Reklama

Reklama

Cleveland show

(seriál)
  • USA The Cleveland Show
Ukázka z filmu
USA, (2009–2013), 32 h 13 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Walter Murphy

Hrají:

Seth MacFarlane, Sanaa Lathan, Alec Sulkin, Marina Sirtis, Jason Sudeikis, Will Forte, Rutina Wesley, David Lynch, Lucas Grabeel, Josh Gad, Beth Littleford (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(88)

Ve spin-offu oblíbeného amerického seriálu Griffinovi se setkáme se sousedem Petera Griffina, Clevelandem Brownem. Poté, co ho jeho žena Loretta podvedla s Quagmirem a utekla od něj, dává druhou šanci své středoškolské lásce Donně, kterou opustil manžel. Brown se za ní přestěhuje do svého rodného města ve Virginii, i se svým synem Clevelandem Juniorem. V jejich novém bydlišti je čekají Donniny děti - šestnáctiletá Roberta a ženami posedlý pětiletý Rallo - a také noví sousedé - ukřičený buran Lester či manželský pár medvědů Tim a Arianna (kteří jsou dost citliví na to, když někdo upozorňuje, že jsou medvědi). (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (126)

kinghome 

všechny recenze uživatele

Oproti Griffinům naprostá sračka!!! Viděl jsem asi 10 dílů a naprosto mě to zklamalo. Jestli jsem se u toho dvakrát zasmál tak to je moc.Ale nakreslený je to hezky a proto ty dvě hvězdičky. A naprosto souhlasim s tim, že nechápu proč zrovna Cleveland??? Je to nejhorší postava z celejch Family guy! Tohle podle mího moc nedomysleli. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Cleveland show si je tak podobná s Family Guy že vlastně nemá podobného nic. Co mě nejvíce rozsekalo byl mluvící medvěd. Psa v Griffinovích jsem chápal... přišel jsem mu na chuť, ale medvěd... ne ne - navíc se nějak moc podobá Peterovi z Griffinů. Dávám dvě hvězdičky, i když bych klidně dal i "odpad!". ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

První projekce tohoto seriálu z dílny Setha MacFarlaneho mě nijak zvlášť nezaujala, o to spíš, když jsem jí poměřil s bratrským Family Guy. Až po vstřebání několika epizod a přijití tomuto typu humoru na chuť musím napsat, že se mi spousta dílů s Clevelandem líbila víc než ty s Peterem. Největší přednost vidím v rodině Brownových, kde je to, na rozdíl od Griffinů, jejichž humor táhne jen Peter, Stewie a Brian, jedna osobnost vedle druhé. S každou další částí se návykovost zvětšuje. Next? American Dad, please :-) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nebyl jsem si zcela jistý, jestli je dobrý nápad postavit tento spin-off na nejméně výrazné postavičce legendárního seriálu Griffinovi. Hned první minuty však odehnaly všechny obavy. Postava Clevelanda Browna dává scénáristům větší rozsah a rozmanitost než by mohl nabídnout např. jedním směrem zaměřený Quagmire (rakce na B!shopův komentář). Přirovnání k černé verzi Family Guy je sice stokrát použité a příliš snadné, ale nedá se svítit – prostě je to tak!!. Závěrem možná jen doporučit méně zvracení a více Griffinovic lehkovážnosti a bude hvězdiček pět. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Jen doufám, že tahle vlna černošských spinoffů nepostihne i jiný seriály. Teď šátrám v paměti, kde se ve vedlejší roli mihl nějaký černoch. Tak například v Dexterovi byl jeden policista černoch. Mohl by mít vlastní seriál o tom, jak pátrá po Dexterovi. V Breaking Bad byl jednou z postav černoch, mohl by. V Lost jich hned bylo několik. Mohli by mít vlastní ostrov a tam běhat jako na tom původním. Nevím, zdá se mi to ztřeštěné, aby se to tak dělo v širší míře a pohnutka tvůrců Family Guy je mi tak záhadou. Můžou takhle ze seriálů vyjmout třebas všechny Vietnamce a udělat jim solo show? ..by mě zajímalo. Seriál o Clevelandovi ale není úplně špatný. Naopak tzv. černý humor je fakt super. Chvílemi jsem prostě chcípal smíchy, možná víc, než u Famili gáje. A co takový černoši samotní? No, ti to musí tuplem žrát. Jestli pili šampaňské a nežili v černém dešti, líbilo se jim Cosby show nebo Fresh Prince, tak určitě musí. Jestli ale žijí v South Central Los Angeles tak bohužel ví, že: SHIT AIN'T LIKE THAT! IT'S REAL FUCKED UP! :) ()

Galerie (314)

Zajímavosti (17)

  • V úvodní znělce, kde Cleveland zpívá "my happy mustache face", mělo být původně místo slova "mustache" (knír) slovo "black guy" (černoch). (Martin_W)
  • Scéna z druhé série, ve které tančí Rallo se svým pravým otcem, paroduje tanec Travolty a Umy Thurman z Pulp Fiction. (Martin_W)

Reklama

Reklama