Reklama

Reklama

Kronika mutantů

  • USA Mutant Chronicles (více)
Trailer

Obsahy(1)

V roce 2707, kdy mezi sebou válčí světové velmoci, je při jedné z bitev narušena pečeť ukrývající dávno ztracené hrůzné tajemství. V dávných dobách zde byla zapečetěna monstra, která dělají z lidí nemrtvá monstra. Major Mitch Hunter se jakožto zkušený voják a velitel hrstky statečných vydává na sebevražednou záchrannou misi planety Země. Způsob, jak zničit armádu nemrtvých, je však jen jeden. (TomikZlesa)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (360)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Takle slaby hodnoceni si to nezaslouzi, film mel sice daleko vetsi potencial, ale i tak se na to moc pekne kouka. O predloze jsem v zivote neslysel, ani nevim, jestli to byla knizka nebo hra nebo neco jinyho, ale aby clovek pochopil o co de, tak to vubec neni potreba, obzvlast kdyz je tu takovej vysvetlujici uvod. Jinak film je natocenej docela slusne, pekna vizualni stranka, akorat mi to furt pripominalo film jak z druhy svetovy nez z 700 let vzdaleny budoucnosti. Akorat mi prislo, ze se furt snazi hrat na takovou tu osudovou notu, ale darilo se jen misty a taky se film nejak nemoh poradne rozjet, ne ze by tempo bylo pomaly, navic se furt neco deje, ale proste jeste trosku vetsi svih by neuskodil. Nicmene souboje docela pekny a krvavy, trikove taky slusny, i kdyz to pusobi trosku jako drazsi becko nebo pilot serialu HBO a obcas precejen bylo videt, ze herci v tom prostredi nejsou, ze je jen za nima pozadi. No a herci jsou taky fajn, obzvlast Jane se snazi a potesila me pritomnost Benno Furmanna. Celkove slabsi 4*. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $22miliónov║Tržby USA $6,820║Tržby Celosvetovo $2,131,057║ No nevadil by mi ani štýl prevedenia Sky Captain .... či iné pododne ladené výtvory ale tu to proste až tak celé neberie a nepomôže ani v celku slušné obsadenie. Premárnená príležitosť. /40%/ ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Strašně podhodnocenej film, kterej neni vůbec tak špatný, jak to podle hodnocení vypadá, sice to možná nemá špičkový triky a možná to neni přesně tak jak si fandové představovali, ale mě to vůbec nevadilo ,jelikož triky jsou pro tenhle film víc než dostačující a vůbec nevypadaj nějak směšně a předlohu vlastně vůbec neznám, takže sem si jen a pouze užil tohle akční sci-fi bez nějakých srovnávání a musim říct, že sem si ho užil fakt skvěle. Spousta soubojů, spousta mrtvých, krve, výborná hudba, super komiksová atmosféra a svižnej příběh dělá z tohohle filmu fakt moc podařenou a zábavnou podívanou ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Rok 2707 je mrazivý a nepřátelský... Lidstvo se ocitá na pokraji záhuby, samozřejmě vlastním přičiněním, jenže když opravdu o něco jde; a to o skutečného Nepřítele, tak se lidstvo ještě dokáže semknout. Mutant Chronicles je skvělé sci-fi s kvalitním obsazením, neotřelou stylizací a patřičně ponurou atmosférou. A vida i Ron Perlman má nějakou tu slabinu... „Pořád jsme lidé, Samueli.“ ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Postapokalyptická mission impossible v parádně temném a hlavně nabušeném, ač ryze béčkovém, balení mně naprosto neznámého Simona Huntera.. Protože jsem od Kroniky mutantů, vyjma bezchybného Rona "Hellboye" Perlmana, dopředu vůbec nic nečekal, byl jsem více než příjemně překvapen.. Nakonec jsem si taky uvědomil, proč se Perlman svým velkým hereckým kvalitám navzdory tak často objevuje ve snímcích podobného ražení.. On je vlastně, myšleno jen v dobrém smyslu slova, s tím svým ksichtem pro podobné filmy jako stvořený.. A kolik času a práce ušetří takovým maskérům..!! ;) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Postavy Mitche Huntera a Maxe Steinera se objevily již ve videohře „Doom Troopers“ pro Super Nintendo Entertaiment System. (TomikZlesa)
  • Příjmení hlavního hrdiny je Hunter, stejně jako příjmení režiséra. (cubajz)
  • Film je založený na univerze rovnomennej stolnej hry. (Mihail123)

Reklama

Reklama