Reklama

Reklama

Krutá rasa

  • Jihoafrická republika The Breed (více)
Trailer

Obsahy(1)

Chtěli strávit týden dovolené na exotickém ostrově. Jednoho z nich napadl zmutovaný pes a letadlo, kterým přiletěli, našli v troskách... Bratři Matt (Eric Lively) a John (Oliver Hudson) spolu plánují strávit týden dovolené. Společně se svými přítelkyněmi Nicki (Michelle Rodriguez), Sarou (Taryn Manning) a jejich kamarádem Noahem (Hill Harper) si chtějí užít trochu legrace a odpočinku na exotickém ostrově. Na místě je však brzy jeden člen výpravy brutálně napaden psem. Proto se rozhodnou, že ostrov raději opustí, jenže letadlo, kterým do tohoto ztraceného ráje přiletěli, nacházejí v troskách. A to není ta nejhorší zpráva. Mnohem děsivější je, že útok šelmy nebyl náhodný. Po ostrově se totiž pohybuje smečka zmutovaných psů, která rozhodně nemá zájem na tom, aby se výpravě podařilo uniknout... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplně nejhorší, na rok 2006 docela slušný, ale dneska už ničím nezaujme. Bylo cítit z kamery, že už je to přeci jen 14 let starý béčko, Michelle Rodriguez, kterou moc nemusím, tak tady ještě pohledná baba, chybělo více roztrhaných těl, největším plusem je smečka psů. Lehce zapomenutelný, slaboučký Horor. (Full HD, CZ DAB.) ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tři pěticípé hvězdy si film určitě zaslouží. Sice jsem podobných filmů už viděl hodně, ale tenhle je stejně v něčem jiný. Přináší velmi zajímavé záporáky, kteří mají opravdu velké charisma! Pochválit se musí jejich herecké výkony a taky práce režiséra, ten z toho dokázal v určitých momentech vytřískat maximum. Děj sice není nic moc, ale na to jsem u podobných filmů zvyklý. Napětí bylo slušné a pár hnusných scén se taky najde. Závěrečné dění se mi sice moc nelíbilo, ale jinak jsem si film užil a to i díky hláškujicímu černochovi. 55% ()

Reklama

NICOX 

všechny recenze uživatele

Obecně si myslim, že točit film, ve kterym jsou "ti zlí" psi, neni dobrej nápad. Jelikož patřim mezi ty, co se svym psem sdílej i lože, tak se mi teda ne úplně dobře kouká na to jak to chudáci schytávaj pěstí, baseballkou, šípem... i když jsou "zmutovaný". Celkově to nebylo zas tak špatný jak se mi po první půlhodině zdálo, takže lepší 2*. 50 % ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Zeby som sledoval juhoafricke filmy, to sa uz vobec neda povedat, ale vynimku som spravil pri The Breed. A dobre som spravil. Vyborny horor, ktory natocil Mastandrea o armadou upravenych krvilacnych psoch, ktore utocia na ludi. A paci sa mi aj to, ze horor sa nekonci utekom skupinky ludi, ale poriadnym bojom so svorkou psov. Za to vsetko 76 % ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Nenápadité tuctové béčko, ve kterém nejlepší herecký výkon podává smečka psů, kterým nelze nefandit v jejich chválihodné snaze sežrat otravné hlavní charaktery. I jejich štěkot obsahuje více myšlenek než-li dialogy plné replik typu "Hráli si na Boha!". Největší průšvih je, že to nemá byť jen náznak atmosféry. Kdyby to alespoň bylo směšné a divák se mohl zasmát na účet tvůrců, tak by se to ještě v rámci možností možná dalo. Jenže to o Kruté rase také neplatí, tohle je prostě devadesátiminutová nuda. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (16)

  • Původně měl ve filmu hrát herec Ian Somerhalder, který těsně před natáčením nakonec roli odmítl a věnoval se natáčení seriálu Ztraceni. (Stocki)
  • Před samotným natáčením absolvovali herci téměř týdenní “psí“ výcvik aby si nacvičili své scény. (Stocki)
  • Pro natáčení filmu bylo vybráno 29 psů, o se které staralo 10 trenérů. Trenéři strávili přípravou psů na film 8 týdnů. (Cheeker)

Reklama

Reklama