Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Clovek by ocekaval vanocni komedii, jenze ona je to spis dramaticka tragedie. Neuveritelne natahnuty uvod, kdy se nam snazi autori radobyvtipne predstavit celou familii proto, aby cely film vzapeti behem 20 minut skoncil. Nektere vtipy jsou prirozene, vetsina je jich vsak hodne na silu a clovek ma pocit, ze ho tvurci tahaji za nos.. Nic extra, co by clovek musel videt. Dobra byla akorat dejova linie s Eleanor a Joem.. ()

Miagy 

všechny recenze uživatele

Veľmi zvláštny film, spojenie Vianoc, drámy a komédie nie je práve najšťastnejšie riešenie. Vo filme bolo vidno, že niekedy asi ani autori nevedeli, čo z toho chcú mať. Či vianočnú komédiu na štýl Lásky nebeskej ( pozorný dívák si isto všimol podobnosť mnohých scén) alebo z toho chceli smutnú drámu. Čo sa týka deja - ten bol celkom klasický, scenár tuctový. Herci boli vynikajúci, nikto ma nesklamal. Mám rád filmy s "komentátorom" celkom to fungovalo aj v tomto filme. Mám však veľmi zmiešané pocity, niečo mi tam chýbalo. PLUS: soundtrack, vynikajúca kamera ( fakt výborné zábery), sympatickí herci, dobré výkony, atmosféra vianoc. MINUS: akýsi nesúlad medzi komédiou a drámou, nevyťažený potenciál...po ďalšom zhliadnutí mením hodnotenie na 80% ()

Reklama

Hunt 

všechny recenze uživatele

To je fakt smutný a pokud nechcete zanevřít na romantické filmy s vánoční tématikou, tomuto snímků se vyhněte. Prázdné debaty, nezajímavé situace a zcela špatné situace, do toho protivný komentáře nějakého imaginárního průvodce...dokoukat celý film byl opravdu problém - chtěl jsem to vzdát minimálně 6x, neskutečně a nekonečně dlouhé trápení ...takhle opravdu ne! ()

jarmik 

všechny recenze uživatele

Film, který jen velice špatně kopíruje filmy kopírující Lásku nebeskou. K té se to ani nepřiblížilo, protože to nebylo, na komedii, ani vtipné (zasmál jsem se párkrát, ale není to ono, když si řeknete "Konečně nějaká trochu vtipná hláška"), ani romantické (ne, že se lidi začnou nechutně líbat a říkat klišé, to nestačí). Navíc byl příšerný i soundtrack, jedna strašná píseň dokonce hrála celá dvakrát. Nejhorší ze všeho však byl totálně tempo a plynulost degradující vypravěč, jehož identitu odhalíte až na konci a buďte si jisti, že tato scéna, zejména, když se nad tím zamyslíte, tomu všemu (a především celému závěru) nasadí korunu! Dvě hvězdy... za co? Jedna za některé dobré herce a jedna za pár slušných scén a dialogů. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Nie že by to nebol vykonštruovaný vianočno-vzťahový klišovitý doják, ale niet dôvodu nestráviť s ním nejaký ten čas, a zvlášť vhodné je to tesne predtým, ako človek ide na sviatky navštíviť rodinu... (Teoreticky) tým totiž môže zabrániť okamžitému spusteniu kolotoča krvavých hádok, vzájomných výčitiek a triumfálneho odhaľovania pokrytectva, plných pocitov stiesnenosti a napätia, hnevu, sebaľútosti a zmaru dobrých úmyslov... Je tu plno krásnych drobností a príjemných scén, a okrem iného tým môžem sláviť narodeniny svojho brata, ktorého som práve kvôli takejto povahe našich rodinných vzťahov nikdy nevidel... ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2015 na filmovém festivalu v Austinu. (BMW12)
  • Film se původně jmenoval The Most Wonderful Time, během natáčení se název změnil na Let It Snow a až při post produkci byl vymyšlen konečný název Love The Coopers, přeložený do češtiny jako Trable o Vánocích. (hansel97)

Reklama

Reklama