Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní reality show, ve které několik dvojic závodí po světě. Otevírají obálky s úkoly a nejlepší, nejrychlejší tým vyhraje 1 000 000 $. (maroon93)

Recenze (176)

bufanda8 

všechny recenze uživatele

Jedině kvůli tomuhle se koukám na Nova Cinema. S tímhle se opravdu vyšvihla! Konečně skvělá reality show, která je opravdu akční a děje se v ní něco smysluplného. Některé úkoly bych teda nechtěla plnit, a sama si do poslední chvíle koušu nehty a jsem napjatá kdo vypadne. Mimochodem, právě skončila - nevím, která řada ale Chipovi a Kim jsem to přála :-) ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Je to zajímavá show, kde máte neuvěřitelnou možnost procestovat celý svět. Sice jsem neviděla všechny řady a ani se na to nechystám, ale těch pár mi ukázalo, že ne vždy je všechno jisté. Hodně taky záleží na lidech, protože ne všichni člověku padnou do oka. S příchodem Joeyho a Meghan jsem si závod užívala jako nikdy předtím a díky nim mi bylo umožněno jakési "podívání se do zákulisí". Jim patří ta čtvrtá * především. Jejich eliminace byla srdceryvná., dlouho jsem tak pozitivní lidi neviděla. Tato soutěž prověří kvality každého. A ne jen fyzické. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Reality show mě bavily, když byly nové. A to ještě především z hlediska psychologie než čehokoli jiného. Amazing Race má zase tu výhodu, že se člověk podívá na hodně zajímavá místa na Planetě. Jinak ale není příliš o co stát. Jako letargická zábava je to dobré, ale že bych si to pustil, protože chci, to vážně ne. 55% ()

-dRaGoN- 

všechny recenze uživatele

Jedna z NEJ realityshow ve všech směrech. Výborný nápad, režie, střih, hudba, výprava a divák u obrazovky s napětím hltá každý nadcházející okamžik. /// 1. série - 85%, 4. série - 85%, 5. série - 95%, 6. série - 95%, 7. série - 95%, 9. série - 100%, 10. série - 90%, 11. série - 95%, 12. série - 90%, 13. série - 90%, 14. série - 95% ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Súťažiaci cestujú po celom svete, spoznávajú špecifiká krajín a snažia sa vystačiť s obmedzeným rozpočtom na letenky, taxi a spol. Nápad dobrý. Finančne určite dosť náročný projekt. Ale čo sa týka samotného diváckeho zážitku, tak až taká bomba to nie je. Skôr niečo veľmi jednoduché s veľmi pestrými kulisami. ()

Galerie (683)

Zajímavosti (82)

  • Poprvé nedostal nikdo žádnou penalizaci v páté sezoně. (KucC)
  • Dvacátápátá série byla první sérií, kde začátek závodu byl otevřen pro veřejnost. (Gendous)
  • Alison Irwin z 5. série se dříve účastnila 4. série Big Brothera (od r. 2000) – byla první účastnicí z této show. Později se do Big Brothera vrátila k All Stars sérii. (Zix.)

Reklama

Reklama