Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Budova Millenium v New Yorku, 102 poschodí, 72 výtahů.... Mark Newman zde pracuje jako mechanik výtahů. Jeden z výtahů se pokazí... na pokraji života a smrti uvízne také skupina těhotných žen... Záhadu kolem poruchy se snaží odhalit ambiciozní novinářka deníku Morning Post. Byla to vůbec náhoda, nebo jen nedbalost? (oficiální text distributora)

Recenze (48)

mis-ko 

všechny recenze uživatele

Keď na začiatku uviazne vo výťahu skupina tehotných žien a dve z nich porodia, vyzerá to ešte na komédiu. Keď však do výťahovej šachty spadne slepec aj so psom, sranda ide bokom. Film o splašenom výťahu by asi dopadol lepšie keby sa tváril mysticky a tajomne. Vsadil však na vedeckú kartu a to pôsobí ešte menej uveriteľne ako prekliatie indiánov. Celkovo nemá film čo ponúknuť, napriek tomu sa pozrieť dá. Aspoň raz. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Už sem viděl vraždící auto, vraždící počítač, vozíčkáře co ujede motorce a Davida Hasselhoffa bez trička, ale inteligentní a vražící výtah teda ještě ne. No žádnej extra nápad to teda neni, ale pár slušnej smrtí Maas připravil a takovou hormádku známých tváří sem v podobných filmech ještě neviděl, krom toho je to první film ve kterým sem místo slova zkazit slyšel sprasit a to se musí ocenit ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Kdo je Ingmar Bergman ??" - "Herec, ty troubo !!" - "Jó, ten byl v Casablance, že jo ?!" Neskutečně bizarní a místy prvoplánovitě nablblým dialogům navzdory nečekaně i nesmírně zábavný remake, či spíš variace, a splatterová hříčka, pro holanďany typicky téměř bez exploatace.. Tulipán Dick Maas zde odvážně ozvláštňuje hollywoodský žánrový rutinou vyčerpaný rámec holandskou hororovou školou většinou záměrně stojící na pomezí sebeparodie, byť tím ze snímku činí jeden obrovský hybrid.. Nicméně podobně svěží vítr nelze neocenit.. A to skvostné obsazení rovněž zaslouží pozornost.. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Výtah smrdí. Když v něm rodí šestice mamin naráz, ještě aby nesmrděl. Ale von se sám občas i otevře, takže vyvětráno a už může zase pendlovat nahoru dolů kosmickou rychlostí. V garážích vcucnout nějakýho skejtra a během dvou vteřin ho vyflusnout v jednavosudesátým hlavou napřed. Leť ptáčku, leť. Boha jeho, to byla zase pitchovina. 25% P.s.: Naomi byla prima. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Béčko jako kráva ve všech ohledech, blbá až dementní zápletka, k tomu ještě špatně podaná - místo napětí nechtěný humor... A snad právě proto film působil stupidně zábavným dojmem. Ovšem měla jsem lepší věci na práci, takže jsem nedokoukala a nemyslím, že jsem o něco přišla. Za těch pár desítek minut pochechtávání - 25%. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Ide o posledný film, v ktorom účinkuje Naomi Watts bez toho, aby bola slávnou herečkou. Prelomovým v jej kariére sa stal následný Mulholland Drive (2001), čo distibútor tohto filmu potom urýchlene využil a prominentne uviedol Wattsovej meno a fotografiu na obale DVD. (Arsenal83)
  • Když Jennifer a Mark najdou na Harvardově webové stránce informace o Gunterovi Steinbergovi, čtou zde, že se narodil 15. dubna 1951, což je také datum narození režiséra Dicka Maase. (HappySmile)
  • Výroba filmu prebiehala v New Yorku, zatiaľ čo exteriérové ​​zábery sa robili v Holandsku. Film sa natáčal od marca do mája roku 2000. (Arsenal83)

Reklama

Reklama