Reklama

Reklama

Život savců

(seriál)
  • Česko David Attenborough: Život savců (více)

Epizody(10)

Obsahy(1)

"Savci, teplokrevná stvoření pokrytá srstí, která krmí svá mláďata mlékem, jsou nejpopulárnější mezi zvířaty - snad také proto, že mezi ně také patříme." - David Attenborough Dokument Davida Attenborougha nabízí jedinečný pohled na pozoruhodnou skupinu těchto zvířat. Ukazuje mnoho fascinujících druhů planety, včetně nás samotných, a ilustruje, jak se savci stali tak mimořádně rozmanitými a úspěšnými. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

lift666 

všechny recenze uživatele

Jeden z velice povedených dokumentů BBC. Zavede vás do skutečného života savců a přede věci, o kterých jste ani neměli tušení. Pomocí pokročile techniky se dostali s minikamerou do doupěte syslů... Báječné. Ale jednu výtku mám. Za těch 50 minut si člověk, který přijde unavený z práce, toho nedokáže moc zapamatovat a dívat se na to podruhé už není ono. Přesto je tento cyklus na vysoké úrovni :-) ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Informačná hodnota tohto dokumentu je veľmi vysoká, divák sa dozvie množstvo zaujímavosti o rozmanitých živočíšnych druhoch, aj o takých, o existencii ktorých nemal ani potuchy. A to všetko je perfektne tematicky rozčlenené a sprevádzané veľmi fundovaným komentárom Davida Attenborougha. Vynikajúca kamera prináša úchvatné zábery, aké ešte nikdy predtým neboli nakrútené. A nechýba ani kvalitná sprievodná hudba. Tvorcom patrí veľká úcta, muselo ich to stáť množstvo času a obrovské úsilie. ()

Reklama

bila.tecka 

všechny recenze uživatele

Ač nejsem milovníkem dobytka (jak říká naše známá veškeré fauně), byl jsem okouzlen přístupem Davida Attenborougha k pojetí dokumentu. Vystříhal se natočení líbivých obrázků libivých tvorečků a předvedl plejádu savců s úžasně poutavým komentářem. Udělil bych mu cenu Jana Amose, tohle je přesně škola hrou. Nádhera obrazová i faktografická. ()

Bogrant 

všechny recenze uživatele

Ak ma pamäť neklame, tak je Život cicavcov prvý, mnou videný dokument, v ktorom účinkoval David Attenborough a ktorý sa síce tým dnešným po technickej stránke (detailné spomaľovačky a najvyššie vizuálne rozlíšenie) až tak nevyrovná, no po obsahovej už navždy zostane nesmrteľnou prírodopisnou klasikou, u ktorej zaručene zapôsobí i príjemná nostalgia. ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Přírodopis, biologie ať to nazveme jak chceme, tak zrovna já jsem tenhle předmět na škole nikdy v oblibě neměl. Jenže v televizi je to něco úplně jiného, tam vynikne ta zajímavost a barvitost živočišné říše. takže téměř jakokoliv přirodopisný dokument mě nikdy nezklamal, a když se připojí profesionalita jako v tomto případě, byla by chyba se nepodívat. ()

Galerie (50)

Reklama

Reklama