Reklama

Reklama

Vyšperkuj mi káru

(pořad)
  • Česko Pimp My Ride (více)
Reality-TV
USA, 2004, 73x30 min

Pimp mastři předvádějí, jak se dají ze starých aut udělat vysoce kvalitní pimpmobily. Hiphopová superhvězda Xzibit a nejproslulejší američtí tuneři se spojí, aby vybraným šťastným divákům „vytunili káru“. Je jedno, jakým křápem přijedou, tito machři jim upraví všechno od barvy a nárazníků, přes plyšové potahy a barvy až po instalaci posledních výstřelků z audio a video světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

mai 

všechny recenze uživatele

Vesměs nějaký nevýrazný človíček vytáhne vrak auta z vrakoviště, nahází do něj ještě více bordelu a může zavolat Xzibita s jeho partou, aby stím něco udělali...Každopádně se mi pořad líbí, koukám na něj ráda, humor Xzibita je skvělý a je šílené, kolik vymakaných věciček dokážou narvat do obyčejného "auta". Ikdyž se občas divím, že se jim to nerozsype pod rukama, protože některé kousky jsou fakt "prvotřídní".(Někdy ovšem musí celé auto rozebrat...vlastně vymlátit...a zůstane jen podvozek a celá kostra a vše se dělá nově a o to myslím některým "zákazníkům" jde...). Ale to mi je jedno. Ať si to dělají jak chcou. Super nápad a ještě lepší provedení :) ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Najlepšie je, že Vás nezaťažujú zbytočným detailami. Bum, bum a je tam nový zvukový systém. Bum nové kolesá, bum, bum a je to hotové. Nevýhoda je, že je to stále to isté dokola. Takže pozriete štyri krát a stačí. Samozrejme ak ste fanatik do tuningu, pridajte si 3*. Zožente si všetky časti a máte druhé Vianoce. Pre nás ostatných je to také príjemné spestrenie všedného dňa. ()

Reklama

Dekovnik 

všechny recenze uživatele

Takový odvar Street Custom, koho baví tuning bude se mu to líbit, ale po něakých 10 dílech omrzí jelikož scénář je stále stejný a tu radost a pištění u každého odhalení auta fakt nemusím. Alespoň že se úroveň trochu zvedla po příchodu chlapíků z West Coast Customs. Jen jednu věc nechápu, proč musí do kufru strčit vždicky neakou blbost a ti lidi jsou z toho uplně nadšení, ale amíci to pochopí až před obchoďákem budou chtít dát nákup do kufru a uvědomí si že v něm mají bar, nafukovací plátno na promítání nebo neakou jinou zbytečnost. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Je z toho síce silne cítiť produkcia MTV, ale vždy žasnem, koľko techniky (ale aj biliardový stôl - to už bolo fakt moc) títo maníci dokážu natrepať do starých vrakov a pritom sa samozrejme tváriť sakra cool drsne. Ozach chlapci, mám doma na záhrade starú štyridsaťročnú Škodu MB 1000, čo takto sa mi na ňu mrknúť ;-) ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Viděl jsme fůru dílů na MTV... některé změny byly parádní a bavilo mne to sledovat, ale jiné? Tv v nárazníku a podobné ptákoviny to je fakt moc.. A ti co chtěli do pořadu s isnad ty auta musely devastovat samy a ještě je předtím koupit někde na šroťáku jinak fakt nevím.. jednou dokonce dostaly takový vrak, že ho vyhodily a koupili nové auto co překopali.... 3z5 jsou až kam.. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (16)

  • Mnoho z účastníkov bolo nakoniec prekvapených, že tieto modifikácie neboli tak zdarma, ako šou prezentovala. Keďže šou platila za dané súčiastky a modifikácie, niektoré inštitúcie Daňových úradov museli tým pádom zdaňovať účastníkov, podobne ako v prípade výhry napr. v nejakej televíznej kvízovej šou. Federálnym a štátnym inštitúciám boli nahlasované trhové hodnoty každej jednej súčiastky, čo malo za následok, že mnohí účastníci vyfasovali niekoľkotisícové príkazy na zaplatenie dane. (Real Tom Hardy)
  • Mnoho prvkov z vytuningovaných áut, ako napríklad extra veľké reproduktory či LCD obrazovky na predných sedadlách, boli pridané čisto len pre účely šou a po jej skončení museli byť odobraté, pretože niektoré z nich porušovali federálne zákony, iné modifikácie jednoducho to auto nezvládlo a podobne. (Real Tom Hardy)
  • Ve filmu Válka a.s. z roku 2008 se objevuje plakát "Pimp My Office" odkazující na show. (Sony1994)

Reklama

Reklama