Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto animovaném komediálním dobrodružství studia Disney se legrační partička chlupatých přátel se vydá z bezpečného prostředí městské zoo do ulic velkoměsta. Sampson je králem fiktivní džungle daleko od afrických plání – je to lev žijící v zoologické zahradě v newyorském Central Parku, kde vládne ostatním zvířatům včetně jízlivého medvídka koaly Nigela, přihlouplé, ale dobromyslného anakondy Larryho, bystré, ale cynické žirafy Bridget a mazané veverky Bennyho. Pýchou a radostí Sampsonova života je jeho syn Ryan a je proto naprosto zdrcen, když je Ryan jednoho dne naložen do bedny a odvezen na lodi zpátky do Afriky. Sampson v zoufalé snaze svého chlapce najít uteče s pomocí svých kamarádů ze zoo a vydá se na odvážnou záchrannou výpravu. Teprve ve chvíli, kdy zvířátka opustí brány svého domova, poznají, jak velkou a bláznivou džunglí se může stát i obyčejné město. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

predators 

všechny recenze uživatele

Malinko slabší průměr. Opět animák zaměřený především pro nejmenší. Tomu odpovídá jak příběh tak většina hlášek, které mě rozesmát nedokázaly. Co ovšem stojí za zmínku, to je velice pěkná animace hlavně všech animalů, ta je opravdu kůůůl. Dětem se to bude líbit a to tady jde, né? :-) 55% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pod hodnotenie sa asi silne podpísal fakt, že som už pár dní žiadny film nevidel a táto skvelá oddychovka mi dokonale navrátila a naplnila filmový deficit. Ale aj bez toho nechápem to úbohé percento, pretože toto je bez-pochýb super, naozaj super animák, ktorý aj keď kopíruje 'Madagascar', tak kopíruje len jeho podstatu, ale inak je to svižnejšie, nápaditejšie a hlavne vtipnejšie! 75%. ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Na to, že mám animáky hrozně rád, tak tohle mě rozhodně zklamalo. Divočina, příběhem podobajíc se Finding Nemo v podobě hledání svého syna. Příběh natolik málo vtipný, bez nápadu, prakticky i bez děje se ani moc nesnaží uchvátit grafickým zpracováním ani gestama hlavních představitelů, takže ani veverka ani koala tento příběh už bohužel nezachránili . )) :: ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Hele, huso, pověz. Je pravda, že Kanada má uvolněnou migrační politiku pro koaly?......... Scénář : John J. Strauss, Ed Decter, Mark Gibson a Philip Halprin. Hudba : Alan Silvestri - ve filmu třeba zazní - Everlife - Real Wild Child http://www.youtube.com/watch?v=c1QW1OtccZU CITÁT - Možná nám lhal, protože nám nechtěl říct pravdu........ ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Ještě před pár lety úplně stačilo, aby nějaký snímek byl digitálně stvořen ve 3D animaci a divák reflektující to coby revoluční technickou inovaci nekriticky jásal a byl povětšinou nadšen. Dnes, spláchnuti přílivovou vlnou 3D animáků z dílen Pixaru, Dreamworks, Walta Disneyho a dokonce i vzešlých z českých luhů a hájů, žádáme přece jen trochu více. V záplavě počítačových 3Déček hledáme originalitu, osobitou stylizaci, zajímavý obsah, poutavý děj, zkrátka chceme, aby byl počítačově animovaný film jiný, svůj. Divočina je ovšem k uzoufání stejná. Dalo by se dlouze vypočítávat, čemu všemu se podobá, je to ale ztráta času. Skoro stejná, jako tenhle film. Podobné filmy: Madagaskar, Lví král ()

Galerie (33)

Zajímavosti (19)

  • Kiefer Sutherland si zkoušel lví řev prakticky všude, doma či v autě. Proto způsobil mnohým řidičům, kteří jej předjížděli, malý šok. (imro)
  • Film vznikl v Torontu v novém studiu C.O.R.E. Feature Animation, které založila společnost C.O.R.E. Digital Pictures právě za účelem výroby tohoto snímku. (hippyman)
  • Režie českého znění animované pohádky Divočina se ujal Zdeněk Štěpán a hlavní role namluvili například Martin Preiss, Jiří Hromada, David Prachař, Vanda Hybnerová, Boris Rössner, Miroslav Vladyka a Robin Pařík. (cariada)

Související novinky

Co jde do kin tento týden?

Co jde do kin tento týden?

11.05.2006

Narozdíl od minulého týdne se tento čtvrtek do kin nevrhne tolik dobrých snímků. Jedná se o veskrze průměrné záležitosti a pár horších kousků, proto jsme se rozhodli srovnat dnes snímky podle… (více)

Reklama

Reklama