Reklama

Reklama

Dexter žije idylický vesnický život. Aby ovládl své vražedné choutky, dodržuje přísný tréninkový režim. Jeho pohodový život ale naruší návštěva nevídaného hosta... (TV Prima)

Recenze (48)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, taky jsem se na Dextera těšil, zjevně jako spousta ostatních. Úvod s hudbou od Iggyho velice navnadil, ale co následovalo byla neskutečně šablonovitá limonáda, která mě spíš prudila, než bavila. Dexter má v tomhle obrovskou výhodu, že je to etablovaná postava, jejíž osud mě velice zajímá, ovšem kdyby šlo o pilot nového seriálu, asi ho "dropnu" hned po první epizodě. Pořád ovšem tvůrcům věřím, že vědí, co dělají. Pod tři hvězdy ale kvůli samotnému M. C. Hallovi a příjemnému konci jít nemůžu. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co čekat po takové době od Dextera, kdy osmá série byla čistokrevný pohřeb? Z mé strany absolutně nic! Jenže jsem dostal mnohem víc než jsem čekal. Dexter si dal pauzu, chápu, máme otázky, také chápu, ale vidět ho znovu po tolika letech a je možné, že konečně dostaneme odpovědi? To je jedna z věcí, proč tomu šanci musím dát, nebýt osmé série, jedná se o nejlepší seriál. Tak pojďte tvůrci, napravte zpackanou předchozí sérii, šanci dostanete! Dejte tomuto seriálu závěr, který si zaslouží. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmm, to bylo divné. Devátá řada seriálu Dexter a já jsem z první epizody pochopil, že vlastně o Dextera nepůjde. Místo bezcitného Dextera Morgana se tu prezentuje emocionální Jim Lindsay, který debatuje s mrtvou sestrou a snaží se sbalit jelena. Astrální Deb pro mě byla druhým velkým zklamáním, protože za celou dobu nepoužila ani jeden šrapnel. No, závěr osmé sezóny byl totální katastrofou a nejsem si jistý, jestli má tahle politicky korektní řada nějaký prostor na zlepšení. Budu doufat. / Poučení: Děcka vás leckdy najdou s větší jistotou než Goro, bílý pes. ()

feryk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak první díl začal hodně vlažně, spousta předvídatelných věcí a Debra od první minuta působí dost rušivě i když jsem rád, že tam je, byla to má oblíbená postava. Dobrých bylo snad jen posledních pět,deset minut. Snad se to pořádně rozjede...vše bude asi lepší než předchozí serie. Bohužel mi přijde, že i do Dextera se dostalo korektní téma dnešní doby a digitální jelen jak z pohádky tomu nasadil korunu. Při představě, že Dexter vydržel deset let bez zabíjení a pak se vše změní kvůli tomu, že někdo zabije jelena...wtf... no hlavně že je jeho šéf gay, děti demonstrují za klima a tipuju, že zloun zlounů bude nějaký ten bílý heterosexuální muž, samozřejmě bohatý, co kácí lesy, těží ropu a žere děti, prostě klasické klišé poplatné době... no, tak už zbývá jen jeho syn, třeba se dočkáme přeměny na některé z padesáti pohlaví. :D a Dexter skončí jako milovník zvířat a zachránce planety. :D ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

dexter morgan je zpět!!! a za první díl už stihl někoho zabít! :D já osobně jsem dextera začala sledovat před 3 rokama, ale i tak zažívám nostalgii.. z roztomilého harrisona se stal puberťák a já jsem zvědavá, jestli nám řekne, co během těch 10+ let dělal. ještě jsem si nezvykla na zasněžené a studené prostředí (chybí mi veselé miamské písničky a angelovi barevné košile) :(( ale jinak to milujuuuu!!! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Zbraň, kterou Dexter (Michael C. Hall) zandavá do držáku u sebe v obchodě, je malorážka CZ 457 České zbrojovky Uherský Brod. (veronikajel)

Reklama

Reklama