Reklama

Reklama

Obsahy(1)

To najväčšie nebezpečenstvo vás všetkým čaká priamo na palube. Mala to byť ohurujúca výletná plavba, ale tá sa po teroristickom útou zmenila na to najhorúcejšie peklo. Aj keď vrcholia novoročné oslavy, tep srdca zúčastnených dosahuje extrémne hodnoty. Loď sa potápa a skupinka ľudí vedená kňazom a príslušníkom domobrany sa pokúša evakuovať ľudí na záchranný čln. Času rozhodne nie je veľa... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Až se odsud dostaneme, udělám z toho obrovskou televizní show a vyhrajeme s ní nejmíň Emmy.." Tak to bezpochyby.. Chudák Weller to zase koupil !! Ach jo !! Nevím, jestli je větší utrpení sledovat tu sbírku mumií - Třeba můj miláček Hauer zpustl tak, že jsem málem překous fajfku.. - nebo tuhle příšernou a lacinou televizku.. Ale stejně by mě daleko víc zajímalo, proč filmový terorismus už dávno nestojí mimo zákon..;) To by asi už režisér John Putch na diváka tak zbytečně nepomrkával.. ()

Radek.SCH 

všechny recenze uživatele

Tak přesně něco takového jsem čekal. Režisér, o kterém jsem nikdy neslyšel a o němž už asi ani nikdy neuslyším, adaptace románu, který pravděpodobně taky za moc nestál (i když byl bestseller), herci, kteří svoje nejlepší už mají dávno za sebou (a to jejich nejlepší taky nebylo zrovna nejlepší), efekty, za které by se nemusel stydět ani kterýkoliv TV film od České televize a hlavně postavy jako by byly udělané podle nějaké šablony. ()

Reklama

wosho 

všechny recenze uživatele

V mnoha věcech je to podařenější než filmový remake z poslední doby. Po technické stránce to sice je otřesně televizní, ale z malého rozpočtu trikový spektákl udělá jen génius. Co filmu však ubližuje je nevhodně vložený motiv terorismu a atmosféru ničící skoky z polopotopeného parníku do řídícího centa USarmy. Kdyby páni producenti z Hallmarku nebyli hovada a rozuměli by filmu, tak by kvalitní filmy produkovali častěji, než je teď. Protože jistý potenciál mají k dispozici. ()

Gig 

všechny recenze uživatele

Některé remaky by měly zakázat zákonem. Proč pořád dokola omílat stejné téma. Někdo si řekne vem stejný příběh, doplníme o aktuální dění, terorismus apd... Doplníme člověka, který spojí původní film, nebo řekněme volné pokračování, tedy Michaela Canea. Ale na druhou stranu některé postavy nebo herci mě potěšili. Ať už Mahoney z Policejní akademie, Rutger Hauer atd.. ()

FIBO 

všechny recenze uživatele

Původně jsem do tohoto filmu šel s očekáváním, že to bude něco strašnýho. Další Poseidon? To nemyslí vážně. Přes to, že jsem šel do toho s těmi nejhoršími očekáváními a s přivřenýma očima, tak bych ten film za takovej průser nepokládal. Samozřejmě, je to jiný film, je to o něčem jiném. Část děje a mnoho jmen se shoduje s Originálním snímkem. Osobně můžu říct, že jsem od filmu absolutně nic neočekával, ale nenudil mě. Ovšem tam bylo tisíc věcí, které by se daly vytknout, to zpracování je trochu jiný, místama se člověk zasměje, jindy triky jsou příliš "televizní" a dalo by se říci "průhledný". Na druhou stranu, pro toho, kdo nezná origiální The Poseidon Adventure a chce vidět film z trochu jiného soudku, tak si myslím, že se nebude nudit. Bohužel ale už je tatam ta dokonalá atmosféra katastrofična, jakou nás staré klasiky provázely a člověk měl prostě dojem, že "je tam s nima". Čest panu Irwinu Allenovi. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu Paula Gallica. (Terva)

Reklama

Reklama