Reklama

Reklama

Malebné zimné letovisko Lost Mountain v Utahu je úplne obsadené rekreačnými lyžiarmi a mladým tímom trénujúcim na súťaž. Nikde z nich nemá ani poňatie, že za kopcom je vyťažené vedecké laboratórium pracujúce na projekte gigantických a geneticky upravených pavúkov. O zábavu majú postarané všetci zúčastnení, keď sa pavúkom podarí opustiť laboratórium vo veľkom štýle a následne si vyberú športovcov za hlavný doplnok stravy… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

bruceman7 odpad!

všechny recenze uživatele

Celou hodinu a půl jsem přemejšlel, proč tomu dát hvězdu...Možná za to, jak jsem se několikrát mohutně zasmál povoukům lovícím úplně neschopné lyžníky a snouborďáky, maníka stěžujícího si na nedostatek tepla, přičemž vojáčci si venku pochodujou v tričku... ale nedopadlo to - celkově to bylo neuvěřitelně tragický a ani ty radikálně extra směšný scény to nezchránily. Za ten megasračkovej závěr bych to poslal i do mínusu. Ani to nemá význam víc rozebírat. 0/10 ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Žádné telefony, internet, satelitní televize, jenom prašan.“ Kombinace pavouků a sněhu mi zněla velmi lákavě a doufal jsem v trochu nekonvenční ,,pavoučí“ film. Celý příběh je takový klasický se všema klišé zvířecích céčkových filmů. Herci byli nevýrazní až nudní, nebyl mezi nimi nikdo, kdo by nějak táhnul zábavu. Nejtristnější byl asi olympijský tým složený z mladistvých, kteří vypadají jak povaleči, a skupina vojáků co si netroufne na tři pavouky. Nejlepší a nejzábavnější byly pavoučí útoky na lyžaře na sjezdovce, které byly dokonce i dobře natočené. Ale pavouků samotných bylo málo, celkem jen šest. Jinak má film spousty hluchých míst a ani závěrečné vyvrcholení nestojí za nic. ()

Reklama

t_gon 

všechny recenze uživatele

Bečko jako Brno, ale pozor : peklo se nekoná! Jistě si to uchovává všechny idiotské propriety, které jsou hnacím prvkem podobných slátanin (děj na úrovni choré mysli chovance z Bohnic, dialogy rvou uši, chování „profi vojáků“ se vyrovná znavené noční Tesco směně při skládání palet…), ale na odstřel to vyloženě není. Když se to porovná s podobným rankem filmu Stinger , tak pavouci vítězí na všech frontách. Za to ta jedna pěticípá. Pač i na těch směšných digi pavoucích, kteří jako by vypadli z naleštěných omalovánek, kteří ani tak nejsou hladoví, jako že spíše „pěkně masakrují“ kolemjdoucí lyžaře, je něco fajnového a za každé podobné béčko, které se hrdě drží dál od hranice odpadu můžeme být jen rádi. Ostatně mohlo být hůř (to kdyby absolutně „kill him“ vědec dostal více prostoru). ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších filmů, jaký jsem kdy viděl. Jenže tenhle film je svým způsobem tak trapný, že jsem se u něj absolutně nenudil. Barevní skákající pavouci, stupidní chování postav, amatérské (céčkové) efekty a několik srandovních hlášek - tak přesně tohle si vždycky vybavím, když si na tohle veledílo vzpomenu. Nejraději bych dal čistou nulu, protože tohle je po hororové stránce fakt odpad, ale jako pavoučí komedii to vidím na 30% ()

J. T. Kirk odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalý horor, ve kterém jsou opravdu propracovaní pavouci. Těm pavoukům jde vidět každý chloupek na jejich obřím těle. Scénář nemá ani jednu malinkou chybičku. Místy jsem se málem "posral", až tak to bylo děsivé. Vůbec jsem nevěděl co se tam bude dít, dokud se to nestalo. Pavouci, kteří běhají po horách, kde je všude plno sněhu, kterého geniálního člověka to napadlo? Rád bych mu potřásl rukou. Od Tibora Trácse jsem toho sice moc neviděl, ale tímhle filmem si dostal moji přízeň. Patrick Muldoon je snad ten nejlepší herec, kterého znám a opravdu si umí vybrat roli přímo na tělo. Navíc ten skvělý, bezchybný slovenský dabing, ten dodává tomuto filmu tu pravou atmosféru. Žádný z filmů, které jsem doposud viděl se nemohly vyrovnat tomuto mistrovskému dílu! Ti všímavější, již jistě zpozorovaly, že jsem si z vás celou dobu "dělal prdel", bohužel jsem to nemohl vydržet do Aprýlu. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama