Reklama

Reklama

Na naši modrou kulatou planetu už zase zaútočili mimozemšťané. Ještěže máme obrovskou zásobárnu hrdinů, kteří se jim mohou postavit! V animovaném filmu společnosti DreamWorks Animation Monstra vs. vetřelci se vydávají na misi zachránit planetu Zemi ti nejneobvyklejší hrdinové. Enormika, Dr. Šváb, Chybějící článek, Hmyzosaurus a B.O.B. spojují své síly, aby se ubránili útokům vetřelců. Úchvatná animace a zábavný příběh dělají z tohoto velkolepého dobrodružství monstrózní zábavu pro všechny! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (585)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Dobře udělaný film se skvělou animací, kde vás rozesměje modrý Bob (který i když má místo mozku želatinu, chrlí vtipné hlášky jak na běžícím pásu) či bezobratlý příbuzný Godzilly. I když jde v mnohých směrech o parodování jiných filmů, zachoval si tento příjemný snímek svou originalitu a důstojnost - 75%. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Mírné zklamání, popravdě animáky Pixaru mají laťku položenou úplně někde jinde. Trošku se začínám obávat jestli nám nezačal boom v podobě dětsko dospělých animáků. O ději filmu jsem úpřímně dopředu vůbec nepátral. Začátek mě nechával naprosto klidným. Sám jsem si kladl otázku jakou originalitu lze vlastně ještě stvořit. Příběh je poskládaný trošku z Mars Útočí!, Akta X bych ani neřekl, nějaké ty superhrdinské motivy typu Fantastická 4, kde každý umí něco. Komu unikne tenhle film o moc nepříjde, ale koukat se na to samozřejmě dá. PS: Podruhé jsou Monsters vs. Aliens určitě o dost lepší. Bavil jsem se. 75% ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Úžasná pecka, u které budou fanoučci sci-fi vrnět blahem a ostatní se budou hodně bavit. Animace je parádní, akce je skvělá,ale hlavně je to až po okraj naplněný hláškama a odkazama na jiný filmy. Oproti Pixaru to možná je pořád trochu jednodušší, ale bavil jsem opravdu maximálně. Nehorázně rychle mi to uteklo a až na nějakou pětiminutovou vysvětlovací pasáž jsem se vůbec nenudil a měl pořád na tváři široký úsměv. Možná jenom škoda, že jsem nevychytal originální znění, protože slyšet Hughe Laurieho jako šíleného vědce by bylo ultimátní. Dabing ale i přesto fajn a Bob musí vládnout asi v každém jazyce. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jasne, nejedna se o buhvijak dospelackej animak, precejen vetsina postav jsou jen takovy saskove, stejne tak vtipy nejsou vrcholem inteligence, jenze film neni vylozene komedie, ale spis akcni scificko, akorat, ze animovany. Je tu docela solidni pribeh a ta myslenka na monstra je vcelku fajnova, animace je na solidni urovni, takze nijak nerusi a hlavne po povinny uvodni seznamovacce je to vcelku neptretrzita akcni jizda, takze nuda vazne nehrozi, akce je povedena a sem tam nejakej ten vtipek pobavi, takze ja jsem vcelku spokojenej. ()

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

Animovaná "giant monsters" pastiš i persifláž zároveň, referenčné odkazy na každom rohu a jeden takmer vôbec neriedený adrenalínový nápoj plný rozšafných sekvencií. Prostá atrakcia za štyri žetóny, pri ktorej sa nerieši húževnatosť zápletky, ale strmosť a rozmanitosť horskej dráhy. A DreamWorks proste jede... ()

Galerie (81)

Zajímavosti (21)

  • Ve scéně v závěrečných titulcích se prezident zeptá, kdo chce zmrazit jeho hlavu. Stephen Colbert, který poskytl svůj hlas prezidentovi, ve své knize „I Am America and So Can You“ detailně popisuje, jak chce ve vzdálené budoucnosti nechat rozmrazit svou hlavu. (HellFire)
  • Záběry B.O.B.a (Seth Rogen) unikajícího přes dveře z laboratoře jsou shodné se záběry z filmu The Blob (1958). (HellFire)

Reklama

Reklama