Chan ukázal že je to opravdu herec a nejen člověk co rozdává pěstí. A ostatní herci byly též výborní. Jediné co mi vadilo byla délka, ne nenudil jsem se, ale prostě mi nesedla. Ale zato mi sedla hudba která ve filmu vyzněla geniálně. Jackie myslel jsem že to nezvládneš ale jsi génius. ()

Reklama

sheen 

všechny recenze uživatele

Jeden z nej filmů v podání nestárnoucího Jackieho. Co ten chlap v tolika letech pořád dokáže, to je neuvěřitelné. Že mu to za to stojí, se pořád mrzačit:) Každopádně film je parádně povedený. Jak fighty, tak přestřelky a neuvěřitelné kaskadérské kousky. Tady už na sebe více upozornily dva nadějné talenty, Nicholas Tse a Daniel Wu. Opět se vyplatí počkat si až do konce filmu, kde se objevují, jak už je zvykem u Jackieho filmů, nepovedené záběry. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Ježíšmarjá ten Jackie mi tímhle udělal takovou radost!! V tolika letech se hecnul k takovejm věcem, že člověku zůstává rozum stát (scéna se splašenym busem budiž toho zářným příkladem). Ten film je, ale moc hezky udělanej i po režijní stránce a některý záběry jsou opravdu akčně monumentální. Další skvělý krok je výběr vážné hudby a různých chorálů, hodně scénám to dalo úplně nový rozměr a nabyly větší coolovosti. Humor mi tam nijak nechyběl, akorát bych možná jednu, dvě ubulený scény s Jackieho holkou vypustil. Ovšem to jsou jen mouchy na celkové kráse. Fakt klobouk dolů. ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších akčních filmů, co jsem za poslední (hodně dlouhou) dobu viděl. Technicky dokonalý, vynikající hudba a neskutečné kaskadérské kousky. Scéna krocení autubusu je nezapomentulná a myslím, že ještě hodně dlouho neuvidím něco lepšího. Chackie taky hodně omezil klaunovství, ale přesto je ve filmu pár hodně humorných scén, u propouštění z vězení jsem se málem po*ral smíchy. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (9)

  • Píseň "September Strom", která ve filmu zazní, nazpíval Jackie Chan. (TomikZlesa)
  • Kredit choreograf kaskadérů sdílí Nicky Li (uvedený jako Lee Chung Chi) a Jackie Chan Stunt Team. (Rominator)

Reklama

Reklama