Reklama

Reklama

Ozbrojení a nebezpeční

Trailer 2

Matt Dillon, Jean Reno a Laurence Fishburne vévodí hvězdnému obsazení tohoto napínavého akčního thrilleru. Ozbrojený doprovod mimořádně cenné zásilky riskuje vlastní život, když se pouští do nebezpečné akce ... proti vlastnímu zaměstnavateli. Muži, vyzbrojeni zdánlivě dokonalým plánem, se chystají vydělat pořádný balík, aniž by komukoliv zkřivili jediný vlas. V sázce je čtyřicet milionů dolarů, když se však do akce připlete nečekaný svědek, jejich plán se sesype jako domeček z karet. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (282)

Figu 

všechny recenze uživatele

Obyčej, ze kterýho se díky obsazení stává neobyčej. Ano, přesně tak, herecký výkony Dillona, Shorta a Fishburna stály opravdu za to a co že Reno byl dopočťák.... Byl tam a to se počítá. Jednoduchá zápletka i děj, příjemná délka filmu a jako zajímavost, nebýt ženský ze sociálky, opravdu zde jiná žádná nefigurovala, takže potvrzuju - CHLAPI SOBĚ! 60% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No, že by měl Jean Reno ve filmu nějaký velký prostor, to se fakt říct nedá. Zbytek hereckýho ansáblu mě ani moc nezajímal a hlavně nijak nezaujal. Po chvíli mě byl osud všech těch křemílků co tam tajtrlíkovali kolem jednoho auta úplně u prdele. Akce žádná a drsnost minimální. Nechápu proč si na takovýhle piškvorky zavolali takovou hereckou partu, když stačilo zajít do sámošky a angažovat každýho kdo v danej okamžik měl v košíku oplatky. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Hlavní efekt, který film má, je, že se po něm ještě mnohem více těším na Predators! Napětí umí Antal budovat znamenitě, což ostatně dokázal již v minulém snímku - podceňovaném hororu s parádní atmosférou - Vacancy. Hodina a půl uteče jako voda, bavil jsem se královsky. Na akci se tu moc nehraje, spíše na napínavé okamžiky korunované krásným moderním střihem a říznuté líbivým soundtrackem. Pesimisticky jsem čekal, že to bude mnohem horší, no a kromě občasných neinteligentních zápletek a dialogů je vlastně Armored solidním thrillerem. Takže velké překvapení, a rozhodně bych na to šel do kina: díky české distibuci, zase jste to pos*ali! ()

F.man 

všechny recenze uživatele

I přes solidní osazenstvo známých obličejů v čele s Mattem Dillonem, Laurence Fishburnem a Jeanem Renem jen nezajímavé béčko. Opravdu se divím, že takový scénář mohl dostat 25 milionů USD. Jedno klišé za druhým, naprosto předvídané a ještě s několika do očí bijícími nelogičnostmi. Přesto se Antal snaží a jednotlivé obrazy oku docela lahodí, ale za tu stupidnost na více než dvě hvězdy jít nemůžu... No more blood on my hands ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • Film bol omylom zadarmo dostupný na PlayStation Network ešte stále počas toho, ako sa premietal v kinách. Chyba bola rýchlo opravená, no film si stihlo stiahnuť niekoľko tisíc ľudí. (Real Tom Hardy)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama