Reklama

Reklama

Zoufalé manželky

(seriál)
  • USA Desperate Housewives (více)
Z natáčení 3 - Neal McDonough, James Denton, Dana Delany
Drama / Komedie / Mysteriózní
USA, (2004–2012), 128 h 53 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

Marc Cherry

Hrají:

Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan, Steven Culp, Mark Moses, Andrea Bowen, Doug Savant, Jesse Metcalfe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(180)

Obsahy(1)

Mary Alice žije celkem nerušeně na americkém předměstí. Přesto se ale rozhodne pro sebevraždu. Je totiž možné, že se za zavřenými dveřmi dějí věci, o kterých se raději nahlas nemluví... (TV Prima)

Videa (17)

Z natáčení 3 - Neal McDonough, James Denton, Dana Delany

Recenze (571)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Twin Peaks na zlomyseľný spôsob, šmrcnutý trochu Americkou krásou aj Čarodejnicami z Eastwicku... Čierny humor kraľuje a každá epizóda ma zatiaľ baví od prvej minúty po poslednú. Ale zaujímalo by ma, z čoho žije rozvedená matka v domácnosti... to je ako s tým Sexom v meste (ktorý teda nemám v malíčku) - fiflena píšuca jeden stĺpček do novín si robí zbierku topánok Manola Blahnika. No Desperate Housewives drobné prešľapy odpustím, pretože si získali moje srdce - ukážu aj realitu na pozadí "stepfordského" sna. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

No, zatím to vypadá celkem sympaticky. Dějově je to sice taková luxusní telenovela, ale vyprávěcí postup s komentářem zesnulé kamarádky je velmi dobrý nápad. Vše navíc doplňuje jakási kriminální linie, které udržuje divákovu zvědavost (bohužel zatím nevím, jestli se bude nadále slibně vyvíjet nebo to bude jen laciný prostředek k získání pozornosti). Každopádně si další díly nenechám ujít a doufám, že nepřijde nějaké zklamání. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Steve Jablonsky : 1. Dialog – Mary Alice ,2. SheDaisy – God Bless The American Housewife ,3. Dialog – Edie ,4. Shania Twain – Shoes ,5. Anna Nalick – Band Of Gold ,6. Dialog – Lynette ,7. Liz Phair – Mother’s Little Helper ,8. Indigo Girls – Mrs. Robinson ,9. Martina Mc Bride – Harper Valley PTA ,10. Dialog – Bree ,11. LeeAnn Rimes – Running Out Of Time ,12. Joss Stone – Treat Me Right (I’m Yours For Life) ,13. Sara Evans – One’s On The Way ,14. Dialog – Gabrielle ,15. Macy Gray – Boom Boom ,16. Gloria Estefan – Young Hearts Run Free ,17. Dialog – Susan ,18. Idina Menzel – Damsel In Distress ,19. KD Lang – Dreams Of The Everyday Housewife ,20. Dialog – Mary Alice ,21. Danny Elfman – Theme , ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Normálně bych dal, hlavně pro slabší pátou (ten časový posun jsem rozdýchával hodně dlouho) a ještě slabší šestou (výborný humor to má pořád, i tady jsem propukal v hlasitý smích, ale už to prostě nemá ty koule) sérii 4*, ale nakonec dám plnou, protože to je jedn z mála nijak úzce vyprofilovaných seriálů (prostě klasická rodinná záležitost, která překvapivě sedla i mě coby muži jako prdel na hrnec), který mě fakt bavil takřka po celou dobu, co jsem na něj koukal. Na rozdíl od mnoha jiných podobných seriálů mu trvá strašně dlouho, než zapadne do toho klasického neoriginálního balastu, kdy už scénáristé neví, co by vymysleli a tak dochází k typickým seriálovým jevům - nemoci, intriky, partnerské a vztahové rošády apod. Tenhle seriál má fakt duši, probírá věci (samozřejmě s jistou nadsázkou a jakými zhutněním jen na pár postav), kterým rozumím, znám je a ve svém životě je opravdu potkávám (no, tak žhavou, energickou a muckózní ekoteroristku jsem ještě nepotkal, ale rád bych :-). Naprosto skvěle vymyšlené charaktery postav, jež jsou lehce uvěřitelné a přijatelné. Susan je ve své odpornosti naprosto geniální. Tohle je přesně typ ženy, která si jakýmkoliv svým činem říká o to, aby jí dal někdo přes hubu, doslova o to prosí (ne že bych to schvaloval). prostě geniálně odpudivá. Probírat zde každou postavu je zbytečné. Prostě parádní seriál, který baví, rozptyluje, sem tam má nějaké to poselství, ale nesnaží se vás oblbnout a udělat z vás blbce. ()

T2 

všechny recenze uživatele

__Desperate Housewives: kompletná 2.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $8,073,838 //počet predaných kusov 235,325║ __Desperate Housewives: kompletná 3.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $8,038,567 //počet predaných kusov 206,333║ __Desperate Housewives: kompletná 4.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $2,519,222 //počet predaných kusov 64,612 ║ __Desperate Housewives: kompletná 5.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $3,001,449 //počet predaných kusov 80,060 ║ __Desperate Housewives: kompletná 6.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $2,949,674 //počet predaných kusov ()

Galerie (2 892)

Zajímavosti (74)

  • Producenti nejprve nechtěli obsadit Ricarda Chavira do role Carlose Solise, protože se jim zdál příliš mladý a nesympatický. (HappySmile)

Související novinky

I muži mají své dny...

I muži mají své dny...

19.04.2006

A někteří je prožívají v televizi. O čem to mluvím? O dalších řadách (6-8) seriálu 24 hodin . Koho by napadlo, že více peněz si američtí herci vydělají v televizi, že? No, je to tak a Kiefer… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama