Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

Mortemiss 

všechny recenze uživatele

Komerční záležitost stejně jako druhý díl. Vše čim vynikal první díl, tento postrádá. Celým filmem se táhne vůně peněz, které za to dostali a také nuda. Nedoporučuji tento film proto, že jsem na něho slyšela záporné recenze snad všude. Je mi líto, že to takhle skončilo, ale nedá se nic dělat, život jde dál.... :) ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Druhým dílem to snad mělo vše končit, ale producenti chtěli z bushmanského tématu ještě něco vytěžit, což se jim snad i podařilo, ale divácky přitažlivý už tento vcelku trapný paskvil rozhodně není. Je mi to líto právě pro ty dva předchozí díly, které měly vysokou úroveň. Zde už se jen omílají staré věci dokola a snaha o další vtipné scény s nezkušeným domorodcem ve velkoměstě už jaksi nefunguje. Mike už je zkrátka příliš dlouho ve spojení s tímto moderním světem, než abychom ještě uvěřili, že je z něj celý paf. Zápletka také nic moc, herecké výkony slabší. Celé se to zkrátka nepovedlo. 50% ()

Reklama

beso74 

všechny recenze uživatele

Nuž čo, Krokodýl Dundee do toho nášho 21. storočia nepatrí a rozhodne ani do amerického veľkomesta, aj keby to malo byť mesto anjelov. Je to relikt zašlých časov a austrálsky národný symbol, ako napríklad vtákopysk, koala, kengura a Ayers Rock. Čo si určite nezaslúžil, je dehonestácia v tomto filme. Isteže, konfrontácia dvoch rozdielnych svetov je vďačná téma filmárov, taký malý Indián v meste, návštevníci z francúzskeho stredoveku, zbláznení bohovia z Juhoafrickej republiky mali niečo do seba. Musia to byť však funkčné vtipy a nie typu ako chodí Nemec. Nuž čo, Hogan, Hogan, vy ste ma nepotešil, ani ja Vás nepoteším, je to za jednú hviezdičku, z nostalgie a súcitu, čo ti tí parchanti spravili. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Určitě lepší než dvojka, ale na jedničku to nemá. Lovec krokodýlů v Los Angeles, to nemůže dopadnout dobře, jako tomu bylo ve scéně se skunkem či s likvidováním anakondy v zábavním parku. Nechybí ani opětovné nevědomky Dundeeho ohledně známých osobností, jako tomu jsou tentokrát Mel Gibson, Tom Cruise a Pablo Piccaso. Dalšími skvělými scénami byly ta s mačkáním semaforu, návštěvou gay clubu, jak se báli zemětřesení v Los Angeles a hned ta počáteční, jak seděli na větvi stromu před krokodýlem, který je prohnal. Co se týče Lindy Kozlowski, tak ta z rajcovní vintage milfky vyrostla v rajcovní mature samici. [10225. hodnocení, 185. komentář, 45%] ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Není to návrat ani loučení ve velkém stylu, nic extra, ale jako nenáročné pohodové setkání po letech se starými přáteli docela funguje. Nenabídne nic moc nového, žádné velké překvapení, žádnou extra akci ani zábavu, jen připomene dávné fórky a historky, kterým jsme se kdysi smáli. Některé fungují a pobaví i tentokrát, Linda je pořád hezká ženská, Hogan pořád sympaťák, a to ostatní člověk filmu jako starý kámarád odpustí. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Severoamerické tržby byly 25,6 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 39,4 mil. (NIRO)
  • Mick Dundee jazdí vo filme na Subaru Outback. Jeho predstaviteľ Paul Hogan prepožičal svoj hlas reklame na toto vozidlo. (m.a.t.o.)
  • V čase 29:38 má číšník Tony položené ruce na baru od sebe, v dalším záběru je má však u sebe. (Iveet)

Reklama

Reklama