Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zábavná jízda strašidelným světem narvaná odkazy na všechno možné, zejména pak rozličné horrorové a sci-fi snímky. Mám pocit, že jak jsem je zaznamenával, tak je nyní ani nedokážu všechny vyjmenovat - Moucha, Vetřelec, Frankensteinova nevěsta, Ohavný Dr.Phibes, StarWars, Carrie! ad. Kromě toho se vyskytnou i postavy ze světa literatury - Shakespeare, Poe... či parodie reklam, Tv pořadů, show...prostě jeden velký mišmaš, kdy fantazie autorů se utrhla ze řetězu. Zcela chápu, že někomu se tenhle dort pejska a kočičky brzy přejí. Pokud však máte rádi klasické comicsy, animované filmy, horror, vtip, nadsázku, gore, filmové a popkulturní odkazy, bizarnosti, s/m, gejzíry krve, sliz, lavinu análních krys, zombie nácky, Hitlerovu hlavu v láku, nekromancii, zoofilii, robotofilii, ňadra, obří ňadra, vraždící ňadra, krásné ženy, hnusné ženy, smradlavé gorily či otevírající se hroby a přitom je vám silný příběh tam, kde končí záda, nu, pak směle do toho! Úchylný svět Mistra Zombieho otevírá svoji laskavou náruč jen pro vás! ()

Lischai 

všechny recenze uživatele

Nevěděl jsem, co to bude, a na prvních dvacet minut mě ta smršť popkulturních odkazů, rvaček a nahých prsou tak zaskočila, že jsem se vlastně skvěle bavil, protože jsem nechápal nic a netušil, co se děje, a co ještě přijde. Když bylo jasné, že přijdou jen další prsa, rvačky, popkulturní odkazy a zase znovu prsa, tak se to ale nějak vyčerpalo. ()

Reklama

UncleG 

všechny recenze uživatele

Ouchylná ouchylárna vytrysknuvší z oudů perverzního Roba Zombie, která svou břečkovitou rozteklostí a špircózní vycmrndlostí dokonale ukojí choutky každýho správnýho zvrhlýho magora... Jako jsem třeba já :) El Superbeasto si dělá neomalenou bžunu z lacinýho braku i ze všech RobZombijských postav a autor tak dokonale shazuje vlastní mýtus z piedestalu. I když...ono vlastně vůbec nezláleží na tom, jestli znáte jeho předchozí komiksovou tvorbu, filmy nebo muziku. Protože na vás čeká něco tak děsně blbýho, až to je to krásný... ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Zombie náckové, kozy a prdelky byly fajn ale všecho ostatní je jen trapná slátanina,co se snaží být naprosto bláznivě ujetá a cool ale zapomíná přitom být vtipná...Beasto je nesympatický kretén,ty písničky-naprostá nudná vata,příběh je vycucaný z prdele a nemá ani hlavu ani patu..Sorry tohle nežeru..Chápu,že se u toho Rob asi hezky vyblbnul ale výsledek je retardovaný. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Mistr Rob Zombie se domnívá, že by bylo poněkud nezdvořilé představit tento film bez laskavého varování. Chystáme se odhalit příběh El Superbeasta.....muže činu. No, mi vás varovali.......... Film Roba Zombiho podle komiksové předlohy Roba Zombiho - ne to není deja vu, to je holá pravda. Ten člověk se tady opravdu vyřádil. Jeho americký sen se proměnil v americký sex. Sice použil desítky námětů z různých filmů, ale vtisknul tomu svojí sexistenci. Uvidíme náznaky filmů jako je Carrie ( dokonce uslyšíme i píseň o Stephenu Kingovi ), Halloween ( Michael Maiers bude sražen autem ), Vetřelci, Maska nebo i Šlapky na silnici a další. Jsou zde k mání kozy i sex. Zvlášť krutá je scéna " Masturbace pro USA ". Ve filmu také zazní Mr. Roboto od Styx http://www.youtube.com/watch?v=3cShYbLkhBc nebo Dick Soup od Banjo a Sullivan. Jinak je to dobrá Zombie ujeťárna. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • V úvodní scéně s castingem nosí El Superbeasto (Tom Papa) jako režisér monokl, což je odkaz na slavného rakouského a později i amerického režiséra Fritze Langa. (Petsuchos)
  • Sheri Moon Zombie, která dabuje postavu Susie X, je režisérovou manželkou a můžeme ji spatřit v nejen v dalších Zombieho režisérských počinech, ale i v klipech jeho kapely. (Mefistofelle)

Reklama

Reklama