Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Byl to čas hrdinů. Dobrá, skoro hrdinů. Ach, jak silní a chlapští byli tehdejší muži. Muži, kteří dovedli rozbít tábor a pak zjišťovat, kdo jej rozbil více. Muži, kteří dovedli trefit divoké peřeje, když ve skutečnosti mířili na někoho, kdo stojí na břehu vedle velké špičaté skály. Muži, kteří si mohou být jisti, že když volá dobrodružství, má určitě špatné číslo... (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (76)

batik 

všechny recenze uživatele

Nenáročná komédia/paródia, ktorá sa na nič extra nehrá a kde nájdeme niekoľko podarených vtipov a komických situácií. Oceňujem aj to, že tvorcom sa nepodarilo skĺznuť do trápností, čo sa podobným filmom z hollywodskej produkcie často stáva. Perry naozaj vyzerá, ako keby aj tu hral Chandlera, ale toho sa už asi nikdy nezbaví. Najlepšie postavy sú u mňa jednoznačne, španielsky bandita s najkrajšími vlasmi Hidalgo. Ďalej indiánsky tlmočník, ktorý neovláda žiaden indiánsky jazyk Guy Fontenot a jeho pekná manželka, ktorá tam bola asi iba pre potechu mužského oka. 65% ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Opravdu výborná komedie z pro mě hodně zajímavého prostředí. Skvělý výběr herců. M. Perry, Ch. Farley, K. Dunn, E. Levy a do toho krásná L. Barbuscia. Kdysi jsem tuto komedii fakt miloval a teď po dlouhé době připomněl straé dobré hlášky. Fakr výborná zábava! M. Perry hraje, jakoby Chandler jen poskočil o pár set let zpět. * bohužel musím vzít za někdy na mě až moc humusný humor Ch. Farleyho, budiž mu země lehká... Ale jak jsem řekl, pro mě komedie z těch nejlepších! ()

Reklama

gojackill 

všechny recenze uživatele

Oceňuji, že tato komedie není přehnaně trapná ani nechutná. Ústřední dvojice Chris Farley a Matthew Perry funguje velmi dobře a zejména Chris Farley jako bodrý vidlák zvedá tuto komedii o jednu hvězdu výše. Vtipů se dočkáte dost a scénář je velmi vyvážený, nedočkáte se nudného místa a prohlédnete si i pár pěkných přírodních lokalit. Ideální odpočinkový film a divím se, že jsem jej neviděl v televizi dříve, podle mě je to neprávem opomíjený pohodový film pro celou rodinu. ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Docela příjemné překvapení. Ze zdánlivě naprosté kraviny se vyklubala slušná komedie plná absurdních situací, v nichž se hrdinové neustále ocitají. A ačkoli to místy mělo náběhy k trapnému humoru Scary Movie 2 nebo Epic Movie, naštěstí se to vždy udrželo na uzdě a spíš se to překvapivě stočilo jinam. Dokonce ani Matthew Perry, kterého jinak než Chandlera moc nemusím, tady výborně zapadl. Rozhodně stojí za vidění. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Vynikající, neprávem podceňovaná komedie. Co si na ní především cením, že za těch 90 minut se ani jednou nevydá tou vyloženě trapnou cestou, a naopak vždy vyrukuje s nějakým bláznivým a zaručeně úderným nápadem. Chris Farley a Matthew Perry si krásně sedli, skvěle se doplňují a bez větších problémů přebírají otěže příběhu ve chvíli, kdy scénáři už vyloženě dochází dech. 5* nedávám jen proto, že by to urazilo celou řadu dosti inteligentnějších komedií....))... "Bizoni jsou blízko. - To jsi poznal jen z toho trusu? - Ne, támhle vidím celý stádo." ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • V okamžiku, kdy se Pratt (Hamilton Camp) shýbá pro Bidwellovo (David Packer) ukousnuté ucho, prozpěvuje si melodický úryvek písně "Lullaby" autora Johannese Brahmse. Ta v době, kdy se film odehrává, ovšem neexistovala. (Conspi)
  • O použití modelové figuríny se lze na vlastní oči přesvědčit ve scéně, kdy je Bidwellovo (David Packer) tělo násilým taženo z kempu běsnícím medvědem. (Conspi)
  • Závěsného mikrofonu v levém horním rohu obrazovky je možno si povšimnout během Edwardsovi (Matthew Perry) resuscitace Huntem (Chris Farley) na vrcholku skalistého hřebenu. (Conspi)

Reklama

Reklama