Reklama

Reklama

Hurá do Afriky!

  • Německo Konferenz der Tiere (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Afrika je pro divoká zvířata prostě ráj na Zemi. Surikata Billy je bezstarostný snílek s hlavou v oblacích. Spolu s vegetariánským lvem Socratem rádi lelkují a dělají si legraci z ostatních zvířat. Ale Afrika čeká nové hosty a bezstarostné časy se mění. Na utržené ledové kře tam pluje lední medvědice Sushi. A kvůli požárům v Austrálii hledají nový domov i klokan Toby a tasmánský čert Smiley. Do vysněného světa najednou míří spousta nespokojených zvířátek, která touží po lepším životě. Africkou deltu Okavango čekají velké změny. K tomu všemu nepřišla voda, která každý rok mění poušť v zelenou kvetoucí oázu. Zdá se, že v tom mají prsty lidé! Billy, Socrates a ostatní zvířátka se vydávají na nebezpečnou výpravu. Na cestě je čeká spousta dobrodružství a legrace, ale hlavně musí najít vodu, aby zachránili svůj svět… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (69)

Olík 

všechny recenze uživatele

Hold Němec není Amík.....Madagaskar über alles se nekonal ani kdyby si tasmánský čert ještě desetkrát ulevil. Slabé, hodně slabé! Ekologický odkaz (tak trochu ve stylu "zničit člověka"), samozřejmě musíme nechat nějaká ta zvířátka umřít (do dětí je realitu života dobré cpát hned za tepla) , vtipy založené na prdění, slabší animace....ale bylo to 3D. Nedávno jsem u Sammyho dobrodružství napsal doslova: "jeden z nejslabších kreslených počinů poslední doby", no a hop, máme tady další ekzemplář. ()

The_God 

všechny recenze uživatele

Před spoustou let Američani natočili povedenou teenagerovskou komedii "Prcičky". Pak se tohoto tématu chopili Němci a byla to katastrofa. Před pár lety Američani natočili několik ne-nepovedených animovaných komedií se zvířátky. Pak se tohoto tématu chopili Němci a je to katastrofa. No, katastrofa vyloženě ne, byť je příběh průměrný a předvídatelný. Animace také nejsou špatné, s jednou (zato velkou) výjimkou a tou jsou částicové efekty. Pro CGI terminologie neznalé - částicové efekty jsou prach, kouř, pára, tekoucí, padající a šplíchající voda a podobné srandy. A tyhle věci tady jsou tak PŘÍŠERNÉ, že horší jsem neviděl dlouho už ani v počítačových hrách. A i když to zní jako nimrání se v blbostech, tak naopak tyhle "detaily" dokáží dost zkazit zážitek z celého filmu. ()

Reklama

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, jestli jsem někdy viděl horší animák. Hrozná animace, hloupej příběh, absence tvůrčí invence a snaha jen a pouze zkopírovat známější Madagaskar, jenže tohle je tak o 3 levely níž (a to Madagaskar nemam rád). Vrchol pro mě je všudypřítomný fekální humor a ekologická agitka. K tomu si fakt nejsem jistej, jestli má být animák natočen tak, aby měli děti po jeho skončení depresi. Fakt strašná břečka, že bych se zastřelil, dát za ní 2 kila v kině. ()

Hightower odpad!

všechny recenze uživatele

Co od tohoto snímku čekat? Když se dívám na animáky, vím, že musím snížit mozkvou aktivitu na minimum. Ale tady to nešlo! Bylo to až moc postavený na hlavu. Nevím, co tvůrci od snímku očekávali, ale doufám, že neměli na mysli výchovný efekt, anebo snad pobavit. Chtěli-li předat těm nejmenším jisté poselství, pak by měli uspořádat hlasování pro děti, které snímek viděly; a zjistit od nich, zda pochopili o čem to vlastně bylo. ... V určitém smyslu - teď zpětně - jsem viděl vlastně i známý sci-fi film: "Den nezávislosti". Tam se také přece lidé různého vyznání, kultury spojili, aby čelili nezvané návštěvě. Jenže šlo o rozumové bytosti s jednotým dorozumívacím prostředkem: řečí. V "Hurá d Ariky" tuto schopnost měla i zvířata. Takže byla postavena - v určitém žebříčku nesrovnalostí - na úroveň člověka. Jak utopistické. No a konec: hotové vylodění v Normandii. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Animáky mám rád, ale z tohto som mal normálne depku. Nešlo len o dosť podpriemernú animáciu (snaha napodobniť Madagascar a Divočinu zjavne nevyšla), ale ide o to, že príbeh bol až žalostne nudný a zmysel pre humor tak stupídny, že to až bolí. Ani námet nebol veľmi originálny, veď niečo ako "zvieratká, spojme svoje sily a ukážme ľuďom, že aj my chceme žiť" sme už mali možnosť vidieť aj inde. Ku koncu ma navyše poriadne znechutili debilné ekologické žvásty o tom, aký je človek hajzel, keď devastuje prírodu, na toto už jednoducho fakt nie som zvedavý. Pre mňa spolu so Space Chimps a Fly Me to the Moon najhorší animák. Das war aber Scheiße, Deutschland!!! (Po niekoľkohodinovom váhaní som sa rozhodol dať aspoň jednu hviezdu, lebo predsa je to prvý nemecký pokus a mohlo to dopadnúť ešte horšie. Aspoň myslím...) ()

Galerie (51)

Zajímavosti (2)

  • Film byl inspirován knihou od Erich Kästner „The Animals Conference“. (Pepy)
  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Související novinky

Nový Tarzan s animovaným upírem

Nový Tarzan s animovaným upírem

06.05.2012

Navzdory drastickému neúspěchu Johna Cartera se na plátna vrátí i další hrdina Edgara Rice Burroughse – ten mnohem slavnější. O Tarzana má zájem hned několik hollywoodských hráčů, třeba studio Warner… (více)

Reklama

Reklama