Reklama

Reklama

Mrňousci

(seriál)

Série(2) / Epizody(175)

Obsahy(1)

Ač je to možná k nevíře, i oni mají své sny, svá drobná trápení, své soky v lásce a hlavně překvapivě svérázný smysl pro humor. Žijí mezi námi, setkáváme se s nimi v podstatě každý den, a víme o nich tak málo! Přitom tito drobní tvorečkové denně prožívají svá velká i malá dobrodružství a leckdy i úsměvné groteskní situace. Vydejte se teď s námi do kouzelného animovaného světa a poznejte všední i sváteční dny našich hmyzích hrdinů. Věříme, že tato vtipná a lapidárně vypointovaná digitální parodie na lidský svět, zasazená do reálné přírody, poučí, potěší a hlavně pobaví děti i dospělé. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (178)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Páni, tohle je TAK kouzelný seriál. A to jsem si původně (dlouho) myslel, že půjde o nějakou kopii aardmanovských miniaturek Mezi námi zvířaty. Vůbec ne! Mrňouskové jsou dokonce lepší v tom, jak jsou univerzální - malý nebo velký divák, snad každý si v neodolatelných minipříbězích, které skvěle kombinují záběry reálné přírody a animované hmyzáky, najde něco, díky čemu si je zamiluje nebo alespoň oblíbí. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Taká milá večerníčkovská blbina, ktorá sa na nič nehrá. Je to hravé, zábavné, hmyz je roztomilo spracovaný a animácie zaujímavé. Každopádne je to príliš detinské a niektoré časti boli ozaj slabé, pri niektorých som sa pre zmenu slušne zasmial. Samozrejme nevidel som komplet všetky časti, ale pre deti je toto skvelá vec a určite si to zamilujú. 65 % ()

Reklama

Crucifere 

všechny recenze uživatele

Mnoho lidí si může pomyslet, když zhlédne galerii, že tohle je pohádka na dobrou noc pro malé děti. Není tomu ale tak. Bavit se u tohoto animáku budou stejně děti i rodiče. Navíc, děti by odmítali jít spát, chtěli by vidět další a další části. Originálně pojatý hmyzí svět, jak ho ještě nikdo neztvárnil si zaslouží obdiv. Nic není ponecháno náhodě a detaily jednotlivých zvířátek a prostředí berou dech. Ke zvukům už ani nemám slov, to je kapitola sama o sobě. Vřele doporučuji, nestyďte se pustit si namísto F1 právě Minuscule. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Návyková záležitost u které jeden, či pět, či deset kousků (dílů) rozhodně nebude stačit :-). Povedené animace hmyzu zasazené do reálného prostředí se vtipně vypointovanými jednotlivými příběhy, které jsou rozumně dlouhé dělají z tohoto seriálu ideální večerníček pro malé i velké. Nutno vidět alespoň díl s beruškou a hejnem much :-)) !!! * * * * ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Plné hodnocení dávám kvůli originalitě a protože některé minipříběhy "ze života hmyzu a jiné havěti" jsou jednoduše geniální. ■ Chyba v epizodě "Bezdomovci" z druhé sezóny. Farmář vezme bedničku jablek a položí ji na bedničku brambor. V okamžiku "evakuace" je bednička jablek stále nahoře. Když se farmář k bedničkám vrátí, jsou nahoře brambory. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě "Bezdomovci" veme farmář bedničku jablek a položí ji na bedničku brambor. V okamžiku "evakuace" je bednička jablek stále nahoře, avšak když se farmář k bedničkám vrátí, jsou nahoře brambory. (Jirka_Šč)

Reklama

Reklama