Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Chorý svet z chorej hlavy. Zombieho prehliadka kreslenej nahoty a brutálneho násilia oslní asi iba tých najodolnejších fajnšmekrov. Krv a kozy sa valia z každej strany. Čerešnička na tejto torte je nehorázne množstvo odkazov od filmu, cez reklamy, knihy až po videoklipy. Musím proste uznať, že Rob vie robiť takéto úchylačiny. Už sa teším na ďalšiu jeho šialenosť. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

PAUL GIAMATTI tu dabuje satana!!! A skvěle zpívá.---Být mi o čtyřicet míň,tak z toho jak ta černá sametka občas někoho zmlátí kozama,bych měl pěkný nervy.----Kozy,kozy,kozy,sranda,prdel,a všechny zásadní horrorthriller postavičky (včetně Treja) na který bych si vzpomněl. --Nedá se nic dělat,Superbeasto se octl v mé Toppětce animáků(Todle,Čarodějův učeň,S.P.-Peklo na zemi,Trio z Belleville,a Divoká planeta,-pěkná společnost). ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Wooohou! Exkluzívne chutne-nechutná zverina, ktorá nemá konkurenciu! Už len z toho dôvodu by to chcelu aj štvrtú hviezdičku, pretože Rob Zombie sa jednoducho neserie, a keď ho niekto naserie (neúspech remake/prequelu Halloweenu - kvôli producentským ťahaniciam za nitky počas výroby filmov už nejeden režisér predsa skončil skoro na psychiatrii), tak sa vie aj takto vybúriť. A stojí to za to. Príbeh aj celkové spracovanie je poriadna gýčovina, do každej scény sú úchyloviny a pokus o vtip doslova pretlačené a Zombie mohol dať príbehu trošku vydýchnuť. Ale s jeho následným učlovečením by prišlo asi iba zbytočné sklamanie a scény plné klišé, takže som asi nakoniec rád, že sa z toho stalo takéto bláznovstvo. 70%. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím, tenhle film měl vše, co chybělo jinak dokonalému Boogiemu, ale pořád ze sebe nevymáčknu lepší hodnocení než 60 %. Bylo tu sice hodně koz, krve a nácků (takže parádní kombinace pro každý film, že?) ale nějak jsem se nesmál na místech, kde jsem měl. Všechno zde mi přišlo hodně samoúčelné. Nevím, nejsem z těch, které by urážela sprostá slova nebo přehnaná nahota ve filmech, ale když se u scén, které měly být vtipné, nezasměju, je něco špatně. Potěšily mě odkazy na horory a sem tam byl nějaký slušnější fórek (třeba robotický přítel, který je "tak trochu" úchylný) ale jinak je El Superbeasto vcelku průměrná taškařice, na kterou si vzpomenete hlavně v souvislosti "jo, to byl ten film, jak se tam nadávalo, stříleli se tam náckové a ukazovaly namalované kozy, že?" Takže jak už jsem jednou napsal - 60 %. ()

Lischai 

všechny recenze uživatele

Nevěděl jsem, co to bude, a na prvních dvacet minut mě ta smršť popkulturních odkazů, rvaček a nahých prsou tak zaskočila, že jsem se vlastně skvěle bavil, protože jsem nechápal nic a netušil, co se děje, a co ještě přijde. Když bylo jasné, že přijdou jen další prsa, rvačky, popkulturní odkazy a zase znovu prsa, tak se to ale nějak vyčerpalo. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Sheri Moon Zombie, která dabuje postavu Susie X, je režisérovou manželkou a můžeme ji spatřit v nejen v dalších Zombieho režisérských počinech, ale i v klipech jeho kapely. (Mefistofelle)

Reklama

Reklama