Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Berlín zasiahla nevídaná vlna horúčav. Tristo kilometrov juhozápadne zničí úrodu na poli krupobitie a na vrchole stromu objavia mŕtvolu roľníka. Pre miestnu políciu je jeho smrť veľkým otáznikom, no nie pre meteorológa Mathhiasa Koeberlina, pretože tento fenomén videl už niekoľkokrát v USA. Je možné, aby sa tornádo vytvorilo aj na území Nemecka? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

T600 odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli ta ženská byla slepá tak já sem císřovna. Bože co sem si myslela? Druhou část sem nedala. To budu raději tlouct hlavou o zeď než skouknout další "americkou", levnou, debilní, trapnou a já nevím jakou ještě kravinu, která má popsat obrovskou katastrofu a naprosto neúspěšně se snaží napodobit většinou už tak dost strašné Americké ptákoviny. Bože to byla ale debilita!! ()

animaxis odpad!

všechny recenze uživatele

Takových filmů jsem viděl tisíce a už mě to vážně nebaví.Postup při takových filmech je ten,že nejdříve všichni žijí běžný život.Pak si frajer u počítače všimne že se blíží abnormální bouře a pak se konečně děje to na co všichni čekáme.Z bouře se stane obří tornádo i když je to v takové rychlosti fyzikálně nemožné a všední život se mění v peklo při němž uvíznete i ve výtahu.Po filmu 2012 už dávám těmto filmům pravidelně odpad,alespon dokud z tornáda neudělají mlhu nebo jen obří bouři.Bylo by to logičtější a nebyl by tam jen řev ale i tajemnější atmosféra než v zaseklém výtahu! ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Matthias Koeberlin vypadá jako zfetovanej Libor Bouček z noční show VyVolených a za celých 180 minut nepředvede jedinou obličejovou grimasu. Příběh je zcela evidentně béčkový, doplňují ho naprosto nevhodné a jednoznačně rozpoznatelné autentické záběry skutečných tornád a je sice ukrutně natahován, ale na druhou stranu jsem se nijak výrazně netrápil během jeho sledování. V druhé půli se konečně objevují i nějaké ty kroutící se "pomsty nebes", vcelku obstojně vizuálně zpracované. Film nemá finále a závěr obsahuje totální nesmyslnost. Půl hodiny vzdušný trychtýř rotuje ulicemi Berlína, aby se pak zastavil před telekomunikační věží, pocuchal vlásky hlavním postavám a v mžiku se rozplynul. Jak říká Matthias: S tímhle běžte do prdele! ()

Easykk odpad!

všechny recenze uživatele

Tornádo blbosti z německé odpadové roury, chcete příklad...Spoiler....traktorista stojí u traktoru který chvíli předtím poničila bouře při které padaly kusy ledu, smutně kouká, otočí se, no a co se na něj neřítí, mega tornádo které valí skrz les, který si toho očividně ani nevšiml, má asi pět vteřin...1.vteřina:čumí, 2. čumí, 3. jeho pes je dávno za polem, ale on pořád čumí, 4.čumí, 5.letí a asi trochu nechtěně ale krásně mává :) Promiňte, ale demence je oproti tomuto lichotivý výraz!!! ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Já si nedám říct a komentář k tomuto patosu s radostí napíšu. Nedělní večír, osmá hodina a na televizi Nova právě začíná dvoudílný cyklus z Německé produkce s názvem Tornado - Pomsta nebes. Jak nebezpečně znějící název. Jak nebezpečně nebezpečný film, jenž nebezpečně rozhořčí nejednoho diváka. Tak nějak bych to pojmenoval já, minimálně pod čarou. Efekty, že byly zajímavé? Já snad typicky dodám jen. Zase Němci natočili plískanici, která nám brzo spadne na hlavu. Zbytečný strašák? Snaha o zájem obyčejného diváka, připravit se na cokoliv nebo snad snaha o záchranu života na Zemi? Bůhví co, dobrý film určitě ne, ale to se od toho snad ani čekat nedalo. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Berlíně v Německu. (willy1)

Reklama

Reklama