Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

luka4615 

všechny recenze uživatele

South Park: Imaginationland je neutuchající přehlídkou bláznivého humoru a neuvěřitelných situací, z nichž zcela dominantně vyčnívá Cartmanova cesta kvůli jeho suchým koulím. Už jen tohle by Vám mělo napovědět, jak moc zábavná jízda tento další celovečerní počin je! „Thank you, Your Honor. This isn't a victory for me. This is a victory for the justice system...and my balls.“ ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Svojí délkou tak akorát. Výborný námět, kdy střety fantasy postav přivádějí záchvaty smíchu už jen sami o sobě. Potěšil návrat woodland critters" (hláška Jasona Vorheese: "Nechtěl bych potkat kluka, který vymyslel tyhle potvory.") a různé odkazy na filmy jako Stargate, Saving Private Ryan, Lord Of The Rings a další. Sráží to akorát později už zbytečně natahovaná zápletka se sucking Cartman's balls. ()

Reklama

GreatestFan 

všechny recenze uživatele

4* dávám ikdyž celkovému seriálu dávám jen 2*, protože mitohle příjde jako pár z mála dílu, které podle mě stojí za to vidět. Není tam zbytečně moc Cartmanových rasistických projevů, nijak moc oplzlostí a vtipy jsou některé i vydařené. 1.díl 4*, 2.díl 4,5* a 3.díl 2*, kvůli tomu konci, který se mi ani za mák nelíbil a už tam nebylo tolik dobrých vtipů. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec Cartmanovy koule byly úspěšně vylízány, Kurt Russell s Pepkem námořníkem řádně znásilněni lesními zvířátky a Ježíš s M60 spolu se Santou seřezali všechny zlý představy včele s mědvědoprasočlověkem, Fredy Krugerem, Pinheadem a Jasonem Voorheesem. Prostě vše jak má být + dokonalý "camea" Michaela Baye, Shyamalana a Mela Gibsona ()

wampire23 

všechny recenze uživatele

Tak tu si Parker a Stone naozaj pustili fantáziu na špacír (nie že by to doteraz nerobili:D). Vidieť toľko známych zloduchov a dobrákov v jednom hodinovom animovanom filme, to sa ešte zrejme nestalo:D. Najlepšie na celom Imaginationlande sú určite výstupy známych režisérov (trojka Gibson, Bay a Shyamalan proste valia:D). P.S. Pán Gore, už verím, že Meanbearpig existuje:D:D:D. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama