Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

runner85 

všechny recenze uživatele

Páčili sa mi tie príbehy kým boli všetky krásne oddelené. Tie rozhovory boli super. Hlavne sa mi páčil príbeh Eleanor a Joea ( Olivia Wilde a Jake Lacy) ale aj ostatné boli pekné. Či starší pán a servírka. Akurát škoda, že sa potom z melodrámy stal iba sladký romantický film (ktorému som potom už neuveril ani prd ). ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Sníh je na dovolený, Pepiku, zvedni si vánoční náladu aspoň skvěle obsazenou komedií, říkal jsem si předevčírem. No, to jsem si teda zvednul. Leda tak prdel ze sedačky po sto sedmi minutách snahy o vtip. Pan Nelson se v létě kouknul na nebeskou lásku a řekl si, že do Vánoc natočí dvojku, ale po svým. Dějové linky jsou vyrovnané asi jako zápasy mezi Barcelonou a Bohemkou, což by samo o sobě ještě nebyl takový průser, jenže on je navíc styl vyprávění Z pohádky do pohádky nápaditý míň než šatník Columba. Rodinu si vážně nevybereš, ale film jo, tak běž prosim tě na něco jinýho. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový ten klasický vánoční filmy, kdy má rodina trable, většinou mezi sebou navzájem, ale nakonec to skončí tak, že jsou všichni šťastní. Takový ten obrázek o nevyrovnaných magorech, kteří se alespoň na jeden den v roce dovedou srovnat. Ale to herecké obsazení se mi líbilo natolik, že mě to i chvílemi bavilo. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro vánoční filmy, vždy hlasuju pro šťastný konec, a současně mám rád tyhle vztahové konverzačky. Občas jsem sice zklamán, pokud film ani v jedné z těchto rovin nefunguje, ale Trable rozhodně nejsou ten případ. Lehkou rukou načrtnutá koláž rozehrává lásku a vztahy ve všech její rovinách jako mix komedie a dramatu. Současně je velmi dobře vyladěným koktejlem okamžiků ze života (kdy jsem se usmíval tím vědoucím pocitem "to znám, to je jako u nás") a zcela nereálných a nepravděpodobných filmových zápletek, které mohou fungovat opravdu jen ve vánočním filmu. Jsa ve věku kdy jedny problémy a pocity už chápu a ty druhé jsem ještě stále nezapomněl, mohl jsem prožít trable o vánocích snad se všemi generacemi rodiny Cooperových a ještě se u toho pobavit a taky trochu dojmout. Pro mě mnohem lepší než třeba Vánoce naruby. ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Vánoční komedie, které chybí jak sváteční atmosféra, tak jakýkoliv nadhled a vtip. Přísnější měřítka snese pouze dějová linka Eleanor a Joea (Olivia Wilde a Jake Lacy), která by snad zasloužila i samostatný film. Jejich dialogy jsou až na další občasné světlé výjimky tím jediným, co Love the Coopers nabízí. Další důkaz o tom, že samotné obsazení dobrý film nedělá. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2015 na filmovém festivalu v Austinu. (BMW12)
  • Film začína vianočnou skladbou "White Winter Hymnal" od Americkej folkovej skupiny zo Seattlu - Fleet Foxes. (Miagy)
  • Film se původně jmenoval The Most Wonderful Time, během natáčení se název změnil na Let It Snow a až při post produkci byl vymyšlen konečný název Love The Coopers, přeložený do češtiny jako Trable o Vánocích. (hansel97)

Reklama

Reklama