Reklama

Reklama

Pán času

(seriál)
  • Velká Británie Doctor Who
Trailer 3
Velká Británie, (2005–2024), 155 h 57 min (Minutáž: 42–88 min)

Režie:

Graeme Harper, James Strong, James Hawes, Joe Ahearne, Charlie Palmer (více)

Předloha:

Charles Dickens (kniha)

Hrají:

Peter Capaldi, Matt Smith, David Tennant, Jodie Whittaker, Ncuti Gatwa, Christopher Eccleston, Billie Piper, Karen Gillan, Arthur Darvill, Catherine Tate (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(187)

Obsahy(1)

Kultovní seriál Velké Británie z 60. let je zpět a s ním i Doktor v nových regeneracích. Opět se prostřednictvím své časoprostorové Tardis (s podobou policejní budky) i společníků vydává Doktor na úžasná dobrodružství napříč prostorem a časem celého vesmíru a snaží se vyřešit nejednu zapeklitou záhadu, jež mnohdy způsobí nemalé problémy. Zas a znova se setkává s mimozemšťany různorodých civilizací, kteří ne vždy jsou vůči němu přátelští. Ať už jsou to Dálekové (jeho odvěcí nepřátelé), Sontarani, či jiní.
Má tak co dělat, aby sám vyvázl z malérů a zvládl situaci, aniž by přitom kdokoliv přišel o život – což se bohužel ne vždy podaří. (P. J. D.)

(více)

Videa (35)

Trailer 3

Recenze (532)

Tayen 

všechny recenze uživatele

Myslela jsem, že po Star Treku: TNG se neobjeví další sci-fi seriál, který by mě tolik strhl. Pán času pro mě začal jako trapárna s podivnou kamerou a tuctovými postavami. To se ale změnilo a najednou Pán času zabíjel můj čas. Ovšem za to vděčím hlavně Davidu Tennantovi, jehož doktorovi silně nadržuji. Ani Matt Smith jako dvanáctý doktor mě tolik nezaujal. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série ...Opravdu super seriál. Vtipný, svižný a originální. Christopher Eccleston je fantastický Doctor a já pochybuji, že jeho následovníci dosáhnou jeho kvalit. Byl prostě famózní. Sympatický, švitořivý, živelný, ten neměl žádnou chybu... 2. série ...Jak jsem předpokládal, tak Tennant, jakkoli sympatický, postrádá Ecclestonovu živelnost a podmanivé charisma. Vypadá méně chlapsky a je méně vášnivý. Ale dá se na něj (pouze) zvyknout. Až na pár skvělých dílů byla druhá série celkově horší, než ta první, ale ne špatná. Jdu do trojky... 3. série ... nabušená a rozverná. Stále tvrdím, že Tennant nemá to co Eccleston, ale nakonec jsem si doopravdy zvykl. A nová společnice je krásná... 4: série ... zatím nejsilnější z nového Doctora Who, ale bohužel i včetně scénáristických a příběhových kiksů. V tom je bohužel také silnější než předchozí série...5. série... Ou! Novej Doctor mi dvakrát nesedí, ale to ani Tennant a zvykl jsem si. Tak snad to půjde. Na druhou stranu je to něco nového, jiného. Jen ti Dálekové už mě fakt nudí...6. série ... No tak musim říct, že tohle jsem jim dobře zbaštil. Postava Roryho se mi zalíbila, River je vášnivá, Doctor solidní. Jednotlivé díly velice zábavné. Jo, těšim se na sedmičku. Update 11.1. 2017 ... Tennant (desátý doctor) je pro mě po druhém shlédnutí seriálu naprosto nejlepší. Proč se mi předtím nelíbil? Nechápu svá mladší já... Update 5.5. 2017 ... Desátá série se mi zatím líbí. Capaldi je vynikající, Klára, která excelovala v sedmé, osmé a deváté sérii, to je zatím nejlepší a nejkrásnější Doctorova společnice. Ale nová holčina má také jisté charisma. Celkově...tenhle seriál je prostě TOP!!! ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ Pay-TV PREMIÉRA: AXN = 6.4.2010+ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČT 2 = 2.9.2013, réžia českého znenia (SDI Media 2010) = JIŘÍ KVASNIČKA - Kvalitatívne nevyrovnaný seriál s absolútne šialenými námetmi, ktorý je kvázirimejkom i pokračovaním klasického seriálu zo 60-tych rokov. Občas je ale až nadpriemerne vtipný. (3.9.2013) ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Můj skromný, pětihvězdičkový cejch je směřován pouze k páté, šesté a sedmé sérii, neboť ty předchozí čtyři pro mě byly nebetyčné utrpení. První jsem ještě s úporným sebezapřením ustál, ale druhá na mně přistála celou vahou nekonečna a sonickým šroubovákem se mi pokusila vyvrtat zub moudrosti. Tou dobou jsem zbylé díly šoupl do osamělé složky s názvem "Doctor Who", na kterou se příštích dvanáct měsíců snášel prach, až jsem konečně, po moudré radě svého nerdovského souputníka, škubl otěžemi páté řady a u té slavnostně vytrval až do epického závěru. Ale hezky popořadě. Do první řady jsem šel s očekáváním třeskutě úsměvné, geekovské scifárny, ale dostala se mi nadsázky prostá, zaseknutá gramofonová deska. Nástup Matta Smithe ono neustálé zachraňování světa s plnými baťůžky srdceryvného bědování nad chcípáním vzácných druhů převrhl na strhující, nahláškovanou genialitu, která všechny nešvary svých předskokanů obrátila na nezpochybnitelná pozitiva. Mattův Doktor je nehorázně naspeedovaný sympaťák, jenž neztrácí tvář v žádných polohách a jeho multidruhový doprovod mu zdatně vrací každou přihrávku. A hlavně epizody jsou kvalitativně na stejné výši, přetékají časovými paradoxy a vším ostatním, co dělá scifi skvostným žánrem a další sérii si rozhodně nenechám ujít. ()

