Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, která ukazuje vědu z té vtipnější stránky. Je možné chodit po hladině bazénu naplněného pudinkem? Lze tavit sklo v mikrovlnné troubě? Jak daleko dojede nemocniční vozík poháněný minimaxem? Vynalézavé zničení karavanu a ohnivý výbuch v každém díle zaručeny! (oficiální text distributora)

Recenze (142)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Několik zajímavých nápadů nemůže zachránit tento praštěný pokus o solidní vědeckou zábavu. Pokusy, které teatrálně zabíhají někdy až do trapné absurdity vážně nejsou potřeba vysílat pro širokou veřejnost. Pro děti celkem stravitelné, avšak ne příliš vhodné pro výchovu (pokusy s trhavinami, apod. - i když možná lepší napřed to vidět v televizi, než to hned zkoušet naostro). Zkrátka nic moc 25% = 1/5 ()

Shakaar 

všechny recenze uživatele

Další jeden z aktuálních pořadů na Prima Cool. Tentokrát v podobě vědy. Tento pořad mi připoměl velice oblíbeno Popularní vědu pro děti, která nedávno běžela na ČT2. I v tomto duchu probíhá tento pořad. Přičemž hlavní náplní je uhozené dotazy od diváků, kteří se ptají na nejrůznější věci. Zábavnost nepopírám, i já jsem se občas pousmál na nejruznější hovadiny, které tam řešili. Takže na odpad to rozhodně není, pokud bych tomu dal 3*, tak bych to nadhodnotil. Takže 2* je tak akorát a přitom se občas mrknu co to tam zas vyvádějí ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Koho nenapadli otázky typu: Po zjedení čoho prd najviac smrdí?  Dá sa chodiť po pudingu alebo trebárs horčici?  Akou rýchlosťou treba kopnúť loptu aby sa roztrhla? Čo všetko sa dá zistiť z rozboru vlasov človeka? Mňa a určite aj viacerých áno a tento seriál nám na tieto a ďalšie podobne bizarné, ale svojim spôsobom zaujímavé otázky odpovedá. Richard Hammond sa do podobnej relácie ako moderátor veľmi hodí a jednotlivé pokusy, či skôr experimenty boli pre mňa pútavé a hlavne veľmi zábavné. Oddychový seriál, pri ktorom ak budete dávať pozor tak sa môžte dozvedieť niečo totálne životu nepotrebného ako napríklad že po pudingu sa naozaj dá chodiť. 80% ()

karnifex 

všechny recenze uživatele

Exploze, půvabné asistentky, vtipné nápady - prostě 90% zábavy + 10% vědy (já teda na vysoké dlouhé hodiny mikroskopoval horninové výbrusy, ten poměr věda/zábava nebyl úplně stejný, ale taky jsem si to užil). A hlavně britský humor, který mám rád: to, jak testovali účinky rajského plynu při poslechu Němce mluvícího o svém životě - to bylo skvělé! ()

Kalda69 

všechny recenze uživatele

Musim dat 4* protoze i kdyz jsou obcas pokusy nezajimave, vetsinou i spatne provedene a i proto jsou zavery zavadejici (mereni ucinku snizeni slz pri krajeni cibule, kde slecny pipetami zachytavaji slzy ale jak je videt tak obcas nejaka ta slza spadne i na skleneny stul pod kterym je kamera aby to natocila nebo zjistovani co doda dechu vice alkoholu kde maji subjekty poznat ze dosahli hladiny alkoholu v dechu kdy uz nemohou ridit -> 0,8 promile a kdo prvni prekona tuto hranici tak vyhral, podle me to meli udelat jako u vsech ostatnich pokusu kdy se urcity cas subjekty laduji pozadovanym jidlem a kdo by pak nadychal nejvic ten vyhral ale takhle bych mohl pokracovat donekonecna) ale oci me otevrela az hlaska: Braniac si vytírá zadek žínkou vědy. Pote jsem pochopil ze nejde o vedu ale jen o prdel, kterou vam tento porad splni. BTW: Miluju ocelove koule, kosik s krasnym pevnym a stavnatym ovocem a zahadnou muslicku profesorky Myang Li ale nejspis to bude tim ze hrala v jedne bondovce :o) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama