Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každým rokem se o jarních prázdninách populace ospalého jezera Victoria rozroste z 5 tisíc na padesát. Ve výhni slunce vypukne hlučná zábava se spoustou alkoholu. Tento rok ale existuje další důvod, proč se obávat a nepůjde jen o těžká rána po večírku nebo stížnosti od sousedů. U jezera se objevil nový druh strachu a ohrožení. Po nenadálém zemětřesení pod vodou začnou místní obyvatelstvo ohrožovat prehistorické lidožroutské ryby. Skupiny návštěvníků, kteří se navzájem ani trochu neznají, se musí spojit a společnými silami zabránit novým ostrozubým obyvatelům resortu, aby si z lidí udělali potravu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (803)

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Záleží na tom, jak to čtete. Na jednu stranu můžete Aju velebit za částečnou nekompromisnost, nepřiposranost, kvanta koz a krvavý finále, na druhou tohle všechno můžete stejně rychle zamést pod koberec. Co na tom, že někdo umí pracovat se stereotypy, nacpe si do svý žánrový omalovánky kvanta chicksen a ještě se navíc všem rozhodne vytřít zrak kulervoucím gore festem. Na vše ostatní, jako je budování napětí, špetka mytologie a zábavná postava, které nepřejte krutou smrt v bolestech, se tady rezignuje pod taktovkou blití do kamery a dalších zbytečných 3D eskapád. Aja musí pod nuceným nánosem technologií trpět ještě více, než jeho filmové oběti. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Meno A. Aja bolo pre mňa to jediné, kvôli čomu som sa rozhodol tento film zhliadnuť. Jeho meno je zárukou dobrého krváku, no ale reakcie boli na film rôzne, od nadšených až po zhnusených. Ja som niekde uprostred. Úvodná scéna s R. Dreyfussom bola i určitou symbolikou, ale zaujímavá určite bola a očakával som , že v tomto duchu bude film pokračovať. Potom Aja, nepochybne veľký fanda ženských kriviek, tak často krúti okolo žurujúcich a tancujúcich zadkov, že úplne zabudol čo chce vlastne točiť. Dosť to kazilo dojem zo scén ktoré mali byť napínavé. Každú krvavú scénu prestrihol zas a znova na skákajúce, tancujúce či lietajúce kozy a po čase som už bol z toho otrávený. Viem , že to bol zámer, ale mne táto puberťácka žúrka veľmi nesedela. V polovici divák takmer nevie či pozerá klip na MTV, alebo to, začo zaplatil má byť skutočný horor. Pár dobrých a krvavých záberov sa tu nájde, ale ako celok je to nevyvážené, dosť uletené, trochu úchylné no hlavne iba priemerné. Kto váha, tak stačiť by mal aj trailer, pretože mne tento film pripadal ako 90 minútový trailer. 60%. ()

Reklama

kinej 

všechny recenze uživatele

Ne, že bych nepochopil záměr režiséra, ale přesto považuji Praňu 3D za takovou ptákovinu, až to bolí. Nevidět film ve 3D, tak bych možná asni nevydržel do konce. Alexander Aja, mě trošku zklamal, protože jeho remake Hory mají oči, je snad jediný podařený remake hororové klasiky. Zde ale neměl moc možností, jak uplatnit své schopnosti. Na druhou stranu, absence napětí a dramatických scén ené je maskována víceméně úspěšně několika podařenými fóry. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Všude svítí sluníčko, zní techno a holky ukazují prsa. Vše si plyne tak, jak má, ale zároveň neodvratně směřuje k jednomu - ke KRVAVÉ LÁZNI. Docela slušný nářez, kde potěší i minirolička Richarda Dreyfusse, několik gore efektů a záběrů na zohavená těla obětí (ukousnutý penis už je moc) i samotný závěr. Béčko jak vystřižené z 80. let - je to hloupé, ale zábavné. A díky odvaze tvůrců ukázat nám víc, než je v dnešní přecitlivělé době zvykem, budu hodnotit vysoko. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

film si alespon na nic nehraje a dává přesně to, co se od něho očekávalo, okořeněné Ajovym smyslem pro režii. Závěrečný masakr znechutil pořádně, předchozí polovina byla mnohdy pastva pro oči (mořské panny), ale více jako 3 hvězdy to nejsou a nikdy nebudou. Tenhle typ hororu asi pro mne nebude, ačkoliv se při sledování tupých až nervydrásajících výkonů některých představitelů ve mne touha po brutálním násilí párkrát projevila. PS: Ta Jessica Szohr (WTF?) je ovšem opravdu fajn ()

Galerie (131)

Zajímavosti (19)

  • Hned po komerčně úspěšném otevíracím víkendu v USA se začalo mluvit o možném pokračování, které se již po pár týdnech potvrdilo. (pavlikv)
  • Snímek startoval ve 2 470 amerických kinech s obratem $10,1 milionů. Celosvětově snímek pak nasbíral $81,5 milionů. Rozpočet přitom činil $24 milionů. (pavlikv)
  • Tvůrci filmu odhadují, že bylo denně použito necelých 300 000 litrů falešné krve. (KucC)

Reklama

Reklama