Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

novoten 

všechny recenze uživatele

Začátek je dobrý a jaksepatří nespoutaně dundeeovský, ale jakmile se rodinka začne přesouvat z džungle, schyluje se ke katastrofě. V Los Angeles bohužel vzniknul nudný a předvídatelný pokus o nasátí starého kouzla, kterému ale chybí něco jako zápletka. Hogana mám za jeho živelnost rád, ale tohle mu bohužel podle očekávání krutě nevyšlo. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Hmm, tak tohle je pro mě neskutečně velký zklamání... Věděl sem moc dobře, že to bude bejkárna, ale že až takováhle. Jediný, co to má společnýho s Majkem Dandým, tak je Majk a jeho choť. Všecko ostatní se z tohodle dílu bohužel vytratilo. Zajímaloby mě, co k tomu Hogana vedlo, aby hrál v něčem podobným. Že by chechtáky? Co jinýho...Napětí, šarm a především výborná muzika jsou nadobro pryč. ()

Reklama

beso74 

všechny recenze uživatele

Nuž čo, Krokodýl Dundee do toho nášho 21. storočia nepatrí a rozhodne ani do amerického veľkomesta, aj keby to malo byť mesto anjelov. Je to relikt zašlých časov a austrálsky národný symbol, ako napríklad vtákopysk, koala, kengura a Ayers Rock. Čo si určite nezaslúžil, je dehonestácia v tomto filme. Isteže, konfrontácia dvoch rozdielnych svetov je vďačná téma filmárov, taký malý Indián v meste, návštevníci z francúzskeho stredoveku, zbláznení bohovia z Juhoafrickej republiky mali niečo do seba. Musia to byť však funkčné vtipy a nie typu ako chodí Nemec. Nuž čo, Hogan, Hogan, vy ste ma nepotešil, ani ja Vás nepoteším, je to za jednú hviezdičku, z nostalgie a súcitu, čo ti tí parchanti spravili. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Mike Dundee (Paul Hogan) je zpátky v civilizaci ... tentokráte v Los Angeles. Dundee se vydává na cestu soukromého očka, aby pomohl své ženě s pátráním po záhadné pašování cených obrazů z bývalé Jugoslávie... Ehm, Hoganovi asi docházejí dolary, tak je potřeba připomenout lidem kdo je to Krokodýl Dundee. Střet "primitiva" s civilizací vždycky zabírá (viz. Krokodýl Dundee 1 a 2 či Bohové musejí být šílení), tak jen změníme město (New York je pro béčka) a jedem... Pár scén vtipných, jako celek to ale moc nefunguje. Hvězdičky za nostalgické vzpomínky na první díly... ()

Merkin 

všechny recenze uživatele

Ahoj Miku! Ahoj Jacku! Kde máš loď? Tam. U dna. Kde se tam vzala? Stáhnul ji krokodýl. Stáhnul ji? A jak byl velkej? Takhle! --------------Tendence třetích dílů, ať navazujích okamžitě či po dvaceti a více letech, bývají spíše směrem dolů. Krokodýl mě ale nezklamal. Drží si stále svou laťku humoru a jistého kouzla osobnosti, které má už jen Indiana Jones a James Bond. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • V čase 29:38 má číšník Tony položené ruce na baru od sebe, v dalším záběru je má však u sebe. (Iveet)
  • V čase 23:12 pokládá Sue (Linda Kozlowski) papír s obrázky na stůl, v dalším záběru je to však čistý papír bez obrázků. (Iveet)
  • Severoamerické tržby byly 25,6 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 39,4 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama