Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (922)

Psema 

všechny recenze uživatele

Davis nabil zásobník ostrými, ale z hlavně mu při vší snaze létá jeden slepý náboj za druhým. On je totiž rozdíl mezi filmovým fanouškem a filmovým fanouškem. Ten první spadá do roviny dvojky Neveldine-Taylor, která má kromě nápadů i talent, ten druhý pak do škatulky loserů typu Marka Stevena Johnsona, kteří možná mají načteno, potažmo nakoukáno, ale v jejich buňkách nekoluje ani špetka potřebných ingredincí pro filmovou tvorbu. Sejmi je všechny má scénář plný nápadů, šílených scén a praštěných hrdinů, jenže s Davisem za kamerou je to jen sprška jisker, která místo rozdělání ohně akorát otravně doutná. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Dlho sme čakali na poriadne akčného Owena, ale neviem, či každý dostal to čo očakával. Ja osobne,ani neviem. Film je akčne poriadne nadupaný, plný dobrých nápadov a s peknou ozdobou v podaní M.Bellucci, ktorá ostala len pri ozdobe, pretože pre nejaké herectvo tu nebolo miesta.P.Giamatti mi svojim sileným herectvom pripadal až neprirodzený. Všetko miesto vyplnil Owen, ktorý strieľa po stojačky, po ležiačky, padajúci..., pri súloži!, fúúha, jednu chvíľu som si hovoril, že tých nebožtíkov začnem počítať. Keby to vzniklo pred desiatimi rokmi, tak by to mohol byť hit. V dnešnej dobe, kedy akčnému filmu dominuje realizmus, napr. v podobe Greengrasových Bournoviek bohužiaľ nemá šancu. Teda aspoň u mňa,ale mrkvu si dám. 50%. ()

Reklama

Marigold 

všechny recenze uživatele

Tohle mě prostě ba. Stylové, ovšem především parodické, velmi parodické, na všechny strany. Nařachané testosteronem až do té míry, že to nelze brát vážně ani vteřinu. Kope to na všechny strany, tamhle pod bradu Bondovi, tamhle do koulí Tarantinovi. Já se bavil, s výjimkou několika papundeklových scén to prostě má tah na branku a nakažlivý appeal. Owen s mrkví = k sežrání. Vypnout mozek a bavit se, k tomu byl tenhle kousek stvořený. Stupidní jako šlágry MOTORHEAD a úplně stejně chytlavý. Fuck off fucking fuckers! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„What I really hate, is a pussy with a gun in his hand.“ No jo, Clive, člověk míní, osud (Davis) mění.. Britský elitní střelec, porodník, bulletproof chůva a ochránce italských kojných v jednom uprostřed karotenové akční jízdy bez předpisů, kde se snaha o efektnost za každou cenu stala ve finále otravnou. Nejspíš to měla být stylová záležitost pro vypnutý mozek zábavy chtivých mas, ale mně by se ji nepodařilo uzřít, i kdybych sežral nosy všem sněhulákům světa.. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem film kde se bude kosit, ale rozhodně ne film kde se fakt kosí od začátku do konce. Dokonce i při sexu. Clive Owen tady hraje sráče s muškou jak kdyby byl robot, cpe se mrkví, zabíjí mrkví a hláškuje každých třicet sekund. Podle mě je tohle role na něj jak ušitá (jo přesně a co teprve Max Payne) a doslova v ní exceluje, naproti němu Paul Giamatti jako pěkně kurevskej boss je snad ještě lepší, něco takovýho jsem neviděl. K akční/thriller/krimi bych určitě přidal komedie, nepamatuju kdy jsem se naposled takhle nasmál (možná u Planety Teror). Malou chvilku sice trvalo než mi došlo, že tohle je rozhodně ten typ filmu u kterýho by mi přemýšlet všechno úplně posralo, no a od tohohle bodu to byla stoprocentně skvělá zábava. A hlavně jsem rád, že mě všechny ty negativní recenze a ohlasy nezastavily na to zajít. Kéž by bylo podobných filmů v kinech víc. Eat your vegetables. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (23)

  • Předobrazem drsňáka Smithe byl překvapivě Bugs Bunny. Zazní tu dokonce jeho typická „králičí“ hláška : „A co teď doktore?“ (Siriuss)
  • Počas prepadnutia bistra na konci filmu, keď sa hlavní hrdinovia bozkávajú, na nich začne pozerať tučný chlapík v okuliaroch, ktorý sŕka z prázdneho pohára. Pri lúpeži a následnej streľbe zasiahnu však plný pohár, ktorý daného chlapíka aj ostrieka. (executive)
  • První zbraň, kterou Smith použije, je Walter PPK, obvyklá zbraň Jamese Bonda. Když ji Smith uvidí, nazve ji "pěkným zmetkem". To je narážka na to, že Clive Owen byl zvažován pro roli Jamese Bonda, ale nakonec ji dostal Daniel Craig. (Morien)

Reklama

Reklama