Reklama

Reklama

Obsahy(1)

To najväčšie nebezpečenstvo vás všetkým čaká priamo na palube. Mala to byť ohurujúca výletná plavba, ale tá sa po teroristickom útou zmenila na to najhorúcejšie peklo. Aj keď vrcholia novoročné oslavy, tep srdca zúčastnených dosahuje extrémne hodnoty. Loď sa potápa a skupinka ľudí vedená kňazom a príslušníkom domobrany sa pokúša evakuovať ľudí na záchranný čln. Času rozhodne nie je veľa... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

Haymar 

všechny recenze uživatele

Zcela průměrná tv (mini) série, na které je zajímavá hlavně nebývale vysoká koncentrace někdejších béčkových stars! Jako fandu tohoto typu filmů mě to nijak nezaujalo ale ani naurazilo. Samozřejmě s původním Poseidonem (s Hackmanem a Borginem) to vůbec nelze srovnávat. Celkem vtipný mi přišlo, že se tu téměř po dvaceti letech opět sešli před kamerou Rutger Hauer a T. C. Howell... ()

Gig 

všechny recenze uživatele

Některé remaky by měly zakázat zákonem. Proč pořád dokola omílat stejné téma. Někdo si řekne vem stejný příběh, doplníme o aktuální dění, terorismus apd... Doplníme člověka, který spojí původní film, nebo řekněme volné pokračování, tedy Michaela Canea. Ale na druhou stranu některé postavy nebo herci mě potěšili. Ať už Mahoney z Policejní akademie, Rutger Hauer atd.. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Dosť trápny a úplne zbytočný pokus ,ktorý vedľa originálu pôsobí až smiešne. Je mi ľúto dobrých hercov ,ale na druhej strane ich výkony sú priamo úmerné kvalite snímku , takže nijako nevyčnievajú. Vrcholom je bomba na lodi a jej odpálenie v závere, akoby katastrofický film neponúkal dosť napätia a silných momentov aj bez nej. 40%. ()

vanadium 

všechny recenze uživatele

Jau to byl bolestivý zážitek! Místy mi to silně připomínalo romantické filmy Rosamundy Pilcherové, vizuální kvalita externích záběrů lodi mi zase nevím proč připomněla nejstarší díly Star Treku (berte trochu s nadsázkou;)). Uširvoucí dialogy byly debilnější a trapnější než ty z reklam na prací prášky. Tohle patří do černého hábitu procentuálního spektra. ()

Radek.SCH 

všechny recenze uživatele

Tak přesně něco takového jsem čekal. Režisér, o kterém jsem nikdy neslyšel a o němž už asi ani nikdy neuslyším, adaptace románu, který pravděpodobně taky za moc nestál (i když byl bestseller), herci, kteří svoje nejlepší už mají dávno za sebou (a to jejich nejlepší taky nebylo zrovna nejlepší), efekty, za které by se nemusel stydět ani kterýkoliv TV film od České televize a hlavně postavy jako by byly udělané podle nějaké šablony. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu Paula Gallica. (Terva)

Reklama

Reklama