Reklama

Reklama

VOD (1)

Super akční film v režii Sylvestra Stallone, který také hraje hlavní postavu. Ani chvilka nudy, totální napětí až do konečného rozuzlení. Skupina profesionálních zabijáků dorazí na ostrov Vilena s úkolem zlikvidovat nebezpečného diktátora. Akce se začíná komplikovat. Kolem nich probíhá něco nekalého a někdo ničí všechny jejich plány. Protivník i vnitřní nepřítel se snaží rozložit soudržnost a kamarádství. Když je obětována místní spojka Sandra, vedoucí skupiny se rozhodne manipulacím vzdorovat a vrátí se do Vileny, aby osvobodili rukojmí, dokončili svou práci a také zachránili svou integritu... Postradatelní jsou totiž muži, kteří mohou být obětováni ve prospěch vojenské operace... (Film+)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (2 376)

Shit 

všechny recenze uživatele

Do prdele, čekal jsem řežbu, ale Sly to tady dokázal vyšroubovat do nebeských výšin, neuvěřitelná akční nálož, která začne téměř od první minuty a jakmile Dolph Lundgren vypálí svůj varovnej výstřel, tak je jasný, že nepřátelé budou nejen padat po stovkách, ale ještě nedopadnou v jednom kuse. Sice po první seznamovací akční půlhodince se to trochu uklidní a zbytečně se kecá, ale Sly diváka rozhodně nenechá usnout a zásobuje ho buď brutálním rozhovorem Willis-Arnold-Sly a nebo demoličním náletem smrti, nicméně to pravý peklo přichází až v závěrečný půlhodince, já už snad ani nic takovýho nečekal, ale když si to tam na férovku rozdali Stallone a Austin a řezali se tam hlava nehlava a do toho nakráčel Terry Crews s největším dělem ve filmu a rozmazal po zdech asi 15 šmejdů za 15 vteřin, tak jsem pochopil, že si mam pevně chytnou spodky a modlit se za přežití a měl jsem pravdu, to co tam Sly rozpoutal, to byly fakt akční žně, porcovalo se tam jedna báseň,demolovalo ostošest a nikdo nezůstal ušetřenej, každej dostal svůj díl násilný smrti, neuvěřitelný a ve světle tohohle mě fakt nezajímá, že tam je plno zbytečných a trapných keců, že příběh je krapet stupidní,že v prostřední části je pár slabších míst a že některý herci nejsou moc využitý, obzvlášť to zamrzí u Jeta Li a hlavně u Mickeyho Rourka, ale tohle zase vynahradí skvělej záporák Eric Roberts, měl by je hrát častějc a hlavně super drsnej Dolp Lundgren, kterej je tu kategorie sama pro sebe, ten řeže hodný i zlý bez rozdílu. Prostě jako správnej fanda béček, jsem si to fakt užil. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sice ne akcnak roku, ale rozhodne paradni jizda a Sly opet nezklamal. Asi bych zacal s tema par zaporama, nektery borci nedostanou moc prostoru, ale nastesti jsou to vetsinou ty, ktery me zajimaly nejmin typu Couture nebo Austin. Sly si rad potrpi na akci hezky zblizka, kde clovek kazdej uder cejti, jak kdyby mu prolit pet centaku od xichtu, nehraje si na zadny spomalovacky nebo cool kamerovy vychytavky, proste drsna, krvava a spinava akce, ale jak to vse toci tak zblizka, je vetsina bitek lehce neprehledna. Dalsi trochu minus je, ze se obcas Sly bere zbytecne vazne, momenty typu reseni bejvalejch pritelkyn nebo doby, kdy meli postavy jeste nejaky idealy tak zbytecne zdrzujou a obzvlast v prvni pulce se film misty lehce tahne, cimz ale nerikam, ze by tu nebyla zadna akce, je to vzdy rezba, odpocivani po akci a nejaky ty kecy, dalsi rezba a pripravovani pudy pro zaver. No a posledni zapor je misty lehce nevyrazna hudba. No co se tyce kladu, jak uz jsem psal, Sly akci proste natocit umi a ackoliv tu mame becko, vypada radne ackove, kde obzvlast v zaverecny pulhodince vse vybuchuje a mrtvoly jdou do stovek a jelikoz zvuky jsou opravdu ultimatni, doporucuju skouknout v kine. Co se tyce hercu, nejaky herecky vykony neni moc cas sledovat, tady jde o to, ze je kazdej totalni drsnak, neni nouze o hlasky a kazdej se dostane ke slovu a nakope, rozstrili nebo rozseka na kusy par spindiru. Nejvic prostoru si ocekavane krade Statham se Slyem, coz je ale jedine dobre, oni si vcelku v pohode vystaci i bez tymu a Statham se svejma nozema dokaze zazraky. Co se tyce toho slavnyho camea a sceny v kostele, kdyz nastoupi Arnold, tak je to sranda k posrani, ale Bruce je lehce nevyuzitej. Takze jak to shrnout, misty zbytecne rozvlacny, ale jinak dokonale obsazeny (fakt bych do tech "dedku" nerek, ze jsou furt takle pri chuti a pri sile), radne drsny a krvavy a zaverecny pulhodinovy vycistovani ostrova je tak nehoraznej ultra giga masakr, kde litaj jen hromady krvavejch kusu tel, ze sem si radsi drzel koule, aby mi neodlitly az na mesic a ten zaverecnej hyper mega giga naklad vytah moje hodnoceni na pet hvezdicek. ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

