Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po bitce ve školním autobusu parta grázlíků dostane na vybranou. Buď budou ve školním taekwondo týmu, nebo půjdou za mříže. A tak vzniká jeden z nejrozporuplnějších taekwondo týmů mezi korejskými středními školami. Jejich cílem je vyhrát turnaj a zase navrátit čest své škole. Jenže bez trenéra to moc nejde. Hledání je nakonec úspěšné a tým se může dát do tréninku. (BUD-SFIS)

(více)

Recenze (32)

Hakha 

všechny recenze uživatele

Film se mě nelíbil, komediálně hodně slabý a trénink byl tak uřvaný, že jsem si to vážně neužil. Finální souboj mě nepřišel emotivní ani dynamický a k postavám jsem si nevytvořil žádný vztah. Příběh, který byl zfilmován už několikrát, ale to by až tak nevadilo, kdyby režijní práce byla povedenější. A tak tuto jednohubku, která mě velice zklamala hodnotím 1,5 hvězdičky... ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Takové milé pohlazení po duši. Je vůbec možné dnes natočit film o odhodlaných outsiderech, aby nepůsobil jako vaření z vody? V Koreii evidentně ano. Spin Kick je super oddechovka, která pozvedne náladu (především geniální scéna s Live is Life) a nebýt pomalejšího začátku a pár dalších výtek, šel bych snad i na 5*. Kdo hledá film na zahnání špatné nálady a který si s chutí kdykoliv pustí znovu, Spin Kick je rozhodně správná volba. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Průměrný film. Akce je zde bohužel špatná, Taekwondo mi příjde jako nejméně zajímavější Martial arts sport, čiže zdejší zápasy jsou prostě slabé, navíc se hraje podle pravidel, takže žádné lámání kostí, krev, či perfektní choreografie se nedočkáme a konkurence film rozšlape jak by smet. Film naštěstí nenudí, obsahuje pár úsměvných scén, ale znova bych si jej určitě nepustil. 55% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý mix žánrov. V jadre to je klasický film o problémovej mládeži, ktorú prevychová nejaký učiteľ. Len sa to neodohráva v škole, ale v telocvični a tak si s tými grázlami musí poradiť tréner. Napriek pár dramatickejším motívom to je neustále okorenené vtipmi jak z pubertálnej komédie a jak film graduje, tak sa postupne prehupne do štandardného športového filmu o tom ako outsideri konečne uspejú a dokážu nemožné. Film rozhodne ani na chvíľu nenudí. Postavy majú celkom pútavé príbehy, ale ich predstavitelia mi pripadali málo charizmatickí. Nejak extra mi vďaka tomu nezáležalo na tom, či sa polepšia a vyhrajú. Samotné bitky v taekwonde sú špičkové. Možno niekoho sklame to, že to nie je nič prehnané. Žiadna šialená akrobacia alebo gorefest. Proste čo najrealistickejšie športové férové chvaty. Raz za čas je osviežujúci aj takýto štýl. Takže výsledkom je solídny film za silné tri hviezdičky, ktorý sa dá vidieť aj viackrát, ale s výraznejšími hercami to mohla byť väčšia pecka. 7/10. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Členové školního taekwondo týmu dostanou nakládačku od místní partičky frackovitých rváčů a do jednoho skončí v obvazech. A jéje, kdo teď bude za školu bojovat? Inu, pohrozíme grázlíkům vězením a neortodoxní taekwondo tým je na světě. Teď ještě sehnat toho pravého trenéra, mentora, jenž nezdárne hochy udrží na uzdě, napumpuje jim do žil nadšení pro věc a s chutí do tréninku! Další jihokorejský filmík, který mě naprosto zpražil dokonalým skloubením vtipu, ladnosti, pohodovosti a dojemnosti. Největší zásluhu na mém nadšení ze snímku má (jak jinak) taekwondo. Ke sportu a bojovým uměním mám vřelý vztah, a tak jsem si kopací scény, ať už jde o trénink, nesčetné bitky a především finální, dynamicky nasnímaný turnaj, prodchnutý patřičnou dávkou emocí, chlapského odhodlání, bojovnosti a patosu, vyloženě užíval a přiznám se, že na konci i trošičku zaslzel :-) Paráda! Korejci mi zase jednou uštědřili k.o. a já nemůžu být objektivní :-) Za 5! ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno