Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V letním táboře Camp Walden se kurážná jedenáctiletá Hallie, která žije se svým otcem v Kalifornii, setká se stejně starou elegantní Annie, žijící s matkou v Londýně. Střetnou se v šermířském souboji, a když si po jeho skončení sundají přilby, zjistí, že jsou si k nerozeznání podobné. Zatímco v šermu byla úspěšnější Annie, Hallie zvítězí v partii pokeru. Přes vzájemnou nevraživost se dívky dají do řeči o svých rodičích a překvapeně zjistí, že jsou ve skutečnosti dvojčata. A když jim dojde, že ani jeden z rodičů si po rozvodu nenašel nového partnera, řeknou si dívky, že dají otce a matku opět dohromady. A protože každá z nich by ráda poznala druhého z rodičů, rozhodnou se začít tím, že si při odjezdu z tábora vymění místo. Zatímco Hallie se vydává do Anglie jako Annie, její sestra se vydává za otcem do Kalifornie. Obě dívky jsou svými nově objevenými rodiči nadšené. Jenže zatímco dojatá Hallie se seznamuje s dědečkem a matkou, představí otec Annie svou snoubenku, nafoukanou vydavatelku Meredith, které jde zjevně jen o Nickův majetek. Když dívka zjistí, že svatba se má konat už za čtrnáct dní, volá Hallie do Anglie. (TV Nova)

(více)

Recenze (326)

Clu 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát tři, protože je to celkem neškodné. V paralelním vesmíru, kde bych plýtval čtyřhvězdičkovým hodnocením bych uvažoval i o této možnosti, protože to má příjemnou atmosféru, dobré triky a dá se smát tomu, jak se to mělce snaží být vtipné. Ale když vidím, jak jak je zde ten film nadhodnocený, nemohu jinak. ()

Mafiapau 

všechny recenze uživatele

Tak takhle sjíždím filmy co jsem sledoval jako malej capart, a musím říct, že se obdivuju, jak velkou dávku trapnosti jsem dokázal pojmout, a jaký její práh jsem měl. V tomto filmu toto je ovšem jen tak ze začátku. Po té hodince jsem to buď překonal nebo se z toho stal koukatelný film. Musím říct že jsem si ho užil a první role Linzy Lohanové je dost solidní i na dnešní poměry. Sledoval jsem a nostalgie mě netřískala přes držku, což je dobře. A tak jsem se rozhodl dát filmu 3*. Je to pěkně rodinný, a že já většinou tenhle žánr striktně posílám pod 2*. Alan Silvestri u tohohle pihodržkodíla kalý jak Horstův nůž. Story-telling a kamera výtečná. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Nikdy by som si nepomyslel, že kráľa všetkých rodinných filmov pre malých i veľkých nájdem práve u Nancy Meyers. Má všetko, čo čakám od špičkového rodinného filmu, ba ešte aj omnoho viac. Hlavné postavy sú neskutočne roztomilé, dejová linka má hlavu i pätu a je pútavá, je to zábavné, humorné, pohodové... Životná rola L. Lohan, už nikdy potom nezažiarila tak ako v tomto snímku. Môžem len odporučiť, na príjemne strávený čas spolu s rodinou ako stvorené. Videné v rámci - Project 52 Films by Woman. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejlepší kus od Nansy Meyers. Viděl jsem dávno, líbilo se mi hodně, viděl jsem nedávno a uklidnil jsem se, že jsem zamlada zas až tak špatný vkus neměl. Rodiný filmek od Disneye, který má sakum pikum všechno, co má takový film mít. Vtipný scénář, všudypřítomný, všezlehčující humor a plno vřelých rodinných příslušníků a přátel, kteří i přes plátno sálají teplem rodiného krbu. Oba dospělí samozřejmě s přehledem, malá Lindsay Lohan tady ale zazářila na jedničku. K milému ksichtíku přidala nezanedbatelný talent a to se počítá. Moc se mi líbil i písničkový soundtrack. Celkově - 70% ()

Piggsy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl snad nejnaivnější film, jaký jsem kdy viděl. Typický americký kýč. Film trval přes dvě nudné hodiny a pořád ne a ne skončit. Sám sobě se divím, že jsem vydržel až do konce. Bylo to zdlouhavé, nezábavné, předvídatelné a trapné. Jediný okamžik, kdy jsem se zasmál, byla scéna s ještěrkou. Dávám jednu malou hvězdičku, která hodně zavání odpadem. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (39)

  • Když se Hallie (Lindsay Lohan) a Annie (Lindsay Lohan) potkají na táboře, mají holky na krcích podle jejich slov počáteční písmena jejich jmen. Po chvíli je ale vidět, že tam mají srdíčka. (Mr.Hudson)
  • Keď Hallie (Lindsay Lohan) stretáva Martina (Simon Kunz) na londýnskom letisku, v pozadí môžeme zazrieť matku herečky Lindsay Lohan držiacu jej brata, vedľa nej stojaceho staršieho brata Michaela Lohana a sestru Ali Lohan. (Karush)

Související novinky

Natasha Richardson podlehla zranění

Natasha Richardson podlehla zranění

19.03.2009

...které utrpěla v pondělí během lekce lyžování na začátečnickém svahu v Kanadě. Ačkoli krátce po pádu tvrdila, že je v pořádku, pracovníci lyžařského střediska naléhali, aby navštívila lékaře.… (více)

Reklama

Reklama