Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Krásná a bohatá Marie Clifford (Sarah Laine) si bude brzy moci koupit všechno, co si lze přát. V den svých 18. narozenin zdědí po své zemřelé matce obrovské bohatství včetně páru dokonalých diamantů. Vše se změní ve chvíli, kdy je její nevlastní otec Jay Clifford (Brad Johnson) obviněn ze znásilnění Eleny (Sandra McCoy), místní dívky s nevalnou pověstí. Marie musí rozhodnout, zda má diamanty použít k otčímově záchraně a stát se tak součástí příběhu plného podvodů, zrady, vydírání a vražd. Vyšetřování se ujímá agentka FBI Kristen Richards (Dina Meyer), která se pokouší rozluštit, kdo je zločinec, kdo oběť a kdo se nakonec stane majitelem samotných diamantů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (56)

gotham 

všechny recenze uživatele

Zapnul jsem bednu a zrovna tam byly hezký holky, tak jsem na to kouknul. Aniž bych viděl program, asi po minutě mi došlo, že to bude nějaký díl Nebezpečných her. Dvojku jsem neviděl, jednička celkem ušla, ale jen proto, že byla prostě první a hráli tam fakt dobrý herci. Trojka je děs, kromě těch hezkých holek je to fakt o ničem, totální kopie jedničky, ale dívat se na to dá. 20% ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

Proč tohle vzniklo??? Nebezpečné hry 3 byly jsou průměrným thrillerem, kde forma vítězí nad obsahem. Ano, jsou tady až uměle krásné mladé dívky, ano, je tady hodně sexu (dokonce i toho lesbického), ale scénář je hodně kostrbatý a stěží uvěřitelný. Samotný závěr je navíc natolik překombinovaný, že podráží nohy veškeré logice, která příběhu po hodině filmu ještě zbyla. ()

Reklama

Patches1984 

všechny recenze uživatele

Podrazy, středoškolačky, prachy, znásilnění (a je celkem jedno, jestli fingovaná nebo skutečná), sex - prostě už potřetí to samý. A protože je to už potřetí, tak i ten finální podraz se dá odhadnout někde v půlce filmu. Ale trojka se mi i tak líbila víc než dvojka, nějak mi víc sedly postavy. Ale je to už takové trochu guilty pleasure, jinak bych asi ty tři hvězdičky nedal. A pak možná ještě kvůli těm prostřihům "jak to bylo doopravdy" mezi závěrečnými titulky, to by se mělo zavést do filmů povinně. 5/10 ()

sedlo03 

všechny recenze uživatele

O hodně horší než Jednička, ale o trochu lepší než Dvojka. I když si to 3 hvězdy určitě nezaslouží, tak už jenom kvůli asi nejsympatičtějším holkám celé téhle praštěné série, je přece jenom dám. Vykrádá to oba díly, ale snaží se z toho vzít jenom to nejlepší. Už dááávno to není originální, přesto to v tomhle provedení prostě nenudí. 60% ()

Klay 

všechny recenze uživatele

Je to sice skutečně kravina, natočeno hlavně aby si mužská část publika užila sexuální náboj hlavních hrdinek, ale musím uznat, že právě to se filmu vcelku daří. A za to má u mě hvězdičku k dobru. Když u toho nebudete moc přemýšlet a prostě se jen necháte bavit, budete vzhledem k nevalné kvalitě vcelku spokojeni. Vše se drží v tradici předchůdců - nechybí tuna poviných dějových zvratů a lesbické scénky....obojí v míře vrchovaté a pro diváka nezasvěceného do pravidel této série nepochopitelně zbytečné a uměle naroubované. Dámy mohou tento film bez váhání vynechat a já mu dávám ušmudlané televizní 3* ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v amerických městech Los Angeles a Miami. (GASTON73)

Reklama

Reklama