Reklama

Reklama

Elektroinženýr Al Fountain je na montáži v Tennessee. Je to velmi pedantický člověk, vnitřně osamělý. Není neoblíbený jen u svého okolí v práci, ale svým chorobným jednáním ničí i manželku Deb, které přesně na čas telefonuje, aby ji i syna kontroloval. Když pak ke svému překvapení zůstává opuštěn, zhroutí se celý jeho svět. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

wosho 

všechny recenze uživatele

V haldě nudných filmů na ČT v LETNÍM NEZÁVISLÉM LÉTĚ se občas objeví skvost a na tento film velmi rád vzpomínám. Přímo z něj sálá taková ta pozotivníenergie, nepodobná Amélii či Lásce nebeské. Filmů takových je zatraceně málo a nikdo by se je neměl nechat uniknout, protože taková přeměna z sucharského suchara ze sucharova v týpka užívajícího si života v podobě Turturra se jinde nikde nevidí. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Tak tento film mě po dlouhé době opravdu uchvátil, nádherné, nenucené, jednudoché a přitom tak zvratové. Manžel od rodiny je na pracovní cestě, která mu předčasně končí, netuší proč, ale něco mu říká, aby nejel domů a podíval se na jezero, kde kdysi v mládí strávil dva dny. Jeho výlet nabere neočekávatelných obrátek. Nutno dodat, že se jedná o elektroinženýra, jenž má přezdívku od manželky "Clockwork", poněvadž je na vteřinu přesný a vcelku suchý člověk. 5 Hvězdiček a zasloužených, tento film musíte vidět. ()

Reklama

krypton22 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek reprezentuje všechno, co mám rád na filmech. Radost v očích Ala Fountaina, zakusujícího se do čerstvého rajčete, stejně jako nostalgie při pohledu na smutný osud kdysi životem kypícího lunaparku, to všechno v člověku vyvolá takový příval emocí a vzpomínek, že se po dojezdu závěrečných titulků možná (alespoň na chvíli) stane někým lepším. Bez legrace. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Velmi prostá, přímočará a krásně pohodová nezávislárna o překonávání krize středního věku. V podstatě to nemá čím překvapit (ta samá zápletka a děj už byly podobným způsobem zpracovány mnohokrát), ale na druhou stranu ani čím urazit a ty necelé dvě hodiny strávené ve společnosti sympatického dua Turturro - Rockwell utečou jako voda. 70 - 80 % ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Každý se někdy ocitne v situaci, kdy neví kudy kam. Pouze částečná změna nemusí být ve skutečnosti změna k lepšímu. Chce to potkat The Kida nebo jenom Kida. A namířit k jinému štěstí nebo k jiné zkáze, vždyť člověk je v podstatě odsouzen k svobodné volbě ..... k volbě co si počít sám se sebou a se svým životem. Nelze milovat nic jiného, než to čemu dává člověk přednost. Ale je potřeba ..... The Kida nebo Kida aby na to „človíček“ přišel. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama