Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Marshall Lawson (Seagal) přišel při chladnokrevném a zdánlivě náhodném útoku o členy své úderné jednotky, bere jako svou povinnost podivné okolnosti brutálního vraždění vyšetřit. Při svém pátrání brzy odhaluje vojenskou operaci CTX Majestic, jež podléhá takovému stupni utajení, že se armáda rozhodne Lawsona odstranit, aby své tajemství ochránila dál. Lawson je však neúprosný a pouští se do nemilosrdného a nerovného boje proti organizovanému drogovému obchodu, který je, zdá se, tajně řízen prohnilou buňkou přímo zevnitř armády. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (104)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Dobře, zkusím si teď zahrát na Michaela Keusche...: "Takže, dobré ráno všem. Kvůli mé pracovní vytíženosti máme na tenhle film tři natáčecí dny, takže se to snažte neposrat, zkusíme to sjet všechno na první točení. Do úvodní scény dáme pořádnej výbuch, to ty lidi přitáhne. Co?? To nevadí, že na něj padne půlka rozpočtu, říkám, že to přitáhne lidi, tak mi věř. Co chceš Stevene?? Seš blázen, ve tmě, nikdo nemusí vidět, že máš pupek jako těhotná hrošice, uklidni se, sedni si a připrav se, jo?? Výborně, příběh omotáme kolem úplně nové drogy a budeme jí říkat CTX, musí tam bejt to X, protože to dodává na tajemnosti. Oukej a děj pořádně zašmodrcháme, ať si diváci provětrají mozkový závity. Říkals něco, ty blbečku u tý kamery?? Nemám, kde bych vzal na stativ prachy, musíš tu kameru udržet v ruce, ale běda, jestli se to pak bude třást. Super, takže to bysme měli. Co zase se tam hlásíš, Stevene?? Co?? No na to zapomeň, žádný aikido sekvence, vždyť ti pak musíme udělat kompletní transfuzi krve po každý takový scéně. Nezapomeň, už ti není třicet, takže maximálně ti dám do ruky bouchačku, jo a vlastně mám pro tebe supermoderní nože, to si připevníš na zápěstí a budeš tím pak sekat v závěrečný scéně. Jo, ale bacha, kdyby ses chtěl rejpat v rypáku, ať si nerozřežeš ksicht. Souhlas, závěrečnou scénu uděláme v tý polorozpadlý hrobce, co stojí za mnou. A vy všichni z toho komparsu poslouchejte...Chci, abyste tam chodili cik cak a dělali, že někoho hledáte, je to jednoduchý, tak to snad zvládnou i takový vemena jako vy. Ježíšmarjá, co je Stevene?? No v žádným případě, musíme říct, že jsme ty sekvence zpomalili, nikdo nemůže vědět, že se takhle pomalu hejbeš ve skutečnosti. A prosím tě, udělej něco s tou bradou, dyť ti to visí až ke kolenům. Hele, ty magore, co támhle zase hulíš tu trávu, pojď sem. Tady máš paličky, bubínek a občas do toho bouchni, potřebujem mít nějakou hudbu do toho. Jo a ve finále, Stevene, odjíždíš autem a je to. Sfoukli jsme to. Díky kluci." (Dávám 20% za výbuch, jeden Stevenův vtípek a spoře oděnou finální zápasnici) ()

Torgal odpad!

všechny recenze uživatele

Ušiel mi začiatok a do konca som už nepochopil o čo v tomto filme vlastne ide. Ako pri všetkých posledných filmoch bývalého drviča kostí, v súčasnosti hrocha Seagala, sa väčšina filmu odohráva v tme (asi aby toľko nekričali mastodontie proporcie hlavného hrdinu), výsledkom čoho je, že človek v podstate nevie čo sa vlastne na obrazovke odohráva. Akcia je natočené biedne aj na Stevenove pomery, dej je blábol o nejakej droge meniacej ľudí na vražedných magorov a celé to nedáva zmysel. Väčšinou dokážem na Seagolových filmoch nájsť aspoň niečo pozitívne, za čo by si zaslúžil čo i len tú jednu hviezdičku, no tu to bolo nemožné. Toto je čistá nepozerateľná sračka u ktorej je akákoľvek zábava vylúčená. 1+/10 ()

Reklama

Allegro.g. 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal zatím ještě alespoň chodí. Jsem zvědavý, jak budou zobrazovat jeho neporazitelnost až ho budou tlačit na vozíčku. Souboje točené stylem "tak Stevene, teď se chytni kamery, začni lomcovat rukama a pokus se přitom neuškrtit o vlastní tlustým krk" jsou legrační. Je to tak totálně o ničem, že jako pozadí k luštění křížovek si to * zaslouží. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pravdou je, že jediné pozitívum filmu je, že Seagalko nám pomerne slušne schudol. Inak nechápem, že vždy po dvoch-troch celkom pozerateľných filmoch spadne zase do riadnej žumpy. A ako Stevenov fanda si pozriem každý film, každú jeho novinku a aj keď sú to hovadinky dám vždy aspoň za tri, no teraz to jednoducho nejde! Naozaj totálna sračka. Jediné, na čo sa dalo kukať boli ženské a aj to iba z fyzického hľadiska. Inak akcia nulová, dva výbuchy, pár dorezaných krkov, scenárista iba menil strany, z ktorej zabiják vyskočí. A finálna akcia na katedrálu je úboho-bohová. Ale to nejdem ani komentovať. To treba jednoducho vidieť. Alebo radšej nie? Takže ďalšie sklamanie. Pokiaľ teda Seagal nepošle Keuscha a spol do prdele, na pomyslený návrat nemá šancu. 15%. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem ke zdejšímu hodnocení jsem od filmu raději nic nečekal, a to bylo sakra dobře. Film je až neuvěřitelně blbě natočený, scénář a režie úplně mimo. Děj nudný, herecké obsazení jak z nejhoršího laciného béčka. Kamera velmi špatná, záběry mizerné a co vyloženě nesnáším, je ta roztřesená kamera v každém druhém záběru, no hrozné peklo. K Seagalovi samotnému toho moc nemám, souboje prakticky nulové, přestřelky mizerně natočené. Úplně zbytečný snímek, který já osobně považuji za jeden ze Seagalových nejhorších. 0/10. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Pracovný názov filmu bol Harvester. (Seag)
  • Při závěrečném souboji Marshall Lawson (Steven Seagal) zraní protivníka nožem na hrudi. O několik záběrů poté je protivník viditelně bez jizvy. V dalších záběrech jizvu opět má. (rublik05)
  • Film se natáčel v Bukurešti v Rumunsku. (rafix)

Reklama

Reklama