Koukám, že Stallone se pokusil na stará kolena obohatit akční žánr moderní variací na Sedm statečných. Mňo, i když se ve scénáři až příliš často opakovalo jedno slovo ("bang"), musím uznat, že to nebylo špatné, tedy s přihlédnutím k faktu, že jde o Stallona v důchodcovském věku. Btw. Sly se mi v tomhle snímku docela zamlouval, byla to jedna z jeho nejlepších rolí a působil na mě docela lidsky. A to ho nemám rád. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

"BOYS ARE BACK. Italský hřebec Stallone si za osmdesát milionů postavil osmdesátkový Jurský park, v němž se mu prohání přeživší dinosauři akčního žánru a několik moderních genetických mutací typu Statham. Jako zábavní park odkazů, hlášek, all-star team chemie a oldschoolové nostalgie funguje na jedničku. Vrcholem je jednoznačně konverzační scéna v kostele, kde na sebe nezapomenutelně narazí Arnie, Sly a Bruce. Ano, Expendables jsou "over the top", akční scény jsou občas natočeny ve style rychle, zběsile a zmateně, ale díky přiznané hravosti a utahování si z legendárních rolí, žánrových pravidel, nabytých let a kilogramů působí Expendables jako parta starých pardálů, kteří si zase chtějí hrát na vojáky. Výsledek působí jako vtipný crossover mezi Dannyho parťáky a Komandem. A je to funus akčního žánru s účastí zesnulých a se vší parádou, protože zatímco sólovku už by nikdo z nich neutáhl, jako tým jsou stále ještě Nepostradatelní." ()

Cival 

všechny recenze uživatele

70%. Nedochůdče, které člověk musí mít rád. Parádně koncipovaná ozvěna osmdesátek, která je ale až příliš moderně, nebo spíš průměrně natočená. Radši než změť rychlých střihů a velkých detailů bych uvítal stylovější rukopis Donnera, McTiernana nebo jiné kdysi režírující vykopávky. Testosteronových radostí je tu ale i tak požehnaně. Dvojka by bodla. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (111)

  • Když Lee Christmas (Jason Statham) vtrhává s nožem do místnosti, aby vysvobodil Sandru (Giselle Itié), tak jednomu ze dvou mužů nožem odřezává hlavu, avšak po incidentu má tento muž hlavu zase zpět. (Koman)
  • V úvodní scéně je při zaměřování teroristů vidět paprsek laseru ze zaměřovače. Ten ale v realitě není vidět, resp. je vidět, ale pouze v mlze, která před výstřely nebyla. (samik81)
  • Poté, co Barney (Sylvester Stallone) naskočí do letadla, nezavře za sebou dveře. V další scéně jsou však zavřené. (Hem.m)

Související novinky

Čtvrtí Postradatelní mají zelenou

Čtvrtí Postradatelní mají zelenou

31.08.2021

Studio Lionsgate oficiálně oznámilo čtvrtý díl v akční sérii Postradatelní pod produkčním dohledem Millennium Media a Sylvestera Stalloneho. Vedle toho pak máme i první střípky obsazení. Kromě… (více)

Jak to vypadá se čtyřkou Expendables?

Jak to vypadá se čtyřkou Expendables?

08.07.2019

Sylvester Stallone (Rambo V: Last Blood) má momentálně plné ruce práce s posledním Rambem, předtím zase dokončoval práce na dvojce Creeda, a do toho má oznámených ještě několik dalších projektů.… (více)

Wonder Woman vzkřísila Rudou Sonju

Wonder Woman vzkřísila Rudou Sonju

06.11.2017

Už řadu měsíců je jasné, že úspěch amazonské princezny přižene do kin další superhrdinky. V Sony chystají týmovku s Black Cat a Silver Sable, v 20th Century Fox řeší spin-off Logana s X-23, a jak… (více)

Creeda 2 natočí Stallone

Creeda 2 natočí Stallone

10.10.2017

Boxerská sága o Rockym se před dvěma lety dočkala spin-offu se synem Apolla Creeda. Film za 35 milionů dolarů vydělal 173 milionů a dovedl Stalloneho ke Zlatému glóbu a nominaci na Oscara, takže není… (více)

Reklama

Reklama