Reklama

Reklama

Kronika mutantů

  • USA Mutant Chronicles (více)
Trailer

Obsahy(1)

V roce 2707, kdy mezi sebou válčí světové velmoci, je při jedné z bitev narušena pečeť ukrývající dávno ztracené hrůzné tajemství. V dávných dobách zde byla zapečetěna monstra, která dělají z lidí nemrtvá monstra. Major Mitch Hunter se jakožto zkušený voják a velitel hrstky statečných vydává na sebevražednou záchrannou misi planety Země. Způsob, jak zničit armádu nemrtvých, je však jen jeden. (TomikZlesa)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (360)

666teen 

všechny recenze uživatele

S některejma lidma je to prostě těžký. Půl roku vás bombardujou dotazama, typu: Užs to viděl, je to bomba. Fakt super. Pak zjistíte, že dotyčný dobromil tu v hodnocení nemá ani hvězdičku, takže to nejspíš ani neviděl. V tomhle případě je to jasně jeho škoda. Dobře utajená béčková retro sci-fi, kde osmadvacáté století podezřele připomíná začátek dvacátého, kde se vojclové v zákopech první války brodili po pás v orgánech. Tady se partička lidí musí spojit v boji proti mutantům(kdo by to byl řekl!) a pořádně jim provětrat klepeta za záchranu naší rodné skládky. Jinak je to béčko jako řemen, takže mozkovou kapacitu při sledování můžete omezit na minimum( šipečka znamená plej a štvereček stop). Pokud přistoupíte na tuhle hru, zábava vás nemine. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Jako teenager jsem ulítával na sběratelské karetní hře Doomtrooper, i když víc než dávání do krytu atd. mě zajímal příběh - protože narozdíl třeba od takového Magicu obrázky moc hezké nebyly. Bauhaus, Mishima, Kapitol, Imperiál, Bratrstvo... a pak ještě Černá legie a Kybertronik, kteří se tady neobjevují... No, každopádně se mi to docela líbilo... potěší mě, když režisér i s malým rozpočtem dokáže udělat dobrý film. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Ze všeho nejdříve bych rád vychválil dabing na Primě. Ne, počkat! Byl děsný, hůře dabují snad už jen na Polsatu. V tom případě vyzvedávám práci počítačových mágů. Vlastně... Tohle bylo také slabé, čili beru zpět. No jo, ale něco k pochválení se najít musí, ne?! Příběh? Hm, ten zrovna ne. Herecké výkony? Jejda, a jaké? Hudba? Je mi líto. Metráž? Moc dlouhá. Atmosféra? Moment... Jo! Na tu by upozornit vskutku šlo. No vidíte, že jsem přeci jen něco našel. A pak, že jsem hnidopich. Teda, ale že mi to dalo zabrat... P.S: Rvát se s Hellboyem holýma rukama může napadnout jen vola. :-) ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Tak tohle nás čeká za těch pár set let? Nechce se mi tomu věřit. Béčko snažící se navodit temnější, trochu děsivější atmosféru (mlha, mutanti) a daří se jí to jen z části (první polovina filmu). V druhé polovině se to ale vylepší. Průměrná režie (u které jsem se překvapivě zase tolik nenudil jak bych čekal) stejně jako vizuál s lehce podprůměrnými digitálními triky, slabými dialogy a zpracováním, zaručí zhlédnutí které neurazí. Skutečnost, že si tento film uchovám v paměti déle než týden už však zaručit bohužel nedokáže. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Že je celý film natočený ve studiu s digitálními kulisami, a působí tedy hodně "televizně", by mi ani moc nevadilo, po vizuální stránce se mi jeví zajímavým a místy i tak nějak "comicsově" pohledným. Že válka v roce 2707 vypadá jako první světová, ve které se bojuje bajonety v zákopech a létá parními vznášedly jako v nějaké Verneovce, mi přijde mile bizarní a fantaskní. Že mutanti se nejlépe kráglují mečem, je cool. Že je celý děj poněkud strohý, by se dalo vydržet (i když ubrat něco málo na stopáži by spíš prospělo než uškodilo). Že je navíc trochu přihlouplý... no to se přece u podobných filmů očekává. Ale že nějaké omezené prase při akčních scénách psychoticky třese kamerou, aby to bylo jako jó akční a napínavý, tak to je na vraždu. Pomalou a sadistickou. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • John Malkovich měl své scény natočeny za dva dny. (TomikZlesa)
  • Postavy Mitche Huntera a Maxe Steinera se objevily již ve videohře „Doom Troopers“ pro Super Nintendo Entertaiment System. (TomikZlesa)
  • Film je založený na univerze rovnomennej stolnej hry. (Mihail123)

Reklama

Reklama