Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Původně jsem do tohoto snímku šel s vidinou navození příjemné sváteční pohody a atmosféry, komedie, u které se pobavím, nasaju ducha vánoc a tak nějak se hodím do pohodičky. Samozřejmě to ale dopadlo zcela opačně, takže já si šel po skončení této „úžasné vánoční komedie“ dát pár frťanů, abych se alespoň částečně dostal z pořízené depky. Nevím tedy o co tvůrcům tímto svým produktem šlo, ale něco tak depresivního a pesimistického jsem už dlouho neviděl, a jestli to měl zachránit ten závěrečný, kýčovitě přiblblý happyend, tak já na to jen hahaha, naserte si jantaři, vánoce jste mi už stejně zkazili. Každopádně, co se zápletky týče, tvůrci se snažili být zřejmě originální, čímž si ve výsledku ale nejsem zrovna dvakrát jistý, jestli jim to úplně vyšlo, hvězdné herecké obsazení pak film sice alespoň částečně zachraňuje, nicméně určitě nikterak neoživuje, atmosféra vánoc zde zachycena tedy je, ale svůj význam kvůli pojetí filmu naprosto ztrácí, navozené emoce na mě též zapůsobili nechtěným způsobem, zábavných momentů jsem během celé té podívané zaznamenal zhruba dva, jinak jde o čistokrevné rodinné drama, výčitky, hádání, obviňování, prostě samé příjemné vánoční záležitosti, takže reálné to možná je, o to jsem ale v tomto případě skutečně nestál. Zkrátka pozor, Love the Coopers není ani náhodou vánoční poklidnou zábavnou komedií, je to nevýrazné vánoční drama, které nepřináší nic, čím by stálo za pozornost. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Asi budu znít celkem sentimentálně, ale mě se to líbilo. Připomnělo mi to všechno co mám na filmech ráda. Nebylo to nic násilného a ani nuceného a pro mě hlavní věc - neodcházela jsem z kina naštvaná, ani zmatená a dokonce ani smutná. Byla jsem po zhlédnutí tohoto filmu v pohodě a klidu, perfektně naladěna na nadcházející vánoční čas, který nemá ovšem nic společného s přeplněnými obchodními centry a násilnou komerční atmosférou, která se snaží lidem naznačit - "Hej běž už nakoupit ty dárky - vždyť je řííjen...". Nutno podotknout, že podobnost s Láskou nebeskou jsem postřehla. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Pestré obsazení mě nalákalo ve vskutku nic neříkajícím traileru. Amandu mám rád (nemůžu se dočkat druhého Mamma Mia!), Olivii také, a proto jsem zpětně nechápal, že se vyskytly nominace (a pokud si pamatuju nakonec i proměněné) na Zlaté maliny. Musím uznat, že jsem se těšil na klasický vánoční film, od kterého nelze nic extrémního očekávat, ale v druhé polovině to byla pekelná nuda o jakýchsi rodinných nesrovnalostech. Napodruhé bych se už uzíval. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Clovek by ocekaval vanocni komedii, jenze ona je to spis dramaticka tragedie. Neuveritelne natahnuty uvod, kdy se nam snazi autori radobyvtipne predstavit celou familii proto, aby cely film vzapeti behem 20 minut skoncil. Nektere vtipy jsou prirozene, vetsina je jich vsak hodne na silu a clovek ma pocit, ze ho tvurci tahaji za nos.. Nic extra, co by clovek musel videt. Dobra byla akorat dejova linie s Eleanor a Joem.. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Typická, predvídateľná vianočná komédia plná klišé, ktorá z hľadiska príbehu nepríjemne prekvapí svojou nekonzistentnosťou. Zameriava sa totiž súčasne na príliš veľa postáv a snaží sa o každej povedať strašne veľa, pričom nakoniec o každej nepovie skoro nič a aj tých pár zaujímavejšie vyzerajúcich dejových liniek (vzťah starca a mladej čašníčky, samotárskosť a neschopnosť mladej a peknej ženy nájsť si plnohodnotný vzťah, či vyprahnuté a nefunkčné manželstvo po 30 rokoch) sa ukončí najviac možným konvenčným, predvídateľným a "správnym" koncom, aký si viete predstaviť. Prekvapený som bol aj z toho, koľko hviezd a známych hercov sa podarilo tvorcom do filmu zohnať( čo bolo však koniec koncov zbytočné, keďže vďaka nezaujímavému scenáru vo svojich úlohách vyniknú maximálne tak Olivia Wilde a Amanda Seyfried). No a zrejme najviac prekvapený bude ten, kto sa tešil na dobráckosť a šediny Stevea Martina... ten bude naozaj škaredo podvedený. Lepšie 2* a skôr podpriemer. 40% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2015 na filmovém festivalu v Austinu. (BMW12)
  • Film začína vianočnou skladbou "White Winter Hymnal" od Americkej folkovej skupiny zo Seattlu - Fleet Foxes. (Miagy)

Reklama

Reklama