Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matthew Broderick a Danny DeVito září v rolích sousedů, kteří mezi sebou soupeří o nejhezčí vánoční výzdobu! Buddy Hall (DeVito) je pevně rozhodnut, že tenhle rok přebere Stevu Finchovi (Broderick) místo vánočního krále. Svůj dům chce ozdobit tolika žárovkami, že budou vidět až z vesmíru! Nikdo nedokáže odhadnout, jaký budou mít tyhle prázdniny konec. Vy si však tuhle divokou a sněhovou slavnost smíchu jistě užijete a zamilujete si ji společně s celou rodinou! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

predators 

všechny recenze uživatele

Do Vánoc sice zbývají nějaké 2 měsíce, ale proč si neudělat pohodovou atmosféru dříve? A pohoda to fakt byla. Pár vtipných scének, pozitivní nálada a pohoda Svátků vánočních. Jo a zase ten sníh:-) Tak mi něco říká..."Už máte vánoční dárky?" ...tak já už mizím, Ježíšek volá:-) 70% ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Budiž světlo, a to ozářilo další filmový kýč. Jeden z těch, které jsou už i za hranicí humoru, kterému se já směji. Tohle světlo raději příště nechám zhasnuté. O to smutnější je fakt, že v něm hrají kvalitní herci jako Danny DeVito či Matthew Broderick. Hold důkaz, že ani herci nezachrání něco, co je už od základu blbě napsané. 30% ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Túto komédiu s D.DeVitom som ešte nevidel a popri sviatočnom leňošení mi jeho meno stačilo k tomu aby som prisadol. Danny je ťahúňom, hoci príbeh nie je bohvieako originálny. Vyťažiť sa z toho dalo určite viac. O niečo podobné sa pokúšal aj Ch. Chase a tam na dobrú náladu stačil aj krátky záber na elektromer. Mal som pocit, že Dannyho dom by potreboval samostatnú jadrovú elektráreň a aj preto by som sa dobre pobavil keby záver ukončil poštár s faktúrou od elektrární v ruke alebo niečo podobné. Papier a filmový svet znesie všetko, tak sa bavte. Resp. ako kto...Skôr taký priemer, ktorý neurazí. 50%. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Občas to bylo opravdu vtipné, ale jinak to bylo spíš na nervy. Prostě se do města přistěhuje jeden mrňous se ženou a dcerami, co vypadají jako barbie a aby si nepřipadal tolik jako nula, tak se pokusí na svůj dům navěsit tolik světel, aby to bylo vidět i z vesmíru, čímž se otvírá prostor pro sousedské naschvály. Akorát, že se to dalo všechno předvídat. Scénář nebyl nic moc, bylo to takové patlání všeho možného dohromady a nakonec byl stejně klišoidní happy end. ()

Darth_AK 

všechny recenze uživatele

Danny DeVito se rozhodne, že jeho dům půjde vidět z vesmíru. I přes všechny snahy se mu nedaří dům rozsvítit světlem tak, aby vidět šel. Díkybohu, existují Vánoce a láska. A tak když dům rozsvítí po devadesáté úplně stejně jako 89x předtím, oslní jeho dům všechny teleskopy a NASA přestane hrůzou fungovat. Bohužel žánr filmu není kutilský, ale komedie, a v té film tragicky selhává. Ale tak asi na několik milisekund ve filmu zavoní vánoční nálada a je to tak blbý, že se od toho vlastně nedokážete odtrhnout, takže 2* za .. za to že to je, hádám - nebo, dá se to dodívat, když jste dost povzneseni na to sledovat jak jeden soused bombarduje dům druhého petardami, které odpaluje ze své střechy. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Kvôli scéne, v ktorej Steve (Matthew Broderick) a Buddy (Danny DeVito) majú rýchlokorčuliarsky závod, musel Broderick trénovať s profesionálnym rýchlokorčuliarom už niekoľko mesiacov vopred. (misterz)
  • Pôvodný názov filmu bol All Lit Up. (misterz)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno