Reklama

Reklama

Kronika mutantů

  • USA Mutant Chronicles (více)
Trailer

Obsahy(1)

V roce 2707, kdy mezi sebou válčí světové velmoci, je při jedné z bitev narušena pečeť ukrývající dávno ztracené hrůzné tajemství. V dávných dobách zde byla zapečetěna monstra, která dělají z lidí nemrtvá monstra. Major Mitch Hunter se jakožto zkušený voják a velitel hrstky statečných vydává na sebevražednou záchrannou misi planety Země. Způsob, jak zničit armádu nemrtvých, je však jen jeden. (TomikZlesa)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (360)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Postapokalyptická mission impossible v parádně temném a hlavně nabušeném, ač ryze béčkovém, balení mně naprosto neznámého Simona Huntera.. Protože jsem od Kroniky mutantů, vyjma bezchybného Rona "Hellboye" Perlmana, dopředu vůbec nic nečekal, byl jsem více než příjemně překvapen.. Nakonec jsem si taky uvědomil, proč se Perlman svým velkým hereckým kvalitám navzdory tak často objevuje ve snímcích podobného ražení.. On je vlastně, myšleno jen v dobrém smyslu slova, s tím svým ksichtem pro podobné filmy jako stvořený.. A kolik času a práce ušetří takovým maskérům..!! ;) ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Upřímně mi je jedno, co si kdo tady myslí. Podle mě se jedná o zdejší silné podhodnocení. Kronika Mutantů je povedené sci-fi béčko s dobrým hereckým obsazením, osobitou atmosférou a svižnou režií. Post-apokalyptická atmosféra je dobře vystylizována a spolu s kombinací zcela odlišných stylů vzniklo celkem slušivé dílko. Největším kamenem úrazu je nepříliš originální scénář s nikterak složitou zápletkou. To je však kompenzováno v mase akčních scén plné výbuchů a svištících kulek. A i přes nízký rozpočet nevypadají triky zas tak levně. Jelikož jsem do sci-fi fanda, tak mě toto velice potěšilo i přes některé malé nedostatky. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Plytký, jednoduchý scenár, plný klišé scén a milión krát prerozprávaný príbeh o záchrane sveta "vyvoleným". Všetky zápory filmu som schválne vymenoval hneď a zaraz. Na druhej strane stojí sympatické herecké obsadenie na čele s Thomasom Janeom. Pri rozpočte 22$ milíonov treba pochváliť i nadmieru kvalitné, vizuálne spracovanie. Sci-fi béčko, ktoré rozhodne zaslúži väčšiu pozornosť a o niečo vyššie csfd hodnotenie. Nebyť tých hlúpučkých dialógov a Perlmanovej "cool" kapuce, pridám dozaista aj hviezdu navyše. Ľahká jednohubka - neohúri, ale ani neotrávi - skúste. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Treba uznať že Mutant Chronicles je dosť cool vec v ktorej je dosť dobré obsadenie, má dobrý štýl a slušné grády..tak kde sú negatíva?..dosť komplikovaný a trochu nesúrodý dej...chcelo by to viacej priamočiarosti a znížiť stupeň komplikácie deja...a pridať na coolovosti..herci na to boli..ale ináč veľmi nadpriemerná TV produkcia ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Akční scifi z budoucnosti, kde se kosí čtyři frakce jako ve druhé světové válce a do toho mraky mraky mutantů, dejte to sem !!!! Po prvních deseti minutách jsem si říkal, pro Kristovy rány, co to sakra je. Vizuál vypadá jako z minulého století počítačů a opravdu to vydrží jen otrlí diváci. Ovšem s postupem času člověk usoudí, že to byl nejspíš záměr, aby film vypadal jako Snowpiercer nebo Vynález zkázy. Zápletka nic nového nepřináší, ale pár nápadu a především narůstající tempo celého filmu se dá ocenit. Velké plus vidím v dobrých hercích, kteří ztvárňují pestré komando a hlavně Perlman ala kazatel hraje výborně......6/10 ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Meno postavy por. Maximilliana von Steinera je odvodené od mena slávneho filmového skladateľa Maxa Steinera, ktorý komponoval hudbu napríklad k filmom King Kong (1933) alebo Casablanca (1942). (misterz)
  • Příjmení hlavního hrdiny je Hunter, stejně jako příjmení režiséra. (cubajz)

Reklama

Reklama