Reklama

Reklama

Rowan Atkinson živě

(TV film)
  • Česko Show Rowana Atkinsona (více)

Rowan Atkinson, hvězda nesmírně úspěšných seriálů "Mister Bean" a "Blackadder", předvádí v tomto úžasném speciálním sestřihu svůj všestranný komediální talent. Sestřih obsahuje nejlepší hercovy skeče a výstupy z posledních několika let. Převážná většina z nich zatím ještě nikdy nebyla v televizi uvedena. Jsou v něm zachycena jeho vystoupení v divadlech "The Globe" a "Shaftesbury" v londýnském West Endu, na Broadwayi v USA a na turné ve Spojeném království, po Austrálii a v dalších vzdálených koutech světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

GordonCZ 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv divadlo nijak zvlášť nemusím, na toto představení bych kdykoli s chutí zašel. Rowan Atkinson ve vynikající formě a se stylem humoru ala Mr. Bean nebo Blackadder. Asi nejlepší je hned druhá část Fatal Beatings: "Quite Frankly, Mr. Perkins, if he wasn't dead, I'd have him expelled." -- "Beg your pardon?!" -- "Yes, expelled! If I wasn't making allowances for the fact that your son is dead, he'd be out on his ear!" -- "You mean he's dead?" -- "Yes, he's lying up there in a sickbay now, stiff as a board and bright green. And this is, I fear, typical of his current attitude..." Jednoduše britský humor vybroušený k dokonalosti. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Umělcovým nástrojem je pouze jeho tělo a jeho hlas. Atkinson je geniální umělec, takže nás nemusí "ohromovat" vulgarismy a šklebením, jak se o to každý den snaží mnoho šašků v TV či v dementních filmových komediích. Jediným problémem je předvídatelnost mnoha verbálních vtipů, jenže pak přijdou Fatal Beatings... ()

Reklama

4everMan 

všechny recenze uživatele

Celé Atkinsonovo "beanovské" umění shrnuté do jedné hodiny. Několik příběhů, které jsou zpracovány k naprosté dokonalosti hlavně díky Atkinsonovu již zmíněnému umění. Nechybí zde černý humor (který mi imponuje), roztomilé a vtipné scény a také mírné narážky. U této one-man-show by se nemohl rozesmát asi jenom neslyšící (popřípadě nevidomý). Extrémně vtipná záležitost, kterou velice doporučuji (ovšem nedoporučuji u tohoto filmu například večeřet - může se Vám stát to, co jednomu mému kamarádovi, který při scénce Fatal Beatings poté stíral již rozžvýkaný chleba z monitoru počítače...). Nejlepší část je podle mne Základy seznamování (Elementary dating). 95% ()

choze 

všechny recenze uživatele

Hodinový záznam deseti scének, se kterými Atkinson vystupoval během 80. let na divadle a jejichž spoluautorem byl stejně jako u těch beanovských Richard Curtis, britské scénáristické zlato. Nejčastějším tématem se zdá být náboženství, do kterého se tvrdě tepe a připlete se sem i beanovská scénka z kostela. Úvodní scénka z pekla, kde Atkinson ztvárňuje ďábla jako žoviálního manažera, lekce jak se (ne)chovat na první schůzce a lekce shakespearovského herectví jsou za plný počet a i zbytek má svoje chvilky (kněz, co neví, co je felace, divadelní ceny). Záznam režíroval režisér mé oblíbené komedie A TAK JSEM SI VZAL ŘEZNICI. ()

MegaBite 

všechny recenze uživatele

Když jsem na toto vystoupení narazil na internet a zkouknul celou hodinu, netušil jsem, že mi potom bude tolik bolet bránice. Co po hodině, hned po první scéně. Ze všeho nejvice se mi líbily scény se sváděním a Shakespearem. Zkrátka Atkinsonovy nejlepší scénky v 1 hodině, které si prostě nezaslouží nižší hodnocení. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • V desáté části "Pink Tights And Plenty of Props", kdy Rowan Atkinson předvádí jednotlivé varianty otravy jedem, se vinou špatného střihu najednou z jeho ruky vytratí nádoba, kterou celou dobu držel. (GordonCZ)

Reklama

Reklama