Dharter 

všechny recenze uživatele

Pět sérií, které jsou pokračováním původního seriálu; rozhodně jasná kultovní záležitost! Ovšem první čtyři série neměly to správné tempo, dokud nepřišly vynikající pátá, šestá a sedmá série s Karen Gillan. Ta je tou nejlepší doktorovou společnicí, a celkově je to velmi sexy slečna! _ _ _ Dále bych chtěl vypsat dodatek, že daleci jsou snad těmi nejlepšími záporáky filmové historie (nepočítáme-li tedy MiBa z Lost). ✔ ()

Galerie (4 841)

Zajímavosti (205)

  • Od roku 2018 sa novým výkonným producentom a hlavným scenáristom seriálu stal Chris Chibnall, ktorý v minulosti napísal niekoľko epizód pre Pána času a jeho spin-off Torchwood (od r. 2006). (The M)
  • Dalekové jsou již od svého výskytu v původním seriálu Doctor Who (od r. 1963) terčem humoru kvůli své pomalosti, "pepřenkovému" vzhledu a typické hlášce "Exterminate!" ("Vyhladit!"). (P. J. D.)

Související novinky

Jak to vypadá s filmovým Star Trekem?

Jak to vypadá s filmovým Star Trekem?

12.01.2024

Je tomu už téměř osm let, co do kin dorazil zatím poslední filmový Star Trek s podtitulem Do neznáma. A zatímco o přímém pokračování série v hlavních rolích s Chrisem Pinem, Zacharym Quintem a Zoe… (více)

Temný případ nabírá posily

Temný případ nabírá posily

24.09.2022

Jedna z hlavních tváří seriálu Deadwood John Hawkes, bývalá hvězda seriálu Doctor Who Christopher Eccleston a nesnesitelná teta z Harryho Pottera herečka Fiona Shaw se nově připojují k obsazení… (více)

Zemřel herec David Warner

Zemřel herec David Warner

25.07.2022

Nekorunovaný král filmových „záporáků“ a britský džentlmen s neuvěřitelně plodnou kariérou, která čítá na dvě sta třicet filmových a televizních rolí - těmito slovy by se dal představit David Warner,… (více)

Doctor Who má novou tvář

Doctor Who má novou tvář

09.05.2022

Stanice BBC oznámila novou hlavní tvář slavného a desítky let běžícího seriálu Doctor Who. Titulní roli již čtrnáctého Pána času tak počínaje další sérií ztvární 29letý rwandsko-skotský herec Ncuti… (více)

Reklama

Reklama