Reklama

Reklama

Koncem 40. let minulého století byli Martha Beck a Raymond Fernandez známí jako „Vrazi osamělých srdcí“. Jejich vražedný plán byl jednoduchý – podvedli a pak zavraždili opuštěné válečné vdovy, které odpověděly na jejich inzerát. Sami se také seznámili na inzerát a Martha se měla stát první Raymondovou obětí, ale byla to láska na první pohled. Tím, co je spojovalo, byl perverzní sex, záliba v pletichářství a láska k penězům. Když byli zatčeni, přiznali se ke 12 vraždám, ačkoli skutečný počet se spíš blíží 20. Při soudním líčení Martha s Rayem cukrovali, drželi za ruce a zdálo se, jako by se nemohl nabažit jeden druhého…. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

cab 

všechny recenze uživatele

Kriminalni pripad, podle skutecnych udalosti, je veden dvemi detektivy (John Travolta a James Gandolfini), kteri se dostanou na stopu (Jared Leto a Salma Hayek). Tato dvojice se vzdy predstavuje jako sourozenecky par (ve skutecnosti silene vasnivy milenci) osamelym ovdovelym panickam s kterych za pomoci sarmu a mazanosti Leta vymohou vse cenne a zlocin zakonci brutalni vrazdou. V zanru nic prevratneho, pricemz potencial na neco vetsiho byl. 65% ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Není to vyložená prohra. Člověku podobná kriminálka lehce zpříjemní nudný večer a obsazení má v podstatě hvězdné. Travolta podle mne rozhodně nepatří do starého železa a své postavě dokáže vtisknout aspoň náznak herecké studie (podat český herec podobný výkon, hned z toho kouká Český lev), Leto je svým proplešlým vrahounkem zase minimálně zajímavý a Hayeková je jednoduše kočka za každých okolností. Slušná rutina. II Scénář: Todd Robinson. 60% ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Mně to tedy nepřišlo nijak významně zábavné. Travolta mi tady nepřišel jako bůh ví jaký herec. Působilo to na mě dost utle - kecy, kecy, kecy, kde jsou? Máme je. Najednou je našli, zatkli a popravili. Díky Salme Hayek je na co koukat. Nejen, že je to kočka první třídy, ale i dobrá herečka. Psychopatku zde hrála fakt hezky. A to jak kroutila prdelkou? Oh jeah! Celkově je u mě tento film spíš podprůměr, přišel mi spíše nudný, jen sem tam zase naopak úsměvný. Třeba: "Kolik stojí ten pes?" "Ten není na prodej." "Všechno má svou cenu!" "Tisíc dolarů" "Tisíc dolarů, to beru?! - prásk a dědula to má za sebou. ()

Duke90 

všechny recenze uživatele

Docela netradiční kriminálka s ucházejícím Johnem Travoltou v hlavní roli a mým oblíbencem Gandolfinim, který bohužel nedostal mnoho prostoru a jeho potenciál tak zůstal z větší části nevyužit, ovšem gestikulací, hlasovým projevem a funěním asi navždy zůstane hlavně nezapomenutelným Tonym S. Vždy jsem měl trochu problém s doceněním hereckých kvalit Jareda Leta a ani tentokrát mě jeho mírně přehrávající slizounek příliš neučaroval, zato nemálo narušená Salma Hayek mi s gradujícím dějem docela vyrazila dech, jak odpudivě svedla svůj part odehrát a na rozdíl od její reálné předlohy měla doopravdy čím oslnit, protože o skutečnou Marthu bych si pravděpodobně neopřel ani kolo... Myslím, že zdejší hodnocení přesně odpovídá celkové kvalitě filmu - slušný nadprůměr, který stačí vidět jednou za dva roky. ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Všetko je tu akési priemerné a ťažkopádne, rozbieha sa to ako preťažený výťah a aj sprievodný voice over, odkazujúci sa na Chandlerovu /resp. Marlowovu/ duchaplnosť, siaha svojmu vzoru sotva do pása. Priemernosť až šedivosť poznačila aj herecké výkony: Travolta akoby bol seknutý v krížoch, Letova nadsádzka pôsobí kŕčovito a tak iba Salma Hayek valcuje divákove emócie, tentoraz nielen odhaleným poprsím a sukňou obtiahnutou na tých najdôležitejších partiách. Pôvodne som chcel ísť pod tri hviezdičky, ale posledných cca dvadsať minút ma predsa len tak akosi povzbudilo k štedrejšiemu hodnoteniu. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Film bol venovaný zosnulému policajtovi Elmerovi C. Robinsonovi, ktorý sa zaoberal práve týmto známym prípadom. Nie je teda veľkou náhodou, že režisér filmu Todd Robinson je jeho vnukom. (MikaelSVK)
  • Natáčelo se také na historických místech Jacksonville na Floridě. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno