Reklama

Reklama

Naruto: Šippúden

(seriál)
  • Japonsko ナルト 疾風伝 (více)
Trailer
Japonsko, (2007–2017), 200 h (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Masaši Kišimoto (komiks)

Hrají:

Džunko Takeuči, Noriaki Sugijama, Nana Mizuki, Romi Paku, Akeno Watanabe, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Džúróta Kosugi, Ikue Ótani, Jú Asakawa, Júsuke Kamidži (více)
(další profese)

Epizody(500)

Obsahy(1)

Seriál se odehrává dva a půl roku po odchodu Naruta z Konohy. Náš hlavní hrdina zmoudřel a pomalu si začíná získávat přátele. Tým 7 získá náhradního člena za Sasukeho a pokusí se ho dostat ze spárů Orochimara a následně organizace Akatsuki. Podaří se jim Sasukeho zachránit nebo bude dokonce válka ninjů? Bude Sasukemu stačit pomsta nebo bude schopen zajít dále? (Negticek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

Cooller 

všechny recenze uživatele

Naruto se vrací jako adolescentní (už ne tak extra otravný jako v předchozí serii) hrdina. perfektní anime doufám že nás toho jestě od Kishimota mnoho čeká. Zpracování shippuuden se mi líbí více než přechozí mladší verze(a to ne jen kvuli tomu že fillery jsou kratší a dokonce i leckdy zábavné než v mladším podání). Anime plné napětí, očekávání lásky zrady a nenávisti pomstě a prostě všechno co ke světu dobra a zla patří ;) 100% protože neznám lepší anime.... oblibeny charakter: Orochimaru ()

Natascha 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně lepší než první série. Postavy nám konečně trochu dospěly - světe div se, Naruto už není takový neurvalý fracek, nebo aspoň ne tak hodně..., a postaršení potěší také v případě dříve ubulené Sakury, která nyní drtí kameny svou dívčí pěstičkou navlečenou v rukavičce. Bitky jsou povedené a Akatsuki jsou přiměřeně zajímaví záporáci (i když většinu zatím neznáme). Bohužel se seriál nezbavil moru, který mě neskutečně dráždí a nutí vždy o stupeň snížit hodnocení a to jsou neskutečné opakovačky předchozího děje - kdyby jich nebylo tolik a sloužily k připomenutí motivace postav, budiž. Ale tady jsou opakovány celé dlouhé scény, pořád ty samé a výjimkou tuším není ani opakování toho, co bylo na začátku dílu!!! Také dějová linka se posouvá mnohem pomaleji kvůli nekonečným bojům (vrcholem je Sakura versus Sasori, který trvá neuvěřitelných 7 dílů), ale když už protahovat, tak aspoň kvalitně - souboje jsou povedené. Bohužel se do pozadí dostává linie se Sasukem, čímž se seriál na dlouhou dobu zbavil své nejcharizmatičtější postavy a s ní i ďábelského záporáka Orochimarua. Zato jejich entrée a chvilkový pobyt na obrazovce má styl! Teď zase začínají fillery, takže nadšení bude postupně opadávat, ale za předfillerovou část uděluji silně 4 hvězdičky. Jo a abych nezapomněla, soundtrack je naprosto geniální! ()

Reklama

Blacki 

všechny recenze uživatele

Moje druhé nejoblíbenější anime. Oproti první řadě (pokud se tomu tak dá říci) se mi Shippuden líbí mnohem více, asi díky tomu, že jsou všichni starší, mají nové techniky a celkově mi příběh přijde více dospělejší. Fillery se samozřejmě vyskytují, ale i tak si myslím, že to seriálu příliš neubírá. Baví mě a to mi stačí. ()

Mik_e 

všechny recenze uživatele

Není potřeba shlédnout mnoho dílů pro zjištění, že Shippuden je ještě o jednu třídu výš než původní seriál. Nápaditý, emocionálně ještě působivější (a patetičtější, ale vzal to čert) a navíc vyráběný s vyšším rozpočtem, na celkové úrovni animací je to znát. Komu se líbil původní Naruto nechť toto bere všemi deseti. ()

Alfmen 

všechny recenze uživatele

Dle mého mnohem lepší a dospělejší (tedy, občas) než původní série, kterou jsem si ovšem také plně užíval. Pěkně rozjetý příběh a několik zvratů, ale to se od takovéhle nekonečné skoro-telenovely musí čekat. Jediná negativa, jež sráží hodnocení o jednu hvězdu, jsou fillery, kterých je snad tak dvakrát víc než v původním Narutovi, a také neustálé opakování scén. Neříkám, že není dobré si nějakou již dávnou scénu zopáknout, ale tohle se mi zdá už opravdu moc. Polovina dílu jsou vzpomínky a tak. Hodnoceno po cca dvě stě dvaceti dílech (Setkání pěti Kagů a poslání Naruta na S-misi). ()

Galerie (1 539)

Zajímavosti (22)

  • Od této epizody je seriál v rozlišení 16:9. (CarnTheNunya)
  • V původní manze i v anime preferuje Sasuke hmaty pro levou ruku. Například když používá Chidori, tak pouze levou rukou, zatímco Kakashi, který ho tuto techniku naučil, používá pravou ruku. Lze si však všimnout, že Sasuke má pouzdro na zbraň na své pravé noze a při psaní písemky v první části „Chuuninské zkoušky“ používá pravou ruku. [Zdroj: konoha.cz] (Velorahex)

Reklama

Reklama