Reklama

Reklama

Život a vztahy nejsou tak jednoduché, jak se zdá podle oblíbených knižních rádců, které mají odpověď a dobrou radu úplně na každou situaci. Přesvědčí se o tom sedm mladých lidí, kteří mají společné nejen to, že bydlí v Baltimore, ale hlavně že hledají lásku a potýkají se přitom s řadou nečekaných potíží. Beth už sedm let chodí s Neilem, marně mu však naznačuje, že by se mohli vzít. Její kolegyně Gigi chodí na rande s muži, kteří o ni zjevně nemají zájem, což si ovšem odmítá připustit. Problémy má i Janine, která je sice provdaná za sympatického Bena, jenže on se právě seznámil s pohlednou zpěvačkou Annou. I když jí dá jasně najevo, že je ženatý, Anna se do něj zamiluje. A aby to nebylo tak jednoduché, do Anny je pro změnu stále zamilován její bývalý přítel Conor, jeden z mužů, s nimiž randila Gigi, a jeden z těch, na jejichž zavolání stále čeká. Marně čeká na lásku také Annina kamarádka Mary, která se snaží najít vztah pomocí internetu. Gigi se seznámí s cynickým barmanem Alexem, který jí otevřeně objasňuje, jak to chodí v mužském světě, časem se však sám chytí do pasti a do Gigi se zamiluje. Jenže vrhnout se do vztahu pro něj není jednoduché, stejně jako není pro Janine snadné přijmout pravdu o manželově nevěře a lžích, na které postupně přichází. Zdá se, že muži a ženy si nikdy nemohou porozumět, přesto se však do sebe mohou zamilovat. A tak stále hledají způsob, jak vytvořit fungující vztah. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (699)

heyda 

všechny recenze uživatele

Dobrý romantický film to sice je, ale žádný boom se nekoná. Nemyslím si, že nahnání hromady známých holywoodských tváří do jednoho filmu automaticky znamená famózní film. Tady je zřejmé, ze všechno má parametry pouze průměrného romantického filmu, kterých je všude milion. Chtělo to bez debat vtisknout tomuto filmu nějakou atmosféru a scénárista mohl být taky trochu méně konvenční. 55% ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Netušila jsem, že česká Sally přesídlila za oceán aneb psychologická poradna po americku. Občas nudné, občas ukecané, nijak vtipné, moc načančané, celkově průměrné. Zajímavá a dobře zahraná persona byl Justin-Alex, nej pár Jenn a Ben, i když měli docela málo prostoru. Macaté Scarlett v podání Anny sedí role "ojetiny" dokonale. Když nic, tak aspoň Benova věta stála za to: "Potřebuju tě udělat šťastnou, chci abys byla šťastná a pak budu i já šťastný." Tak tak, tohle upřímné vyznání má univerzální platnost. ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Ken Kwapis je lama. Klidně bych mu odpustil vskutku kýčovitý vizuál, s nímž mě "fascinoval" už v Sesterstvu putovních kalhot, ale nevyváženost jeho filmu přehlížet prostě nejde. Dobrá půlka linií je prachsprostá nuda bez jakékoliv logiky, kde se všichni chovají jako totální mimoni a nikomu to zjevně nedochází. Co scénář provádí s postavami Connollyho, Connelly či Coopera je naprosto neuvěřitelné a kolikrát jsem měl dojem, že jde snad o špatný vtip na téma z koho uděláme většího vola, aniž bychom to něčím podepřeli. Ještě že jsou Long s Goodwin dost sympatičtí a jejich vztah založený na popírání vztahových klišé dokáže zaujmout jak frázemi očividně cucanými z prstu, tak vychytávkami jako ze života. Vtipné to ovšem příliš není a celé dvě hodiny působí jako zvláštní slepenec, jenž si neumí vybrat, jakým žánrem chce vlastně být. Tuctovka, která měla soudě z obsazení a tématu na mnohem víc. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Slušně obsazená vztahová koláž, místy slabší, jindy velmi silná, takže v průměru taková… průměrná. Byť lehce drnkající o příčku lehkého nadprůměru. Vítězem hvězdného obsazení je bezpochyby Ginnifer Goodwin jako okouzlující naivka Gigi zatímco Drew Barrymore byla spíš do počtu a v příběhu se moc neohřála. Mělo to skvělé entrée, příjemně to mísilo úsměvnou romantiku s hořkým dramatem, nikde to nebylo přeslazené natolik, aby to kazilo chuť, a vždy, když jsem začal mít pocit, že to slábne a začíná nudit, zachránila to nějaká podařená scéna, nebo nečekaný (byť očekávaný) zvrat, který zahustil drama nebo odlehčil romantickou nadsázkou. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Tento film vás naučí, že když vás chlap zdí, kašle na vás, nechová se vstřícně a vůbec je to hulvát, nebo kličkující zajíc, znamená to jednoduše, že vás zas tak moc nežere. Film se smyslně naducanou Scarlett Johanssonovou, upjatou a ubrečenou Jennifer Connellyovou, chápavou Jennifer Anistonovou a kamarádskou Drew Barrymoreovou. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (11)

  • Při natáčení měl film krycí jméno "Boy Trouble". (ČSFD)
  • Film byl volně natočen podle knihy Grega Behrendta a Liz Tuccillo, v níž odpovídají na čtenářské otázky ohledně vztahů. Ti samí autoři se také podíleli na scénářích pro seriál Sex ve městě (od r. 1998). V epizodě Trochu hádek, trochu řečí (2003) je dokonce myšlence „He's just not that into you“ věnován příběh Mirandy, která zjišťuje, jak poznat, když ji chlap „až tak moc nežere“. (Bbbulanek)
  • Filmovalo sa v štátech Kalifornia, Maryland, Oregon a tiež v britskej metropole Londýn. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama