Reklama

Reklama

Hurá do Afriky!

  • Německo Konferenz der Tiere (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Afrika je pro divoká zvířata prostě ráj na Zemi. Surikata Billy je bezstarostný snílek s hlavou v oblacích. Spolu s vegetariánským lvem Socratem rádi lelkují a dělají si legraci z ostatních zvířat. Ale Afrika čeká nové hosty a bezstarostné časy se mění. Na utržené ledové kře tam pluje lední medvědice Sushi. A kvůli požárům v Austrálii hledají nový domov i klokan Toby a tasmánský čert Smiley. Do vysněného světa najednou míří spousta nespokojených zvířátek, která touží po lepším životě. Africkou deltu Okavango čekají velké změny. K tomu všemu nepřišla voda, která každý rok mění poušť v zelenou kvetoucí oázu. Zdá se, že v tom mají prsty lidé! Billy, Socrates a ostatní zvířátka se vydávají na nebezpečnou výpravu. Na cestě je čeká spousta dobrodružství a legrace, ale hlavně musí najít vodu, aby zachránili svůj svět… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (69)

Fary 

všechny recenze uživatele

To bylo tak blby az to bylo pekny. Film o sobe je stupidni hovadina, ktera by se vesla do 15 minut i s titulkama, nicmene dve veci se mi libily - charaktery postav a hudba. :) Skoda jen, ze film utopil onu "spasnou myslenku" na zachranu sveta zvirat. Ovsem surikaty ala Cid z Ice Age (ja vim, ze on je lenochod) nelze nemit rad. :) Jo a taky predak buvolu ma svoje kouzlo! :) ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Takových filmů by mělo být víc. Nejedná se o další bezduchou slátaninu. Proto nechápu nízké hodnocení. Je to důležité poselství o ekologických problémech naší planety a je velice rozumné seznamovat s tímto problémem už naše děti prostřednictvím podobných zábavných filmů. Film ukazuje jak jsou lidé blbí a snaží se aby z dětí další blbí lidé nevyrostli. Blbců je totiž mezi námi víc než dost (stačí se podívat na komentáře k tomuto filmu) a jak jinak pomáhat šířit moudro a pravdu o ekologii než prostřednictvím inteligentních filmů? Zajisté to jde mnoha způsoby, ale blbci nečtou a na filmy se dívá každý. Důležité je, že je to varianta dostupná dětem a podána zábavnou formou. Ano, šlo to odvyprávět i lépe, ale snaha se cení a poselství je tu jasně narýsováno. A nejedná se jen o ekoposelství . Film ukazuje skrze rozhádané nosorožce a buvoly jak nesmyslné je válčit a že kolikrát vlastně ani nevíme kvůli čemu válčíme. Pro děti jsou zde i těžko pochopitelné myšlenky, jako ekologicky smýšlející politici, kteří ve skutečnosti jednají v rozporu s ekologií. Je to film smutný a zábavný zároveň, bohužel nepochopitelný pro menší děti a natvrdlé dospělé. Nejvíce mě překvapilo, že je film německý. Nesnáším německé filmy a jsem toho názoru, že Němci ani filmy točit neumí. Dobré německé filmy spočítám na prstech jedné ruky a ještě mi nějaký ten prst zbude. Právě proto jsem došel k závěru, že tohle je i přes slabší kvalitu animace nejlepší německý film, jaký znám. ()

Reklama

Phietros 

všechny recenze uživatele

Najednu stranu zábávné, ale na druhou nesmyslné a vyloženě pro děti. Na madagaskar holt nic nemá! Ale rozhodně bych tento animák neřadil mezi nejhorší.. Děti v tom můžou vidět zábavnou podívanou ze Surikatou, která hledá vodu a pěkná zvířata a jejich dobrodružstí. Nicméně místy nedávají smysl jako např.lední medvěd v africe, nebo verliby dopraví v puse do new yorku slony, zebry atd.. Zápletka s pohledu dospěláka je jasná, díky globálním změnám se mění i podmínky pro zvířata, kterým navíc mi lidé ničíme půdu a přehradamy zastavujeme zdroj vody! 55% ()

The_God 

všechny recenze uživatele

Před spoustou let Američani natočili povedenou teenagerovskou komedii "Prcičky". Pak se tohoto tématu chopili Němci a byla to katastrofa. Před pár lety Američani natočili několik ne-nepovedených animovaných komedií se zvířátky. Pak se tohoto tématu chopili Němci a je to katastrofa. No, katastrofa vyloženě ne, byť je příběh průměrný a předvídatelný. Animace také nejsou špatné, s jednou (zato velkou) výjimkou a tou jsou částicové efekty. Pro CGI terminologie neznalé - částicové efekty jsou prach, kouř, pára, tekoucí, padající a šplíchající voda a podobné srandy. A tyhle věci tady jsou tak PŘÍŠERNÉ, že horší jsem neviděl dlouho už ani v počítačových hrách. A i když to zní jako nimrání se v blbostech, tak naopak tyhle "detaily" dokáží dost zkazit zážitek z celého filmu. ()

Diabloxxl odpad!

všechny recenze uživatele

Najúbohejší animák aký sa vôbec dá vyprodukovať... Vykreslenie a správanie postáv, hlášky a sprosý príbeh co absolútne zle a čiastočne skreslene ale hlavne prehnane ukazuje ľudske správanie a to najmä na začiatku je toho nahustené jedno na druhé. Grafické spracovanie bolo tiež dosť pod priemerom. V priebehu celého filmu sa mi chcelo zvracať a pozeral som to len z donútenia až do konca iba RAZ som sa usmial cez celý film. I dont want live on this planet anymore... 2% ()

Galerie (51)

Zajímavosti (2)

  • Film byl inspirován knihou od Erich Kästner „The Animals Conference“. (Pepy)
  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Související novinky

Nový Tarzan s animovaným upírem

Nový Tarzan s animovaným upírem

06.05.2012

Navzdory drastickému neúspěchu Johna Cartera se na plátna vrátí i další hrdina Edgara Rice Burroughse – ten mnohem slavnější. O Tarzana má zájem hned několik hollywoodských hráčů, třeba studio Warner… (více)

Reklama

Reklama