Reklama

Reklama

Dexter žije idylický vesnický život. Aby ovládl své vražedné choutky, dodržuje přísný tréninkový režim. Jeho pohodový život ale naruší návštěva nevídaného hosta... (TV Prima)

Recenze (48)

Ant_Antony 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda okatě digitálního jelena, "zvrat" s policejním zastavením už jsem taky někde viděl... Nutno uznat, že kanadská divočina překvapuje diverzitou i stereotypizací, která je místy až komická (manažer obchodu se zbraněmi, studenti demonstrující před kavárnou kvůli board meetingu)... Asi největší mínus je za motiv k první vraždě, je takový nijaký a fakta na základě doslechu tomu nepomáhají... Každopádně je mi jasné, že to rozjede věci budoucí a už vyhlížím další díl... ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po letech v izolaci se Dexter bohužel změnil ještě k horšímu. Je to připosranej, obyčejnej, tuctovej obyvatel maloměsta. Vnitřní trefné monology naštěstí zůstaly, ale není to zkrátka ten psychouš z prvních dílů. Už v recenzi na Dextera jsem psala, že postupně měkne, a to se mi teda vůbec nelíbilo. Vždyť právě díky černému humoru, absence emocí a empatie, vražedných choutek a jeho psychoušských myšlenek se na to většina lidí dívala. Kdo chce vidět Dextera – sráče? První díl dost zklamání. Jedna vraždička se odehrála, ale nebylo to zkrátka ono ()

Reklama

kitsuchan97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Life is short...dude." Pomalejší start nové série - dá se pochopit, je potřeba se seznámit s novým prostředím a charaktery. Druhá část dílu určitě zajímavější. Doufám, že během celé série uslyšíme více originálního soundtracku, jelikož jeho mírná absence mi trochu vadila. I přes to je skvělé znovu vidět Michaela po tolika letech v jeho nejvíce ikonické roli. Slušných 8/10 a snad se to rozjede. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, taky jsem se na Dextera těšil, zjevně jako spousta ostatních. Úvod s hudbou od Iggyho velice navnadil, ale co následovalo byla neskutečně šablonovitá limonáda, která mě spíš prudila, než bavila. Dexter má v tomhle obrovskou výhodu, že je to etablovaná postava, jejíž osud mě velice zajímá, ovšem kdyby šlo o pilot nového seriálu, asi ho "dropnu" hned po první epizodě. Pořád ovšem tvůrcům věřím, že vědí, co dělají. Pod tři hvězdy ale kvůli samotnému M. C. Hallovi a příjemnému konci jít nemůžu. ()

Marpe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je to tady ! Po osmi letech jsem se konečně dočkali. Trošku jsem se ze začátku hledal. Pořád jsem nemohl najít tu starou atmosféru, kterou jsem u Dextra byl zvyklý vídat. Možná to bylo soundtrackem možná jiným prostředím, ale nakonec se všechno změnilo, až na samotném závěru. Podle mě dalším dílem se to naplno rozjede a taky jsem zvědavý, jak se to celé dovrší. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Zbraň, kterou Dexter (Michael C. Hall) zandavá do držáku u sebe v obchodě, je malorážka CZ 457 České zbrojovky Uherský Brod. (veronikajel)

Reklama

Reklama